Ε οχι και απιστευτο το Horror Show.Ειπαμε οπαδιλικι αλλα οχι και τυφλο.
Ενταξει ποτε δεν εσκουζα στο ακουσμα αυτης της μπαντας,αλλα αυτο με
εκανε να βλεπω τα πραγματα πιο ηρεμα.
Αυτό το A Charge to Keep, που το βάλανε και στο σιντί του Ροκ Χάρντ, τι κοτσάνα είναι; Από τις λίγες φορές που έχω πραγματικά ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ακούγοντας μουσική…:thumbdown:
Κοιτα εδω λεμε γνωμες και η δικη μου ειναι οτι το Horror Show ειναι δισκαρα…κι επειδη μιλησες για οπαδιλικι θα σου αναφερω οτι αυτο το γουσταρω 10 φορες απο το Something Wicked This Way Comes και οτι μαζι με το Burnt Offerings ειναι τα αγαπημενα μου απο Iced Earth…Δεν ειμαι ο οπαδος που θα πει οτι ολα τα κομματια τους ειναι θεικα, αντιθετα σε κανενα δισκο δεν μου αρεσουν ολα τα κομματια…τεσπα αυτα τα ειπα για να μην νομιζεις οτι αυτο που πιστευεις ειναι απαραιτητα και το σωστο:) …
Μέχρι και το ten thousand strong ο δίσκος είναι φοβερός…Μετα κάνει μια μικρή κοιλιά αλλα στη τελική πιστεύω οτι πρόκειται για ένα αξιοπρεπέστατο album …Αναμένουμε το δευτερο μέρος…
Horror Show ειναι δισκαρα με απιστευτες κομματαρες μεσα . Τον γουσταρω τρελα και μου αρεσει η θεματολογια σε πολυ μεγαλο βαθμο . Μακαρι να ξαναβγαλουν κατι παρομιο . Ο τελευτες δισκοα ακομα δεν με εχει αγιξει . Τον εχω ακουσει 8 φορες αλλα δεν ειναι κατι το οποιο εχει λογο υπαρξης .Ο χρονος θα δειξει .
Κατα την γνωμη μου,το καινουριο ειναι φοβερο και μονο απτο dark saga μπορει να συγριθει και να χασει…μακαρι το 2ο μερος να ναι τουλαχιστον το ιδιο καλο…
Το Horror Show και το καινούργιο τους είναι δίσκοι-ντροπές για το όνομα των Iced Earth!
Πορωμένος Iced Earthάς speaking!
το horror show δεν είναι δίσκος ντροπή ρε! αμα το ξαναπέις θα σε δαγκάσω!
Δεν φταίω εγώ αν τους έμαθες με αυτό το δίσκο… :lol3: :lol3:
Ase giati olon ton Oktwmvri to eixa (ksana)liwsei to Alive in Athens kai me peiraze perissotero h katastash stin opoia exoun perielthei… Wstoso to Framing Armaggedon paizei na einai xeirotero tou Glorious Burden to opoio an eixe kalytero ekswfyllo, ekove tis 2-3 fores pou exei mesa ton Ameriklaniko ymno kai eixe ligo poio sovarous stixous( giati ama thelw polemikes antapokriseis tha akousw tin Maria Karxilakh) tha itan mesa sta kalytera tous sigoura. Twra to teleytaio xanei poly se synoxh, o Schaffer ithele to concept na einai leptomeres kai exei kati trela filler-ia mesa sto cd. Tespa, elpizw to deytero na einai kalytero kai fysika na min einai anamasima tou prwtou se melwdies giati tha to riksw sta liontaria… :thumbdown:
Χα χα γελάσαμε βραδινιάτικα!
σωστα. ειναι χειροτερο. υπαρχουν μπαντες που εχουν διαλυθει αφου εχουν βγαλει καλυτερους απο αυτον δισκους
οπως και σχεδον εγινε και με αυτους (speaking για barlow χαριτολογωντας)
:lol: :ρομπα εμοτ:
Κι εγώ μαζί σου. Τσέκαρε τώρα τα πμ σου.
Απο οτι εχω καταλαβει το Horror show ειναι ενα αλμπουμ που εντασετε στο γνωστο love it or hate it που ολοι ξερουν οτι ειναι απολυτα φυσικο να συμβαινει . Μου κανει εντυπωσηι οτι ενω κανεις δεν εχει να πει κατι αρνητικο για το burnt offerings δεν συμβαινειτο ιδιο και για το horror το οποιο ειναι το πιο κοντινο σε αυτο .
Καθολου love it/hate it το Horror Show. Μια μετρια κυκλοφορια ηταν. Καποια καλα κομματια, καποια αδιαφορα…
Που τυχαινει να ειναι η καλυτερη κυκλοφορια του 2001 σε παγκοσμιο επιπεδο . Προσωπικα το horror τοχω μεσα στη καρδια μου και το εχω ξαναπει . Αλλα πολλοι οπαδοι των iced earth τοχουν θαψει(δεν λεω μεσα στο φορουμ αλλα γενικα) γιαυτο και υποστιριζω το love it or hate it . Το οτι ψηφιστικε καλυτερος δισκος του 2001 οφειλετε επισης στο γεγονος οτι τοτε τους εμαθαν περισσοτερος κοσμος σε παγκοσμιο επιπεδο(στην ελλαδα ηταν allready γνωστοι) .
Και οχι μονο στο χωρο του μεταλ αλλα γενικα
Αν ειναι η καλυτερη για σενα, το δεχομαι. Εγω το βρισκω ανισο. Μιλαμε οτι το 2001 βγηκαν δισκοι σαν το Blackwater Park, το Lateralus, το Toxicity, το God Hates Us All…
Ναι σου λεω για γενικα και αν θες ψαξε λιγο παραπανω . Δισκαρες ολα τα παραπανω αλλα
Iced Earth The Horror Show
Slayer God Hates Us All
System Of A Down Toxicity
Kreator Violent Revolution
Opeth Blackwater Park
Megadeth The World Needs A Hero
Slipknot Iowa
Dimmu Borgir Puritanical Euphoric Misanthropia
Children Of Bodom Follow The Reaper
Δεν ειναι δικια μου αποψη αλλα η αποψη 4 εκ ατομων που ασχολουντε με το μεταλ .
το Horror Show ειχε 4 εκατ. πωλησεις; ρωταω επειδη εκει μετρανε τα νουμερα επιτυχιας ενος δισκου.