Iced Earth /Something Wicked Part 1 /Something Wicked Part 2

Απο περιεργεια και μονο.Το “αντικειμενικο” metal hammer ποσο ειχε βαλει σαυτον τον δισκο ?

To “Horror Show” είναι αθλιότητα! :expressionless:

Το “Framing Armageddon” είναι ελαφρώς καλύτερο, αλλά όχι παραπάνω από μετριότητα! :sleep:

Το “Number Of The Beast” είναι και δισκάρα και κλασσικό! :respect:

Το “Matter Of Life And Death” είναι δισκάρα προς το παρόν και τα ξεναλέμε σε μερικά χρόνια που θα θεωρείται κλασσικό! 8)

Αυτο ονομαζεται οξεια φριντομοφροκίαση

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Αφου ο θεος Maiden1979 μιλησε, δεν εχω να πω κατι αλλο…

Τελος το Off-topic γιατι το συνουσιασαμε το θρεντ…:stuck_out_tongue:

ICED EARTH’s new album, “Framing Armageddon - Something Wicked Part I”, has entered the Greek chart at position No. 3. The CD’s updated list of first-week chart positions is as follows:

Austria: #36
Canada: #95
France: #77
Germany: #19
Greece: #3
Holland: #60
Norway: #59
Sweden: #28
Switzerland: #56
UK: #117
UK: #6 (Rock Albums chart)
USA: #9 (Top Independent Albums)
USA: #78

“Framing Armageddon - Something Wicked Part I” sold 7,800 copies in the United States in its first week of release. It is the follow-up to 2004’s “The Glorious Burden”, which has shifted 70,000 copies in the U.S. to date, according to Nielsen SoundScan.

Απο blabbermouth.net

Και ένα comment κάποιου user από την ίδια σελίδα σχετικά με την επιτυχία του Album στην Ελλάδα…

The album is awfull. Just goes to show you the education greeks have in relation to heavy metal music. Always thinking with their heart and not using their brains. Just because iced earth recorded a live album in athens once the stupid greeks feel they have a special bond and everytime iced earth release a flop they are the first in line.

#-o [-X

Αυτο θα το ειπε καποιος βλαμμενος που επειδη εφυγε ο Barlow νομιζει οτι τελειωσαν οι Iced Earth…

Λογικα θα το ειπε καποιος που δεν ειναι του στυλ Iced earth-Anathema-Him-POS να’ναι και οτι να’ναι :stuck_out_tongue:

Κατ’ εμέ είναι 1 μέτριος προς καλός δίσκος. Τα φωνητικά τα περίμενα κάπως καλύτερα, ενώ και το τέμπο ήταν κάπως αργό. Γενικότερα πάντως εκτός από ορισμένα κομμάτια δεν υπάρχει κάτι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ εμπνευσμένο. Πάντως αρκετά παιδιά στο σχολείο μου τον λάτρεψαν…
Edit: Βεβαίως αυτά τα λέω μετά από 2 ακροάσεις. και στη 2η βελτιώθηκε αρκετά η άποψη μου για το δίσκο…

για όσους ενδιαφερονται, το review για το δίσκο: http://www.rocking.gr/review1475.php

τα εξηγώ όλα χαρτι και καλαμαρι.

Οι iced earth τελειωσαν πριν φυγει ο μπαρλοου και δεν εχει αδικο σ’αυτο που λεει, περα απο την ελλαδα δεν ξερω αν τους ακουνε και πουθενα αλλου πλεον

κανά δυο headline εμφανίσεις στο Wacken…
ανοίγαν για πολλά μεγάλα group στην Αμερική.
αλλά μάλλον τους αρέσει να τους βλέπουν και όχι να τους ακούνε.

Για μενα οι Iced Earth υπαρχουν ακομα παντως… Εστω και με αλλαγη υφους…

ποια αλλαγη υφους?

Απ’οτι νομιζω το εχουνε γυρισει προς το power… Σχεδον… Ε, δεν εχουν καμια σχεση με το στυλ του Barlow…

Καλα αμα λες οτι ειναι κατωτερο απο το (επιεικως απαραδεκτο για μενα) Glorious Burden τοτε καλυτερα να μην παω να το παρω… εχουμε πεσει και σε εποχη που δεν υπαρχουν λεφτα.:frowning:

Μαλλον θα το “κατεβασω” (κανει να το γραφω αυτο?:stuck_out_tongue: ) και αν καταφερει και μου αλλαξει γνωμη μπορει να προστεθει στη συλλογη. Παντως η Glorious Potato δεν τα ειχε καταφερει…

ΥΓ: Καλα ναι, για τους παλλιους δισκους τους τι να πεις. Πραγματικα ακομα και σημερα εχουν υπαρξει μερες που τους ακουω καθε μερα χωρις να τους βαρεθω…

γιατι προηγουμενος τι ηταν,heavy metal?:-k

κοιτα ειμαι πανω κατω στην ιδια φαση με το glorious. δηλαδη μου αρεσαν 4-5 κομματια. το θεμα ομως ειναι οτι με αυτο εδω μου την εσπασαν πολυ τα ενδιαμεσα interludes. περιμενεις δηλ να τελειωσει το instrumental για να ακουσεις το επομενο κομματι που μπορει και να μην ειναι τιποτα σπουδαιο. βασικα στο glorious η τριλογια δεν ηταν κακη, και ειχε και το reckoning που και τωρα το γουσταρω. ε για να δουμε με αυτο, θα αντεξει στον χρονο; ιδωμεν…

Lepon, metrio alla oxi kako. Den me peirazoun toso ta FX tracks oso kati poly bazo-tragouda pou yparxoun gia na gemizei to cd. Krima giati exei kai tin tragoudara to Ten thousand strong. Pantws tha ton ithela poio aixmhro, oxi toso se syntheseis alla se hxo.

παιδια εγω ακολουθω και παρακολουθω τους Iced Earth πιστα…παρα πολυ πιστα εδω και χρονια…

Βρηκα το καινουριο τους αλμπουμ πολυ καλο…και διαφορετικο απο τα αλλα…ειναι πιο midtempo, εχει την κομματαρα The Clouding και υμνους οπως Something Wicked Pt1 (απο τα καλυτερα Iced Earth EVER!!!) και A Charge To Keep κ.α.

Πιστευω οτι μαζι με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Horror Show θα μεινουν στην ιστορια ως τα 2 πιο παρεξηγημενα Iced Earth Albums…:frowning: