Iced Earth

Εγω ζω σε αλλη ηπειρο, οπου ειναι ακομα μεγαλυτερο το μιγμα του σπερματος.

Γενικα οπου και να πας, καθαρο βερο DNA ελληνικο σπερμα σμιλευμενο απο το σφυρι του Ηφαιστου και μεσα απο τις ωοθηκες της Αφροδιτης δεν θα το βρεις… αλλα μπορεις να προσπαθησεις.

5 Likes

Όπως έχει πει ο Ραφαηλίδης …καθαρά αίματα δεν υπάρχουν , μόνο βρώμικα μυαλά

5 Likes

Τί εννοείς άλλη ήπειρο, και εγώ σε άλλη ήπειρο ζω, όχι σε αυτή που νομίζεις

Μόνο εγώ ζω στην Ήπειρο κουφάλες

12 Likes
6 Likes

Σκληρό
Άδικο
Βιαστικό

αλλά…

Αναμενόμενο.

Καααααυλωτικο θα το έλεγα…

6 Likes

Μπραβο στον Χανσι. Ξυδακι και σκατα στους φασιστες. Παμε παρακατω.

9 Likes

Αυτο ακριβως.

Σκατα στα μουτρα του Σεηφερ, απλα και ομορφα.

3 Likes

Έτσι μπράβο, ριχτου σκατα. Μόνο σκατα. Σκατα και ξύλο σε όλους του Σειφερς του κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο μας πίσω. Έναν κόσμο χωρίς Σειφερες. Γιατί ο Σειφερ είναι σαν τον Κασιδιαρη, σαν τον Ρουπακια, σαν τον Κουφοντινα, σαν τον Ρουβικωνα. Είναι ένα με τα σκατα. Ένας δολοφόνος και βιαστής της δημοκρατίας.

Σκατα λοιπόν στα μούτρα του, και σε κάθε σκουπίδι που τον υποστηρίζει. Σκατα και αποσκατα

Τετοιο φανμποηλικι ουτε 12 χρονων δεν δικαιολογειται παντως :")

1 Like

Μπερδεύεις το φανμποιλικι με τη λογική.

Δεν είμαι φαν μπόι κανενός. Και τον Χανσι αγαπώ το ίδιο με τον Σειφερ με τον Χετφιλντ και τον Χάρις. Έχω κάποια άλμπουμ τους αλλά μέχρι εκεί. Από download γεμίζω σκληρούς σε χρόνο dt. Από συναυλίες ελάχιστες, από 1-2 φορές τον καθένα και πιο πολύ για τη παρέα. Λεφτά δεν έχω να τους δίνω. Φανμποιδες είναι αυτοί που τρέχουν πίσω από τον πισινό του καθενός και ρουφάνε τις κλανιες τους.

Απλά εγώ δεν είμαι αυτό που είναι της μόδας τώρα τελευταία,… Politically Correct. Δεν είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω. Υποκριτης δεν πρόκειται να γίνω Ποτέ των Ποτών.

Και επίσης έχω μαθει να μη πατάω στο κεφάλι κάποιον ο οποίος είναι πεσμένος κάτω.

Πώς καταφέρνεις να τραβήξεις ομοιότητες μεταξύ Κασιδιάρη και Ρουβίκωνα, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.

6 Likes

Ρουβίκωνας και Ρουπακιάς, απ’ το ίδιο βαρέλι, ναι :joy:.

1 Like

Και ο Schaffer τα ίδια σκατα είναι, μην τον αφήνουμε στην απέξω

Ρε συ εγώ νόμιζα έλεγες για τον ποταμό. Πωπωπωπω τώρα κατάλαβα

1 Like

Το διάβασα που το έγραψες, αυτό δεν αλλάζει το ότι είναι ο ορισμός του ισαποστακισμού.

2 Likes

Ισαποστακι… Τιίίίίίί;;; Σορρυ αλλά έχω γράψει παραπάνω περί υποκρισιας και πολιτικής ορθότητας.

O Ρουβίκωνας δεν έχει καμία σχέση με τον Στάλιν. Δεν ξέρω πού βρίσκεις τη σύνδεση μεταξύ αναρχικών και Σοβιετικής Ένωσης, όταν ο Στάλιν κυνηγούσε τους αναρχικούς ως προδότες.

5 Likes

Έπεσε καφές στο πληκτρολόγιο ρε άτιμε. Με κάλεσαν στο γραφείο μετά από ένα μηνα τηλ-εργασίας για κάτι εκκρεμότητες και πιο πολλές δουλειές τους εβγαλα.