Iced Earth

Ποιο είναι το rockumentary? Για δώσε

1 Like

Τι εννοείς; Και μένα είναι μεγάλη μου αγάπη ο Jason Newsted.

Σορι, άργησα αλλά έμπλεξα.

Ουπς, νομιζα οτι ειναι γνωστο: Hired Gun (2016) - IMDb

Εξαιρετικό ξεκίνημα για να καταλάβεις πώς λειτουργεί η μουσική βιομηχανία.

Ο JN ξεκίνησε ως hired gun για τους Μετάλικα. Έπαιρνε συγκεκριμένο ποσό ανά εβδομάδα, πριν τελικά γίνει μόνιμο μέλος περίπου έναν χρόνο μετά. Προφανώς έδεσε με τη μπάντα, αλλά όχι τόσο ώστε να μείνει για πάντα. Ίσως κάνω λάθος, δεν ξέρω. Δεν θυμάμαι πάντως τον Newsted να λέει άσχημα λόγια στη συνέντευξή του, παρ’ όλα αυτά αντιλαμβάνομαι ότι όλα είναι θέμα “συμβολαίου”.

Εξ’ ου και τα αστεία που έκανα παραπάνω για τις μεταγραφές, τα δελτία, τις προσφυγές και τις μπλε κάρτες :slight_smile:

Κάπως έτσι, το rockumentary με έκανε να φανταστώ πώς ο Gus G έπαιξε στον Ozzy, πώς τελείωσε η συνεργασία, γιατί επέστρεψε ο Ζακ κλπ. Πάλι ίσως κάνω λάθος :slight_smile: Είναι πάντως εξαιρετικά ενδιαφέρον.

7 Likes

Ωραιο ειναι, το ειχα πετυχει σε σινεμα και το ειχα δει. Μιλανε πολλοι καποιοι συγκεκριμενοι μουσικοι, οπως ο Derek St. Holmes θυμαμαι, που ειχε τραγουδησει γαμιστερα στον πρωτο δισκο του Ted Nugent και τελικα ο Nugent τον εδιωξε και αποφασισε να κανει ο ιδιος τα φωνητικα. Και αλλα πολλα παραδειγματα.

4 Likes

όχι απλά δεν ήταν γνωστό σε μένα , αλλά ευγνωμονώ την ώρα που το ποστάρισες και έτσι είδα ένα ( κατα τη γνώμη μου ) από τα καλύτερα και ενδιαφέροντα ντοκιμαντερ για μουσικούς

ακούγονται κάποια σοφά λόγια

3 Likes

Το σόλο του master προς απάντηση σου. η φωνή του hetfield μια χαρά είναι και τονικά ψηλή κτλ.
Οι στίχοι στο kill είναι πιο αφελείς, αλλά μετά έχουν βελτίωση.
O drummer άτεχνος άλλα την περίοδο ΒΑ, είχε στρώσει. Μετά το χάος.
Χαζή προσπάθεια για flame που δεν αξίζει απάντησης, αλλά ας το προσπεράσουμε.

Οι IE, συμπαθής μπάντα, με ένα μάτσο καλά κομμάτια, έναν καλό τραγουδιστή που δεν είναι πλέον στην μπάντα (που αντέγραφε κάργα paul stanley) και ένα βλακαμά κιθαρίστα που έπαιζε τα ίδια και τα ίδια. ρυθμικά καλός αλλά με παντελή έλλειψη φαντασίας. Οι άλλοι παίκτες συνήθως καλύτεροι αλλά ποιος έμεινε για πολύ καιρό ?

3 Likes

Glad I helped. Ειναι πραγματικα εξαιρετικη δουλεια. Δεν εχω φυσικα σοβαρο μετρο “συγκρισης”, αλλα ο,τι με διασκεδαζει και με ενημερωνει ταυτοχρονα, το θεωρω “καλο”. Χωρις κλιμακα :slight_smile:

1 Like

Στο “επιπεδου Flots”, κοιταξα ποιος γραφει το ποστ. Εκει τελειωσαν ολα. Προχωραμε.

2 Likes

οι flots σαν παίκτες μια χαρά είναι και ωραία κομματάκια έχουν. απλά ναι οι ατσαλλικά έγιναν καλώς ή κακώς το μεγαλύτερο γκρούπ της σκηνής. μπορεί μετά το S/T να έπεσαν, αλλά η μέχρι τότε διαδρομή τους έθεσε στο πάνθεον, ότι και να λέμε. Τα άλλα είναι αρλούμπες.

1 Like

Οι Flots ηταν γκρουπαρα, ειδικα εκεινη την περιοδο. Για καλο το εγραψα, οχι για κακο. Οταν θελεις να υποβιβασεις τους Μετάλικα (οκ, λεμε τωρα) και τους συγκρινεις με τους Φλοτς, κατι δεν παει καλα.

2 Likes

γιατί το τελευταίο δεν παίρνει κεφάλια με τον ken μέσα να δίνει πόνο με lombardiες δεξά-ζερβά ?

2 Likes

F&J >>>> Iced Earth

6 Likes

Παιδιά μην λέμε καφρίλες μόνο και μόνο για να την πούμε στους άλλους.

Metallica > Iced Earth > Flotsam & Jetsam

(εντελώς αντικειμενικά)

3 Likes

Σοβαρα τωρα, απαντατε στο 1/10 τρολ? Καλυτερο τρολινγκ εκανα οταν ημουν 13 πραγματικα.

9 Likes

Shoot me again>Iced Earth>Purify

1 Like

Σαν μέγεθος (τα 2 μικρότερα?) Γιατί σαν τσαγανό και σαν τρουίλα, αυτός που βγαίνει να παίξει για 100 άτομα, δεν κανει buy on και δεν τα παρατάει, για ‘μένα είναι 1000 φορές πιο γαμάτος, απ’ αυτόν που λέει οτι το Burning Offering είναι ο χειρότερος του δίσκος, επειδή έχει τις χειρότερες πωλήσεις. (ο καλύτερος του πριν το γυρίσει στη γλυκανάλα και την αντιγραφή.)

1 Like

Fixed :stuck_out_tongue:

Καθαρά για τη συζήτηση, δίσκο σαν τα 2 πρώτα F&J οι Iced Earth δεν έβγαλαν ποτέ, όσο καλά κι αν είναι το Night Of The Stormrider και το Burnt Offerings.

6 Likes

:heart:

1 Like

Τελειωσε το συγκροτημα,τιτλοι τελους.

βγήκε ανακοίνωση ή απλά το εικάζεις οτι αμα φάει φυλάκα δύσκολα να κάνει κάτι μετά ?