Iced Earth

μου φαίνεται σαν να αποφεύγεις το σχόλιο. Με άβαταρ ‘‘Kill the NWO’’ και χωρίς να συζητάς αυτό που ξέρεις, μάλλον δεν θα καταφέρεις να πείσεις πολλούς.

1 Like

Τι αποφεύγω ακριβώς;;; Ποιόν να πείσω;;; Δικαστήριο είσαι;;; Τι θες να σου γράψω… ότι ο Στάλιν είναι το ίδιο πράγμα με τον Χίτλερ;;; Ότι ο Στάλιν κηνυγούσε γκει, εβραίους όπως και ο φίλος του ο Χίτλερ;;; Ότι ο Στάλιν είχε φτιάξει στρατόπεδα συγκέντρωσης και είχε φούρνους όπως ακριβώς και ο φίλος του ο Χίτλερ;;; Ότι ο Κασιδιάρης οργάνωνε τάγματα εφόδου όπως και τα φιλαράκια τους στον Ρουβίκωνα;;; Είσαι ευχαριστημένος τώρα;;; Σε έπεισα;;; Ο άλλος από πάνω με είπε ισαποστακιστή (κάτι τέτοιο). Είναι να γελάει κανείς…

Και όλα αυτά επειδή ο Schaffer είναι Αμερικανός ρεπουμπλικάνος πατριώτης ψεκασμένος δεξιός και καθόμαστε και τσακωνόμαστε αν θα συνεχίσουμε να ακούμε τη μουσική του, αν θα πρέπει να φάει ισόβια, αν θα πρέπει να εκτελεστεί, αν θα πρέπει να είμαστε politacally correct στις απόψεις μας, αν θα πρέπει να κάψουμε τους δίσκους του και και και , αν αν αν αν… μπλα μπλα μπλα μπλα.

Και αναφορικά με το αβαταρ μου… ΝΑΙ ρε!!! Kill the NWO από το πλητρολόγιο μου και από τον καναπέ μου. Και όπως έλεγε και ο τεράστιος Σωκράτης Κόκκαλης “στη Ευρώπη κότες” ,

Όπως και εγώ, έτσι και εσύ και όλοι μας ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ στον έξω κόσμο , όλοι μας, και εσύ και εγώ και όλοι εδώ μέσα.

Ναι ειναι απολυτα λογικο να εχεις κανει 30 ποστς για να υπερασπιστεις με ειρωνειες την τιμη του Τζον Σεηφερ, συγγνωμη ε

Δεν με ενδιαφερει.

Συνηθως αυτοι που χρησιμοποιουν τον ορο politically correct με αρνητικη χροια παντως, ειναι αυτοι που θελουν να μπορουν να λενε οτι γουσταρουν χωρις να νοιαζονται για τις επιπτωσεις, οι φασιστες, οι σεξιστες, οι ρατσιστες, και καθε λογης bigots που απλως τους ειναι αρκετα δυσκολο το να ειναι decent human beings. Δεν λεω οτι εισαι ενα ή περισσοτερα απο τα αποπανω, αλλα μαλλον εισαι. Επισης, δεν ειναι υποκρισια το να εκφραζεται κανεις ως ανθρωπος.

Μπερδευεις τον θυτη με το θυμα εν προκειμενω. Ο Τζον Σεηφερ ειναι εγκληματιας και ενοχος μαλιστα για πολλαπλα εγκληματα. Η επιλογη του Χανσι να μην δουλεψει πλεον στο μελλον μαζι του ειναι το μινιμουμ που θα μπορουσε να κανει ενας ανθρωπος με αξιοπρεπεια, και εδω που τα λεμε και πολυ του πηρε. Η συνεργασια του με τον Τζον Σεηφερ ειναι μια μαυρη σελιδα στην καριερα του Χανσι, αλλα οκ θα τον συγχωρησουμε γιατι μαλλον δεν ειχε καταλαβει ποσο σκατανθρωπος ειναι ο αλλος.

Κατα τα αλλα, το να εισαι ισαποσακιστης ειναι το λιγοτερο που μπορει να σου προσαψει κανενας, και ευχαριστω θα επρεπε να λες. Η εξισωση του Σταλιν με τον Χιτλερ δειχνουν καταρχας παντελη ελλειψη ιστορικων γνωσεων, περαν απο πολλα αλλα, αλλα καλη καρδια να χουμε. Κατω το New World Order :")

12 Likes
2 Likes

Κουβέντα δεν κάνουμε; Εδώ δεν γράφεις; Σε ανέκρινα, ή μήπως σε καταδίκασα. Μια ερώτηση έκανα για κάτι που φαίνεται να υποστηρίζεις πολύ. Και δεν με πείθεις, γιατί απαντάς κάτι άλλο από αυτό που σε ρώτησα. Πώς συνδέεις τον Στάλιν με τους Ρουβίκωνες, από τη στιγμή που ο Στάλιν κυνηγούσε τους αναρχικούς.

Με γεια σου με χαρά σου, αυτό εσύ το φερες στην κουβέντα, εγώ δεν είπα κάτι για το πληκτρολόγιο.

1 Like

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Δεν γνωριζόμαστε οπότε δεν θα σε κατηγορήσω όταν γράφεις ότι “μαλλον είμαι σεξιστής”, “μάλλον είμαι φασίστας” “έχω παντελή έλλειψη ιστορικών γνώσεων” κλπ κλπ επειδή αναφέρθηκα στην πολιτική ορθότητα. Για το τί είμαι, ποιός είμαι και πόσο ιστορία γνωρίζω, θα εκπλαγείς όταν με γνωρίσεις. Αλλά μάλλον αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.

Ούτε εγώ σε ξέρω, και επίσης δεν ξέρω κατά πόσο χτυπάς το παιδί σου τα βράδια, ή τη γυναίκα σου, ή αν γυρίζεις τύφλα στο μεθύσι τα βράδια. Κανείς δεν ξέρει τί γίνεται στο σπίτι του άλλου. Επίσης ότι γράφω δεν σημαίινει ότι προσπαθώ να πείσω τους αναγνώστες. Ποτέ μου δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν στη ζωή μου ότι αυτό που λέω εγώ είναι σωστό. Πάντα έλεγα την άποψή μου όπως εγώ ήθελα και όποτε ήθελα.

Αυτό που έχω μάθει να κάνω καλά όμως είναι να σέβομαι την διαφορετική άποψη. Να αποδέχομαι το διαφορετικό, να δέχομαι την ύπαρξη του, να ακούω όλες τις πλευρές πριν δικάσω από το πληκτρολόγιο μου.

Δεν είμαι δικηγόρος ούτε νομικός, … γράφεις για εγκληματία Schaffer ο οποίος κρατείται εδώ και 3 εβδομάδες χωρίς να έχει πει λέξη . Αν ήταν στην Ελλάδα το πολύ πολύ να είχε πάρει 3 μέρες προθεσμία να απολογηθεί και στο τέλος να είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Αλλά εκεί είναι Αμερική, άλλο σύστημα, άλλοι νόμοι.

Επίσης δεν έκρινα ποτέ μου την επιλογή του Χάνσι να αποχωρήσει. Δικαίωμά του είναι και απόλυτα σεβαστή. Είδες πουθενά να αναφέρομαι υποτιμητικά στον Χάνσι;;; Ίσα ίσα…

Και τέλος για το ισαποστακιστής που λες… είναι απλά για τα σκουπίδια. Οι απόψεις μου είναι απόλυτα πολιτικοποιημένες. Δυστυχώς για σένα δεν έχουν χρώμα για να τις ξεχωρίσεις. Είναι πολύχρωμες. Πολιτικά μπορείς να με πεις και γκει. Είμαι το ΛΟΑΤΚΙ της πολιτικής άποψης. (αυτό το τελευταίο τώρα το έβγαλα). Ας πούμε ότι μου αρέσει το καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν υποστηρίζω καμμία ομάδα. Θέλω απλά να βλέπω καλή μπάλα (υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι στον κόσμο).

ΥΓ: επειδή όλοι έχουμε ελαττώματα, να σε πληροφορήσω ότι είμαι βαμμένος Ολυμπιακός . Που ξέρεις, αν είσαι και εσύ Ολυμπιακός μπορεί να αναθεωρήσεις και να γίνουμε φίλοι. Αν όμως δεν είσαι μπορεί να με μισήσεις περισσότερο.

Όλα αυτά τα γράφω με απόλυτο σεβασμό σε όλους, με καλή πίστη και με σκοπό τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων. Απλά δεν μου αρέσουν τα απόλυτα και τα τελεσίδικα. Τελεσίδικες αποφάσεις μόνο η Δικαιοσύνη βγάζει. Εμείς κρίνουμε και κουβεντιάζουμε χαλαρά. Καφεδάκι, ντόνατς, μουσικούλα, και τσιγαράκι για τους καπνίζοντες (εγώ μακριά).

Ε πες έτσι ντε . Όλα καλά τώρα

ΥΓ : άσχετο σχετικό . Είχα πάρα πολύ καιρό να νιώσω τόσο άβολα στο φόρουμ διαβάζοντας το

2 Likes

Τους αναρχικούς όλοι τους κυνηγάγανε εκείνο το καιρό.

Τέλος πάντων… απάντησα στον φίλο πιο πάνω, πάντα με καλή πίστη, καλή καρδιά και σεβασμό, χωρίς προσβολές και χωρίς να θέλω να πείσω κανέναν (δεν το έχω ανάγκη κιόλας). Κουβέντα να γίνεται.

Σε 1-2 ώρες θα το έχεις ξεπεράσει. Προχώρα…

Υπαρχουν βιντεο και φωτογραφιες με την εισοδο του στο Καπιτωλιο, με την βια, και με μια ομαδα η οποια μπηκε στο Καπιτωλιο για να προπηλακισει και τραμπουκισει στην καλυτερη, και να σκοτωσει στην χειροτερη, γερουσιαστες. Το αν ειναι εγκληματιας ο Τζον Σεηφερ δεν ειναι υπο συζητησιν, ειναι κατι αναμφισβητητο. Στηριξε με πραξεις και με λογια του ενα πραξικοπημα, το οποιο μπορει να ηταν εντελως γελοιο και βγαλμενο απο b-movie, αλλα παραμενει αποπειρα για πραξικοπημα.

Δεν με ενδιαφερει τι ανθρωπος λες οτι εισαι και ουτε σε εκρινα ως ανθρωπο, κρινω τα γραφομενα σου. Και στο ξαναλεω για να το βαλεις καλα στο μυαλο σου διχως πολλες ελπιδες για κατανοηση:

Μπορει να μην εισαι τιποτα απο τα παραπανω, που να ξερω. Πολυς κοσμος γραφει στο ιντερνετ αηδιες που δεν πιστευει για το τρολλαρισμα. Εγω επειδη ειμαι αισιοδοξος και καλοβολος, θα επιλεξω το οτι εισαι ενα κακο τρολλ, γιατι το αντιθετο ειναι ανησυχητικο.

Η τελευταια σου παραγραφος ειναι ακριβως αυτο που λενε οι ισαποστακηδες, οι οποιοι ξεπλενουν καθε Τζον Σεηφερ αυτου του κοσμου. Δικαιωμα σου φυσικα. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι αντεδρασες αλλεργικα σε αυτο, τι, σε ενοχλει η ταμπελα? 3 βδομαδες τωρα και 30 ποστς κανεις ξεπλυμα του Σεηφερ, γιατι σε ενοχλει η αντιδραση σε αυτο?

5 Likes

Επειδή βαριέμαι να σου απαντήσω, απλά να σε ενημερώσω ότι (αλήθεια λέω) πρώτη φορά σήμερα διάβασα τη λέξη ισαποστάκηδες. Πραγματικά δεν είχα ακούσει και ομολογώ την γκουγκλαρα. Απλά μου έκανε εντύπωση σαν όρος, σαν λέξη.

Ούτε κακό τρολλ είμαι ούτε αηδείες γράφω. Αν πιστεύεις ότι είσαι εσύ ο σωστός με αυτά που γράφεις, ας βγει κάποιος “ανεξάρτητος” να βγάλει το πόρισμα και να πει οτί εγώ γράφω ιντερνετικές αηδίες και ξεπλένω στο Schaffer και εσύ είσαι ο σωστός ο δίκαιος.

Να κλείσει εκεί το θέμα περί διαφορετικών απόψεων, να βάλουμε και τον Schaffer στην ηλεκτρική καρέκλα και να πάμε για ύπνο

Κανενας δεν μιλησε για ηλεκτρικες καρεκλες, γκουγκλαρε μια στιγμη και το strawman argument μιας και εχεις το tab ανοιχτο ακομα

3 Likes

Ισαποστάκιας είναι αυτός που εξισώνει τον Ρουβίκωνα με τον Κασιδιάρη και τον Ρουπακιά. Πέρα από τις ιδέες του καθενός, ο ένας δρα με τρικάκια και μπογιές και οι άλλοι με μαχαίρια και χυμένο αίμα. Βρίσκεις μια ειδοποιό διαφορά σε αυτά ή όχι;

8 Likes

Και πολύ άργησε να μπει στην κουβέντα η Μαρφίν :slightly_smiling_face:

10 Likes

οκ φίλε μου… το τσέκρα. Το ήξερα με διαφορετική ορολογία όμως. Δεν πλανάρω στα επιχειρήματα του άλλου, εκτός αν πρόκειται για κάτι υπερβολικά ακραίο.

Ευχαριστώ πάντως γιατί τον αγγλικό όρο τον αγνοούσα παντελώς

Και να θες να σε πάρει κανείς στα σοβαρά με αυτά που γράφεις αυτοαναιρείσαι.
Αν θες ανοιξε ενα thread στο offtopic να μας εξηγήσεις το νόμο αυτό λοιπόν, γιατί απ’όσο γνωρίζω ο ρουβίκωνας ούτε έκανε ποτέ πογκρόμ, ούτε μαχαίρωνε μεροκαματιάρηδες μετανάστες που πάλευαν να ζήσουν.

Τώρα όσον αφορά στον Schaffer, νομίζω καλώς και ο Hansi πήρε αποστάσεις, βέβαια δεν ξέρω αν το έκανε για να γλιτώσει κ ο ίδιος την κατακραυγή ή όντως είναι ιδεολογικά αντίθετος.

Όσο και να μην αρέσει σε κάποιους, η ελευθερία (όπως έστω εννοείται στα πλαίσια του δυτικού κόσμου) οφείλει να συνοδεύεται και με επιπτώσεις στις πράξεις του καθενός. Ο Schaffer επέλεξε να ενταχθεί σε μια ομάδα τραμπούκων, και να εισβάλλει παράνομα και βίαια στο Καπιτώλιο. Φυσικό κι επόμενο λοιπόν να έχει και τις ανάλογες συνέπειες.

Μακάρι κάτι ανάλογο να γινόταν και για το γελοίο υπερμεγέθες πορτοκαλλομαλλί μωρό τον Trump που με τόσο σθένος έτρεξε να υποστηρίξει, μπας και γλιτώσουμε από τον φασιστικό κατήφορο στον οποίο οδεύουμε παγκοσμίως με ιστορική ακρίβεια.

11 Likes

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το περίμενα από εσένα. Ακόμα να μάθεις ότι είναι επίπεδη ή έχεις πέσει και συ θύμα του NWO που παρουσιάζει τα πράγματα όπως θέλει???

4 Likes

Δε βρίσκω καθόλου απίθανο το ο Hansi, ως Γερμανός, να είναι διπλά προσεκτικός σε τέτοιες περιστάσεις.

Θυμάσαι που σου έγραψα “Γιατί απορρίπτεις το σενάριο να είναι εγκληματίας και δεν κάνεις κουβέντα γι’αυτό?” και μου απάντησες ότι καταλήγεις στο σενάριο ότι είμαι αδερφή?

6 Likes

Μικρό και άμυαλο παιδί μου πόσα λίγα ξέρεις.

Ο δολοφόνος ΔΕΝ είναι δολοφόνος πρiν πιάσει το όπλο και σκοτώσει.
Ο βιαστής ΔΕΝ είναι βιαστής πριν σηκώσει βίαια τη φούστα μίας κοπέλας και την στριμώξει.
κλπ κλπ κοκ κοκ

Όλοι είναι άγιοι έως ότου περάσουν τη κόκκινη γραμμή που χωρίζει τη θεωρία από τη πράξη.

Το γεγονός ότι ο Ρουβίκωνας δεν έχει σκοτώσει δεν σημαίνει ότι προηγουμένως δεν έχει σκεφτεί με αυτό τον τρόπο. Από τη στιγμή που οργανώνει τάγματα και επιδρομές πάει να πει ότι ΜΠΟΡΕΪ να το ΚΑΝΕΙ. Απλά τελευταία στιμγή επιλέγει τις μπογές αντι για τα μαχαίρια. Είναι μία απόφαση της τελευτάιας στιγμής. Δρα σαν φυτώριο τρομοκρατών. Κάνει ασκήσεις επί χάρτου. Η επόμενη γενιά θα είναι πιο αιματηρή και βιάιη.

Κατάλαβες τώρα;;;; (είσαι και editor)

Τα ίδια ισχύουν και για τον “κύριο” Schaffer. 20 χρόνια μας φλόμωσε στη θεωρία. Και ο Χάνσι τραγουδούσε μαζί του, γέλαγε μαζί, του κοιμότανε μαζί του. Ο Schaffer όμως πέρασε την κόκκινη γραμμή. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πλεόν είναι αργά και για τον Schaffer αλλά και για τον Hansi.

Τρώνε και οι δύο μία μούτζα, αλλά τη μουσική τους θα συνεχίσω να την ακούω.

Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγοπιόμαστε. Θεωρίες και λόγια του αέρα.

Αρκετά έγραψα