Iced earth tour 2018

23.01.18 GR Tue Thessaloniki Principal Club
24.01.18 GR Wed Athens Fuzz Club

Περισσοτερες λεπτομερειες θα ανακοινωθουν.

Εγω το μονο σχολιο που εχω να κανω, ειναι: ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ FUZZ???

1 Like

3 μέρες μετά τους Kreator και καθημερινή … μάλιστα

με χαλαει η Τεταρτη γιατι σχολαω στις 9
Αλλα θα ξαναπαω

1 Like

Εμενα το πρωτο μου σχολιο ειναι, “ευτυχως οχι παλι στο Gagarin”, το περσινο δεν παλευοταν λογω ηχου…

Το δευτερο σχολιο μου ειναι “3 μερες μετα τους Kreator και 3 μερες πριν τους Fates Warning.” Τι σκατα ολους μαζι θα τους φερουν? Εννοειται οτι με ψηνει αλλα μου την σπαει που πεφτουν ολα μεσα σε 7 μερες.

2-3 φορές ακόμα να έρθουν και έφτασαν τους Scorpions :laughing:

1 Like

Merch stand

3 Likes

Πάρα πολύ καλό σετλιστ χτες στη Γερμανία. Λείπουν βέβαια κάποια τρανταχτά άσματα (πχ Hunter) αλλά έχει Travel in Stygian οπότε πάμε για κλάμα.

Κανένα τραγούδι από το ντεμπόυτο.

απλά, θα γίνει του μουνιού αν θα παιχθεί το ίδιο set list και στην αθήνα,

https://www.setlist.fm/setlist/iced-earth/2018/garage-saarbrucken-germany-6be10a52.html

Μόνη ένσταση η απουσία του A question of heaven. Κατα τ’αλλα πολύ καλό σετλιστ. Επίσης, με εκπλήσσει ευχάριστα η επιλογή του Last December απο το Burnt Offerings. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι η πρώτη φορά που θα το παίξουν με τον Stu.

1 Like

Εχω πει οτι δεν θα ερθω σε αυτο το live και θα το τηρησω. Τους εχω δει 5-6 φορες και νομιζω οτι φτανει πια.
ΟΜΩΣ…το σετλιστ με προβληματιζει καπως,αλλα νομιζω οτι θα παραμεινω στο αρχικο μου πλανο. 21/1 Kreator & 23/1 Satyricon…

A Question of Heaven θα το ήθελα πολύ. Όπως και Hunter/Anthem.
Αλλά κυρίως το Question.
Ίσως μας επιφυλάσσουν κάποια έκπληξη για εδώ.

Το setlist ειναι παρα πολυ καλο, η 3-αδα Angels Holocaust, Stormrider και Travel In Stygian, ειναι φωτια και ειδικα το 3ο εχει να παιχτει χρονια, η τριλογια Prophecy, Birth Of The Wicked, The Coming Curse φερνει στο μυαλο σκηνικα Alive In Athens και επισης ειναι μεγαλη εκπληξη το Last December. Και το Dracula που δυστυχως δεν το παιζουν στανταρ θεωρω οτι ειναι το καλυτερο κομματι του Horror Show, μακαρι να το παιξουν εδω.

3 Likes

Τι έγινε Θεσσαλονίκη;;;

https://www.setlist.fm/setlist/iced-earth/2018/principal-club-theatre-thessaloniki-greece-2be14816.html Aπό ότι βλέπω… πετσοκομμένο setlist…κάτι που δεν συνηθίζουν Ελλάδα. Κάτι μου λέει ότι ήταν άδειο το μαγαζί

Ωχ… πολύ πετσοκομμένο… Ελπίζω να μην έχει ενημερωθεί ακόμα 100%.
Θα δούμε σήμερα το βράδυ και εδώ Αθήνα τι θα μας πούνε…

Edit: Τώρα μόλις είδα στο facebook βιντεάκι από εχθές. Ξεκινάνε κανονικά με το Great Heathen Army το οποίο δεν υπάρχει καν στο setlist.fm.
Οπότε δεν έχει ενημερωθεί σωστά ακόμα.

1 Like

Το setlist.fm δεν είναι και Ευαγγέλιο. Προφανώς δεν έχουν ακόμα μπει όλα τα τραγούδια ρε.

1 Like

Αν κρινουμε απο τη φωτο που ανεβασε ο Block, φισκα ήταν το μαγαζί

6 Likes

Πάλι καλά! Σταθερή αξία!

2 Likes

Ωραία πράγματα! Ανυπομονώ για το βράδυ!

2 Likes

Λίγα λόγια για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη.

  1. Το setlist που παίξανε είναι αυτό των 18 κομματιών που έπαιξαν και στη Γερμανία. Βέβαια σε κάποιες πόλεις στη Γερμανία έπαιξαν και τα Dracula, Cthulu δηλαδή 20 κομμάτια.

Και ρε Iced Earth όταν μας λέτε ότι εμείς οι Έλληνες σας στηρίζουμε και γουστάρετε να παίζετε εδώ και ότι σας βοηθήσαμε πολύ σε δύσκολες περιόδους της μπάντας και άλλα τέτοια όμορφα ΚΑΙ έρχεστε και παίζετε λιγότερα κομμάτια από άλλες πόλεις λίγε μέρες πριν ε τότε το λαμβάνω ως υποκρισία…

  1. Ο ήχος ήταν ευτυχώς πολύ καλύτερος από το αίσχος του 2016. Δεν ήταν τέλειος. Πάλι η φωνή του Stu ήταν πολύ πίσω και οι κιθάρες πολύ δυνατές. Οι Kreator προχθές πολύ καλύτερο ήχο.

  2. Κόσμο είχε πάρα πολύ για μέρα Τρίτη και ακριβό εισιτήριο. Είχε λιγότερο από Kreator.

  3. Προσωπικά μου άρεσε η συναυλία αλλά δε με ξετρέλανε. Για κάποιον που δεν έχει ακούσει τον τελευταίο δίσκο (δισκάρα) ίσως να του κακοφανεί που παίζουν 6 κομμάτια από αυτόν. Εμένα που μου άρεσε ο δίσκος τα χάρηκα αυτά τα κομμάτια. Με 2-3 κομμάτια ακόμη και λίγο καλύτερο ήχο η συναυλία θα άγγιζε το τέλειο.

Υ.Γ. Επιτέλους μετά από χρόνια έχουμε στη Θεσσαλονίκη ένα αξιοπρεπές venue για συναυλίες. Πολύ ωραίος, άνετος χώρος, καλή ακουστική. Εύγε.

3 Likes