Iced Earth - (still) Alive in Athens & Salonika (18/19/20-11-2011)

Οι White Wizzard έπαιξαν μόνο μισή ώρα κάθε μέρα; Λίγο δεν είναι;

πωωωωω ναι και γαμώ ήταν!!! γενικά πολύ ανατριχίλα το κομμάτι

καλα ασημαντες ψειρολεπτομερειες ειναι αυτα, αναξια αναφορας, σε λιγο θα σχολιαζουμε οτι ο σαφερ ειναι βαψομαλλιας (btw καλυτερος ειναι με το ωριμο ασπρο μαλλι του :Ρ )
ιδιως στο πρωτο κομματι που απο την κονσολα στρωνουν τον ηχο ακουγονται ολα λιγο τραλαλα αλλα ετσι γινεται παντου

λοιπον για το μονολογο στο damien εμενα μου φανηκε οτι ηταν ηχογραφημενο, αλλα θελει κοντινο videaki για να το διαπιστωσεις αυτο. οχι πως εχει καμια σημασια, αλλα μια και το ειπες…

κάποια λάθη σίγουρα θα γίνουν, live είναι άλλωστε
ο ήχος ήταν όντως αρκετά μπασος ειδικά το Σάββατο με τη δίκαση υπήρχε ένα θέμα αλλά δεν χαλάσε κανέναν.
ο Stu σε συνέντευξη που κάναμε πριν το live του Σαββάτου μου είπε 2-3 πράγματα για το πως κάποιες φορές δεν πολύ ακούγεται γιατί και ο ίδιος δεν έχει επιστροφή και πάει στα τυφλά. την άλλη εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να την διαβάσεται και νομίζω πως λέει ενδιαφέροντα πράγματα
η lead του Troy την Παρασκευή ούτε με αίτηση δεν ακουγόταν ενώ το Σάββατο ήταν αρκετά καλύτερα (εντάξει ο Shaffer έσπαιρνε συνεχώς ρυθμικό πανικό)
για τον εξαερισμό δεν εχω να πω πολλα. την Παρασκευή με το που ξεκίνησαν οι IE έβαλε λίγο ζέστη αλλα σε ανεκτά επίπεδα (όχι όπως accept), ενω και το Σάββατο εκεί που πριν βγουν τα κλείσανε όλα κ είπα πως θα σκάγαμε έχω την εντύπωση πως τελικά λειτουργουσε κανονικά (γενικά στο gagarin παίζει θέμα με το που κάθεσαι)
αλλά θα το ξαναπω. Το δικό μου πρόβλημα ήταν ο κόσμος που δεν τα έδωσε όλα. Αν κάτσω να συγκρίνω δηλαδή με το Live του 1999 προκύπτει χαώδης διαφορά (αλλά οκ εκεί μπορεί να κάναμε την υπέρβαση και λόγω του ότι θα κυκλοφορούσε σε live)
Συνολικά πάντως από τα καλύτερα live φέτος…οι Iced Earth δεν είναι απλά άλλη μια μπάντα…είναι αρρώστια και πιστεύω πως με τον Block θα κάνουνε μεγάλα πράγματα στη συνέχεια. Έχει φέρει νέα πνοή και ενθουσιασμό στην μπάντα και η παλιοσειρά ο Jon θα το εκμεταλλευτεί αυτό. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

[SPOILER]Το πουτανάκι πάνω αριστερά στον εξώστη τι ρόλο βάραγε ακριβώς;[/SPOILER][/QUOTE]

χαχαχαχα την ειδα κ εγω!!!

Respect στους Fury UK :slight_smile:

να ανεβει φωτο του εν λογω πουτανακιου για εμας που δεν την ειδαμε επειδη ημασταν κατω:p

υγ: Τζον ζουμε τις κοφτες σου για να ακουμε:D

Μαλλον λετε για ενα πουτανακι με ροζ μαλλια που ηταν πανω αριστερα στην γωνια! Και εγω την ειδα! :stuck_out_tongue: No photos όμως…

λαθος μερα πηγα #-o
pic or it didn’t happen

κοφτες δεν λες τιποτα. Ακομα βουιζουν τα αυτια μου. Κατα τ’ αλλα, πολυ καλη συναυλια, βεβαια ξενερωσα με το σετλιστ του Σαββατου… Εγω πηγα Παρασκευη.