Iced Earth - The Crucible Of Man

Εγω ουτε καν το εχω ακουσει.Δε ξερω ρε γμτ αλλα βαριεμαι πολυ να ακουσω iced earth.Εχω να παρακολουθησω κυκλοφοριες τους απο το 2004 και το πολυ καλο glorious burden.Ισως εμενα να μ’εχουν υπερκαλυψει με τις παλιες τους κυκλοφοριες.Παντως το τελευταιο λενε οτι ειναι καλο αλμπουμακι.

spirosfffdma, συμφωνώ απόλυτα σε όλα!

Ναι… όλος ο κόσμος το λέει! :roll::stuck_out_tongue:

Όντως όλος ο κόσμος το λέει, εκτός από τους ελληναράδες που τους αρέσουν τα ντραγκαντρούγκα και τα γκαγκαγκάν, καλπάσματα αλόγων πάνω σε χορδές και δε συμμαζεύεται…listen to the music…its simple.

Είμαι μεγάλος fan των Iced Earth, και πιστεύω ότι φαίνεται αυτό.
Ωστόσο, ο νέος δίσκος δε μου άρεσε τόσο, εκτός από κάποια κομμάτια, όπως το άψογο κατά τη γνώμη μου “Come What May”. Ίσως είμαι στην κατηγορία αυτών που προτιμούν τα ντραγκαντρούγκα και τα γκαγκαγκάν…

Ναι ολος ο κοσμος λατρευει τρελα τους Iced Earth και οι Ελληνες ΚΑΘΟΛΟΥ.

Νομίζω ήμουν σαφής. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως ότι πως όποιο τραγούδι δεν έχει ρεφραίν, κουπλέ, ρεφραίν,κουπλέ σας φαίνεται βαρετό…και το come what may που άκουσα από πολλούς εδώ μέσα να το ξεχωρίζουν τι να πώ…ακούστε το δίσκο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ και θα καταλάβετε…το come what may είναι απλά ένα κομμάτι του…

Εννοείται ότι κι εγώ με Iced Earth μεγάλωσα και τους λατρεύω, αλλά ρε φίλε δεν θα μας πιάνουν και κορόιδα…
Δηλαδή πως μπορεί να είναι κανείς ευχαριστημένος όταν θάβονται τα φωνητικά του Barlow κάτω από άσκοπα (από ένα σημείο και μετά) χορωδιακά μέρη? Όταν ο Schaffer παίζει τα ίδια riff συνέχεια? Γιατί να μην υπάρχει ένα κομμάτι που όταν το ακούς να λες “πωπω, αυτό είναι ρε φίλε”? Προς το τέλος της 1ης ακρόασης του δίσκου έπιασα τον εαυτό μου να συνηδητοποιεί όταν δεν κούνησα ούτε μια στιγμή ρυθμικά το πόδι μου (καλά για το κεφάλι άστα…)… Και άκουγα Iced Earth!!! Έλεος! Που είναι ένα Violate, Vengeance Is Mine, Pure Evil, Jack, Stormrider, Curse The Sky (μπουα-χα-χα)? Απ’ τους Metallica όλοι περιμέναμε thrash φέτος, απ’ τους Priest περιμένουμε πάντα κλασσικό heavy με δισολίες και τσιρίδες κλπ… Γιατί να μην περιμένουμε κι από τους Iced Earth αυτή τη φοβερή μίξη heavy-power-thrash που τόσα χρόνια δείχνουν και μπορούν να παίξουν? Συμφωνώ ότι προσπαθούν να προοδεύσουν και επικροτώ αυτή την προσπάθεια πάντα, αλλά μάλλον είναι λάθος ο τρόπος… Τη μπάντα τη γουστάρουμε, γι’ αυτό κριτικάρουμε, όχι γιατί είμαστε κακοί… Άσε που το γαμ***νε το concept και θα μπορούσε να χε γίνει απίστευτο… Δηλαδή γιατί στο Horror Show που θεωρητικά είναι concept υπάρχει ένα Damien, ένα Jack, ένα Dracula? Αν δεν είχε έμπνευση ο Schaffer ας περίμενε να του ρθει… Θα περιμέναμε κι εμείς, να στε σίγουροι…

Κοντράρει το Horror Show στη βαρεμάρα:!:

Κρίμα, αν και αναμενόμενο το αποτέλεσμα…

XΑ! Το παραδεχτηκες επιτελους οτι το Χορορ ειναι…Χορορ!:D:p

Ούτε μια φορά δεν το άκουσα.
2-3 ακροάσεις σε ελάχιστα κομμάτια.
Θα του δώσω ευκαιρίες σίγουρα, αργότερα όμως.
Το κόνσεπτ έχει κουράσει προφανώς.
Αν ελευθερωθούν από αυτό πιθανόν να κάνουν κάτι καλύτερο.

σβήστε το , νταμπλ ποστ.

Κάθε χρόνο έχουμε όλο και περισσότερες ζέστες. Οι πάγοι λιώνουν και μαζί τους και οι Iced Earth.

Εμενα μου φάνηκε σαν να έκαναν ένα album όχι γιατι το γούσταραν, αλλά γιατί έπρεπε να το κάνουν σαν υποχρέωση σε κάποιον. Δηλαδή δεν φάνηκε να είχαν διάθεση να συνθέσουν κάτι πρωτότυπο αλλά κάθε άλλο το album είχε χιλιοπαιγμένα riffs σε πιο αργό ίσως tempo που σε σημεία παίζει να βαριόταν και ο ίδιος ο κιθαρίστας. Ο Barlow καλά είναι πολύ καλός και ίσως για αυτόν μπήκα στον κόπο να ακούσω τον δίσκο. Αλλά βρε άνθρωπε, άλλαξε λίγο την στιχουργική, ολο τα ίδια και τα ίδια λέει χρόνια τώρα που νομίζω οτι καταντάει βαρετό. Γενικό πολύ μέτριο το album.

Αισθητα καλυτερος δισκος παντως απο το Framming…

Ωραίος δίσκος πάντως ειδικά τα τελευταία κομμάτια είναι καλά(Sacrifacial Kingdoms,Divide Devour,WHAT COME MAY σούπερ κομμάτι) αλλά όπως είπε κι ένας πριω βαρέθηκα να ακούω απ το 98 ότι ο Set θα μας ξεκωλιάσει και ειδικά με τις ίδιες λέξεις(divide,devour κτλ)!Και το I Walk Alone ωραίο κομμάτι,ειδικά η lead κιθάρα στα ρεφρέν αλλά το κουπλέ θυμίζει υπερβολικά το αντίστοιχο του A Charge To Keep και απορώ που δεν το πατε ακόμα.
Υ.Γ.Ένας στο ίντερνετ είπε ότι ο Set πεθαίνει στο τέλος.Πού γίνεται αυτό,αν γίνεται, ή λέει μπαρούφες?

Να πεθανει να ησυχασουμε και να ξαναγυρισουμε στον Σπων.

Πάντως δεν πέθανε,έτσι?

Και για τον δίσκο αυτό θέλω να πω ακόμα ότι ο Schaffer πρέπει να αρχίσει να γράφει και κάνα σόλο της προκοπής.

Το είχα αναφέρει όταν βγήκε το Single, είναι ίδιο με το A Charge To Keep στο πιο γρήγορό του.

Συμφωνώ πάντως ότι η θεματολογία πρέπει να αλλάξει πια, όλο τα ίδια και τα ίδια!

Τα solo φαντάζομαι πως δε τα γράφει ο Schaffer.

Τα σολος πλεον τα αφηνουν στο ελεος του Θεου.