Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα…
“A Charge To Keep”, Ten Thousand Strong", “Order Of The Rose” και “When Stars Collide (Born Is He)”
Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι το “The Clouding”!
αν ηταν χειροτερο καλυτερα να παραταγε τη κιθαρα. το συγκεκριμενο που αναφερεις δε μου αρεσε καθολου. 2 κομματια με το ζορι.
με την ιστορια που πραγματευεται ο shaffer ασχοληθηκε κανεις???
3 τουλάχιστον. με τα υπόλοιπα, ούτως ή άλλως, δεν έχω ασχοληθεί.
Ανεκτό το “Horror Show”.
Το καινούριο …
εχει μια περιληψη πισω απο το προμο. ε δε θα ελεγα πως πεθαινω κιολας. και καλα ειναι αναλυτικα η ιστορια της οριτζιναλ τριλογιας.
βασικα τα dracula και damien κατι ελεγαν. τα υπολοιπα…
Το Dracula το εχω στα καλυτερα των Iced Earth…
Eδω το AMOLAD ειναι καλυτερο του Number of the beast στο Dracula θα κολλησουμε?:lol: :lol: :lol:
Εγω ολο το Horror Show το εχω στα καλυτερα…
Το καλυτερο μη σε πω.Αρχιζει αργα,με ενα λυπηρο αισθημα,και μετα ξεσπαει με ενα θεικο ριφ το αισθημα του θυμου.Στιχοι που σταζουν μελι.Τι αλλο να πει κανεις:metal:
Πέστα χρυσόστομε πέστα…επιτέλους υπάρχει και άλλος ένας …
2 ειστε μονο…:lol:
:lol: :lol: :lol:
αχαχαχαχαχ τραγικό…θα μας κάνουν ντού με τέτοιες δηλώσεις
Να σου θυμισου οτι αυτη τη δηλωση την εχεις κανει εσυ
I Know…:-- O:)
Τελικά 2 είμαστε ή τρείς να χαρώ?
Wolf,Damien,Dracula τα αγαπημενα μου απο Horror Show.Τα αλλα ουτε θυμαμαι πως πανε :roll:
Το Framing Armageddon δεν το χω ακουσει αρκετες φορες,αρα επιφυλασσομαι να εκφερω αποψη.
4 μαζι με μενα.Το NOTB ειναι κλασikο ενταξει,αλλα δε σημαινει οτι ειναι και καλυτερο.
Exactly, για μένα το Number of the beast είναι κλασικό για 2 κομμάτια( 2,9 :!: ) τα οποία βέβαια από μόνα τους είναι ανώτερα από πολλά άλμπουμ (και το amolad) ,αλλά γενικά σαν ολοκληρωμένο άλμπουμ το AMOLAD είναι αρκετά καλύτερο σχεδόν σε όλους τους τομείς. Τώρα που τα είπα βαράτε ελεύθερα
Ακομα και σε θρεντ των Iced Earth μιλαμε για Maiden…#-o #-o