Iced Earth

8 Likes

Δεν νομίζω ότι ο Hansi το σκέφτηκε έτσι. Είναι καθαρά μία επαγγελματική απόφαση.

Δεν φταίει ο Hansi που γεννήθηκε Γερμανός όυτε φταίει που κάποτε η χώρα του ήταν η evil δύναμη της Ευρώπης.

Τώρα αλήθεια, προσπαθείτε να κάνετε διάλογο? Με τι? Και γιατί?

11 Likes

Δόλωμα ήταν και κανείς δεν τσίμπησε . Μόνο εσύ πετάχτηκες σαν σπάρος και τσίμπησες.

Με μίσησες περισσότερο λόγω Ολυμπιακού, εεε;;; Σε συγχωρώ.

Το που δίνω τα λεφτά μου δεν σε αφορά. Ούτε λογαριασμό θα σου δώσω. Εντάξει είμαστε ΈλληναΣτρατιώτηΓιωτά;;; Άιντε

2η γύρα, γιατί η πρώτη δεν έπιασε

6 Likes

Και γω λοιπόν απαντάω ήρεμα ότι σβήνω μόνος μου τα posts μου 1ον γιατί δεν προσφέρουν τίποτα στην συζήτηση και βγάζουν ακόμη περισσότερο offtopic το θέμα και 2ον δεν θα ήθελα να είμαι εγώ ο λόγος που θα στεναχωρηθείς εσύ και αυτός ο Κος Μαρινάκης. (Εγώ δεν ανέφερα όνομα!)

2 Likes

Είμαι φιμωμένος και δεν μπορώ να απαντήσω.

Πριν από 20 μέρες μπήκα σε αυτή τη συζήτηση και έγραψα το παρακάτω κείμενο. Μία προσέγγιση περισσότερο διερευνητική και προερχόμενη ξεκάθαρα από τη περιέργεια μου για το μέλλον του Schaffer. Ήθελα να εστιάσω περισσότερο στο επαγγελματικό του μέλλον και κατά πόσο μεγάλο θα είναι το μέτωπο που άνοιξε (ήδη σήμερα είχαμε την ξεκάθαρη τοποθέτηση του Hansi). Το είδα περισσότερο σαν case study με απώτερο σκοπό το κους κους και την ευκαρία ανταλλαγής άρθρων (κυρίως από το εξωτερικό) για την εξέλιξη του όλου θέματος, κυρίως την περιόδο που ο Schaffer ήταν ακόμη καταζητούμενος αλλά και αργότερα που παραδώθηκε.

Τελικά κατέληξα να αντιμετωπίζω το κάθε πικραμένο bully που έγραφε ότι να ναι , η κουβέντα ξέφυγε, γράφτηκαν ακραίες απόψεις, οι μισοί τρολλάρανε, οι άλλοι μισοί ειρωνεύονταν, χαλάσαμε τις καρδιές μας και κατέληξαν οι admin να διαγράφουν μόνο δικά μου σχόλια τα οποία δεν περιελάμβαναν ύβρις (εκτός από 1-2 που δικαίως διαγράφησαν).

Ορίστε το κείμενο που είχα γρέψει…

Αυτό που κατάλαβα εγώ από όλο το thread, είναι ότι “ζουν ανάμεσα μας” και είναι κρίμα.

Αυτοί που στις δημοσκοπήσεις δηλώνουν αναποφάσιστοι αλλά secretly ψηφίζουν Τραμπ.
Αυτοί που δείνουν το benefit of a doubt μόνο στους ακροδεξιούς.
Αυτοί που αντί να καταστρέψουν το φράχτη θέλουν απλά να βρεθούν στη “σωστή μεριά” του.
Αυτοί που εξισώσουν την αριστερά με τη δεξιά (και στα δύο άκρα) γιατί απλά έτσι τους είπανε.
Που νομίζουν ότι ελευθερία είναι τα McDonalds και η Wall Street.
Που κάνουν ψύχραιμες τοποθετήσεις μόνο όταν η βία αφορά στην άκρα δεξιά.
Που πιστεύουν ότι οι Black Lives Matter υπερβάλουν και οι διαμαρτυρίες τους δεν έχουν θέση στν αθλητισμό.
Για μένα όλοι αυτοί είναι ότι είναι στραβό στον κόσμο. Και πριν πείτε ότι δεν σας ξέρουμε προσωπικά άρα δεν ξέρουμε ποιοι είστε και τι κάνετε, θα απαντήσω ότι τα δημόσια γραπτά αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα ενός ατόμου, ειδικά όταν γράφει κάτω από ψευδώνυμο.

On topic τώρα.
Προφανώς και δεν μπορώ, και δεν θέλω, να σταματήσω να ακούω τα όσα τραγούδια των Iced Earth ή των Demons μου αρέσουν, αλλά σίγουρα δεν θα του ξαναδώσω τα λεφτά μου.

Στα διάλα, τσαντίστηκα βραδυάτικα. Πάω να μαγειρέψω.

15 Likes

13 Likes

Μαλακες τι παρτυ εχασα, ρε τους αγνους υπερασπιστες της ελευθεριας του λογου και τρομερα ψυχραιμους κεντρωους να μας βγαινουν ολοι φασιστες, τρομερα πραγματα, απιστευτες συμπτωσεις.

Εμενα δεν με τσαντιζουν παντως τετοιες κουβεντες, με χαροποιουν, να βλεπουμε ποιοι πιστευουν τι ακριβως. οπως κατι Μπογδανοι που το παιζανε φιλελε κεντρωοι και πεταξανε εντελως την μασκα, ετσι ακριβως. Να ξερουμε ποιοι ειμαστε και με ποιους εχουμε να κανουμε.

Ο Ρουβικωνας ειναι το ιδιο με τον μαχαιροβγαλτη γιατι μπορει καποιο μελος του καποτε να σκεφτηκε να δολοφονησει καποιον. Α και επειδη ο Σταλιν ειναι το ιδιο με τον Χιτλερ, που και να ηταν που σκατα κολλαει? Επισης για την Μαρφιν δεν λεμε. Ψυχραιμος και αντικειμενικος αναλυτης, οχι μαλακιες.

6 Likes

4 Likes

Νομίζω ότι Demons & Wizards δεν θα ξαναυπάρξουν. Jon και Hansi ήταν απόλυτα ισότιμοι σε αυτό το Project και η φημή των D&W εξαρτώταν ισότιμα και από τους δύο. Άρα No Hansi = No D&W το οποίο βέβαια θα ίσχυε και με τον Jon εκτός.

Η πρώτη απώλεια είναι γεγονός. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να αλλάξει αυτό.

ΥΓ: Άσχετο… Ο Stu ποστάρει κάτι καρδούλες στα social media.

Αποχωρησαν κ ο Στου κ ο μπασιστας

3 Likes

Και ο πιτσιρικάς ο κιθαριστάς. Παικταράς ο μικρός.
Έχει τη μπάντα του τους WItherfall, εξαιρετικοί

1 Like

καλά, αμα δεν το λήξει και το συνεχίσει μετά - θα βρει τπτ μέλη απο ASKA που είναι δηλωμένοι εθνικιστές οι δύο που είχαν πάει στους hoof και κανένα πρώην μέλος των Medieval οπού είναι απο ρεμπουμπλικάνοι μέχρι και χιτλερικοί, τα μέλη κι έτοιμη η νοστιμιά …

3 Likes

Καλα ας βγει απο φυλακη πρωτα και μετα βλεπει τι κανει με την αθλια μουσικη του

1 Like

Μου αρέσει που συζητάτε για το μέλλον των Iced Earth όταν ο τύπος είναι πλέον σε τρομοκρατική λίστα και αντιμετωπίζει πολλά χρόνια φυλάκισης.

Αστείο από τη μια που οι οπαδοί του Τραμπ που θέλανε travel ban σε μουσουλμάνους δε θα μπορέσουν να ξανά ταξιδέψουν. Ομως αυτός με τα βίντεο που φαίνεται να επιτίθεται σε κοσμάκη μέσα στη Γερουσία και να ψεκάζει με σπρέι μάλλον θα ταξιδεύει από το κελί στο προαύλιο και τούμπαλιν.

2 Likes

Aυτο με τους Medieval Steel πώς εχει προκυψει?

Nαι αν ξερει κανεις ας μας πει. Το χω δει να αναφερεται πολλες φορες. Κατι με τον τραγουδιστη και ναζισμο

1 Like