Eχει μερικα καλα σημεια σαν δισκος αλλα εχει και παρα πολλα αδιαφορα δυστυχως. Το Glorious Burden μαλλον ηταν καλυτερο…
Μπα… μη φοβάσαι, κι εγώ το πιστεύω αυτό! Το κομμάτι είναι τέλειο, απλά μπορεί να καταντήσει λίγο βαρετό ειδικά στην αρχή, επειδή είναι και μεγάλο. Είναι το αγαπημένο μου από αυτόν τον δίσκο.
Το καινουριο τραγουδι τελειως αδιαφορο και τα υπολοιπα τα προτιμουσα με τον Owens…Το Framing Armageddon παντως ειχε και καποια καλα τραγουδια αν και ΠΟΛΥ μονοτονο album.
Ακούγοντας το single…
Το I Walk Alone είναι πολύ καλό κομμάτι , μου άρεσε.
Όχο τίποτε καινούργιο συνθετικά ωστόσο το ρεφραίν του είναι πολύ καλό.
To Setian Massacre δεν μάρεσε ούτε και με τον Ripper.
To The Clouding είναι επίσης πολύ καλό και το είχα ξεχωρίσει από το Framing Armageddon.
Ο Matt σε πολύ καλή φόρμα.
Αλλά έχω αμφιβολίες για την ποιότητα του δίσκου.
Βγάλανε ένα single με ένα κομμάτι καινούργιο και τα άλλα επανεκτελέσεις.
Στέρηση έμπνευσης έχει ο Ιωνάς εδώ και 7-8 χρόνια πλην μερικών εξαιρέσεων βέβαια.
Υπενθυμίζω…
8 Σεπτέμβρη βγαίνει και το εξώφυλλο.
Νομίζω ότι ο καλύτερος τους δίσκος είναι το θεικό burnt offerings! το dark saga ήταν πάρα πολύ καλό αλλά από εκεί και μετά το χάος. οπότε δεν περιμένω τίποτα το ιδιαίτερο, το τραγουδάκι που βγάλανε για single είναι μετριότατο. ούτε ο barlow το σώζει. η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός γιατί τον schaffer δεν τον πάω με τίποτα!
Burnt Offerings και μετά το χάος. Γιατί πρέπει να παίζουν συνέχεια την επανάληψη του Dark Saga (το οποίο ήταν μια χαρά btw)?