Iced Earth /Something Wicked Part 1 /Something Wicked Part 2

Αν το Horror Show ειχε 4 εκ. πωλησεις θα πλυνω τον κωλο μου και θα κατσω να με μαμησει ολο το φορουμ

κοιτα για ψηφοφοριες σε νετ λεει (λογικα). αν ειναι ετσι και ολοι αυτοι γουσταραν τοσο τον δισκο, γιατι δε τον αγορασαν; :stuck_out_tongue: δηλ δε νομιζω οι iced earth να πουλησαν περισσοτερο απο τους slipknot.

Παντως εμενα ο συγκεκριμενος δισκος κοσμει το γραφειο μου και ειναι χρησιμοτατο για να ακουμπαω πανω κοκακολες καφεδες πατατακια τσιπς κοκ σαμαλι κτλ

Άσε tolkki! Το γλίτωσες το πλύσιμο! :stuck_out_tongue: :lol:

Γύρω στις 250.000 έχει πουλήσει το album! :wink:

http://timripperowens.com/interviews/jason_bracelin.html

Oι ψηφοφορίες από internet κ.τ.λ. είναι παπατζιλίκια… [-X

Μμμ, 250.000 δεν ειναι και ασχημα παντως. Ο καινουριος να δουμε τι θα κανει…

μια χαρα νουμερο ειναι για μεταλ μπαντα τετοιου (εμπορικου) επιπεδου.

Οχι απλα μια χαρα.Μη σου πω οτι δεν το περιμεναν.
Οταν εδω γεμιζαν το ΡΟΔΟΝ εξω επαιζαν Live με 60 και 100 ατομα.
Συγκριτικα με προηγουμενες τους δουλειες ειναι σαφως πολυ κατωτερος δισκος (ο χειροτερος τους οπως προειπα) αρα το νουμερακι και πολυ τους ειναι θαρρω

ο δίσκος μου ακούγεται τουλάχιστον αξιοπρεπέστατος και πολύ δουλεμένος.
μου αρέσει αρκετά και το layout που για μένα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας κυκλοφορίας.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που έχουν κάνει μεγάλο breakthrough στην Αγγλία. Δίσκος του μήνα στο τελευταίο Metal Hammer. Αποθεωτικά σχόλια γενικώς και για την όλη πορεία της μπάντας και για την επερχόμενη support περιοδία τους στο UK με τους Heaven And Hell.

Πραγματικά πιστεύω πως αν το επόμενο album είναι στα ίδια και καλύτερα επίπεδα αρχίζει (νέα) χρυσή εποχή για τους Iced Earth, εμπορικά τουλάχιστον

Και φυσικά στον υπόλοιπο κόσμο και όχι στη χώρα μας.

[SIZE=“1”]bump[/SIZE]

Ανασυρω μιας και το Part2 πλησιαζει.

Ακουω το single. Εντωπωσεις σε λιγη ωρα.

Edit: Ειμαι στην τρίτη ακρόαση του I Walk Alone. Μια λέξη μονο κολλα. Αδιαφορο. Mid tempo ρυθμοι, ενω βγαζει μια εκδηλη επιθυμια ‘‘θελω να γινω ενα νεο χιτ τυπου Melancholy, αλλα.’’

Εαν αυτο ειναι το single… κριμα…

Kαι εγώ το άκουσα…μέτριο…πολύ μέτριο και φανερώνει ότι τελικά το πρόβλημα δεν ήταν η έλλειψη Barlow

Από οτι φαίνεται το έχει χάσει το συνθετικό κομμάτι…ελπίζω όχι ανεπιστρεπτί

Πάντως το μόνο αξιοπρεπές τραγούδι που έχει βγει τον τελευταίο καιρό είναι το 10000strong…ελπίζουμε σε ανάκαμψη για μια πολύ αγαπημένη μπάντα που όπως και οι Guardian πλέον παραπαίουν και είναι κρίμα:?

εστω και καθυστερημενα λεω την γνωμη μου
γιατι ακουω το Framing Armageddon αυτην την περιδο (επισης καθυστερημενα)

Λοιπον,
το Framing Armageddon ειναι ενας πολυ καλος δισκος. Δεν εχει την κομικ ατμοσφαιρα και τα πιασαρικα ρεφραιν σαν τα προηγουμενα (και αγαπημενα με τον Ματθαιο album) , οπως και το Glorious Burden (το οποιο θεωρω επισης καλο δισκο)
εχει πολυ ενδιαφεροντα κομματια , το κακο ειναι ομως οτι κουραζει σε μερικα σημεια λογω της μεγαλης διαρκειας του
το αλλο κακο ειναι οτι ειναι concept οπως και ο διαδοχος του που θα βγει και ετσι καλως ή κακως θα πρεπει να το προσεξω πολυ περισσοτερο , να “μελετησω” την ιστορια του
αχ αυτα τα concept…
μην ειμαστε κολλημενοι με τον Ματτ! ο Owens ειναι και γαμω τις φωνες , στους καλυτερους metal τραγουδιστες ειναι σιγουρα μεσα

τα νεα τραγουδια δεν τα ακουσα ακομη , γιατι θελω να μαθω το Framing πρωτα και μετα να ασχοληθω με αυτα

Παιδιά εγώ θα ομολογήσω ότι ακούγωντας την φωνή του Barlow μετά από τόσο καιρό ανατρίχιασα…μπορεί το κομμάτι συνθετικά να μήν είναι και τίποτα το πρωτοποριακό αλλά αυτή η φωνή…μα αυτή η φωνή…

Αντικειμενικότατη άποψη έτσι? :roll:

¶κουσα το single. Μια μετριότητα είναι, καμία σχέση με 10000 strong. Οι επανεκτελέσεις πάλι είναι Iced Earth με τη σωστή φωνή αλλά μέχρι εκεί. Τα κομμάτια δεν μου αρέσουν ούτε με τον Matt.

Λοιπόν εγώ λέω να περιμένουμε να βγει το άλμπουμ για να έχουμε ολοκρηρωμένη άποψη. Ένα single εμένα δεν μου λέει τίποτα. Ο schaffer έχει πει πάντως πως με τη φωνή του barlow εμπνέεται και γράφει κομμάτια της προκοπής(το τελευταίο το λέω εγώ). ¶ντε να δούμε.

Δεν πιστευω κανενας λογικος ανθρωπος να κατηγορει τον Τιμ για τον ξεπεσμο των IE. Απλα εχει στερεψει συνθετικα ο Schafer…

Το νεο Pyramaze θα αφησει μιλια μακρια συνθετικα το νεο Iced Earth!

Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.Το νεο Pyramaze εχει κομματαρες.

+1

Το νέο CD των Pyramaze πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερο. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει από τα Samples που έχω ακούσει. Ανατρίχιασα όταν άκουσα την τσιρίδα του Matt στην εισαγωγή του “Year Of the Phoenix” και η μουσική αυτών των παιδιών δεν παίζεται! Πραγματικά τα έχω λιώσει τα 2 albums που έχουν βγάλει, το ένα κομμάτι καλύτερο από το άλλο! :smiley:

Το cd single των Iced Earth ήταν καλό… αλλά μέχρι εκεί, τίποτα το ιδιαίτερο. O Shaffer μπορεί και πρέπει να γράψει καλύτερα κομμάτια!

όντως το pyramaze φαίνεται πολύ καλύτερο από τα τελευταία earth. Όντως ο schaffer έχει πέσει πολύ συνθετικά. Απλά εγώ προτιμώ να βγάζουνε κομμάτια με barlow παρά με τον owens. Ο owens δεν κόλλαγε καθόλου στο στυλάκι των earth. Το μόνο κομμάτι που πραγματικά μου άρεσε με τον owens και κόλλαγε και η φωνή είναι το declaration day, το οποίο βέβαια δεν είναι και ένα κλασικό iced earth κομμάτι όσον αφορά το στυλ του.

Εγώ θεωρώ ότι το The clouding από τον συγκεκριμένο δίσκο είναι πολύ ωραίο τραγουδάκι καλύτερο από το 10000strong και ας με γιουχαρετε:p :slight_smile: