Iced Earth

Κανενας απο τους τρεις δεν ειναι ουτε επικινδυνος ουτε φασιστας ουτε τιποτα απο αολα αυτα αλλα οκ δε σου δινω κανενα ελαφρυντικο που απαντας σε ξεκαθαρο τρολλ :stuck_out_tongue:

2 Likes

Τρολλ δεν είναι και θα έλεγα πριν του απαντήσει κανείς ξανά στα σοβαρά να κάνει ένα ρηβερς σερτς ιματζ για το αβαταρ του :joy: :joy: :joy: :joy:

2 Likes

Όλοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Εγώ δυστυχώς έκανα … WTF

Για πες μου τι βρήκες, έχω αγωνία…

o petrozza κάνει γιόγκα και η γιόγκα ως γνωστόν, είναι του σατανά εφεύρεσις.

1 Like

Πες μας εσύ καλύτερα γιατί με αυτά που είδα μου ήρθε αναγουλα και παράλιγο να κάνω Σφακιανάκη

2 Likes

Πες σε μενα που δε με ψηνει το reverse google image search

1 Like

https://www.google.com/search?tbs=sbi:AMhZZiuuKmmxIwummB-4N3YzyIvOQrSyM-YpATbBazIwSQFKXLHYvqC0QHhR6PQlbH2-u5N0dq2jVVWHCYHp5sHcGYf5U7LZ3jsOG6klBT8DakOm3WSZi51C-reFbRP7QzSd0e3JKq2dY6sD5P8XtIQddPfcPAeCADvmsTTvo2Z-G47H_1E1zxmz_1oDiDLxvncijhNC81bYxzrqa05ZJUAKJcXnTXVBCX4vsunGQSNHA7qCT8gQckltiGHWbYi_1VcZ6AFNYMPdiSDZ205OjOIgwjMWIRmCKy0USCsSbUdn9-SCRuZNhpXE4sBohTpJsqgPmSuKILzqWXwSC08Y-TcjMjDBiFDVb3HLQ

Δεν θα περιγράψω αυτό που είδα ούτε θα κάνω περισσότερη έρευνα από ένα κλικ που χρειάζεται για το πιο πάνω λινκ μέσω google lens και άλλο ένα από κάτω στις εικονες επειδή:

1. Με πιάνει αναγουλα
  2. @Hunter1978 δεν θα σου κάνω τη χάρη
  3. Από κάπου θα πιαστείς σε αυτά που θα πω και θα με χαρακτηρίσεις ότι ψηφίζω κάτι ή είμαι κάπου ιδεολογικά μετά θα αρχίσουν οι χαρακτηρισμοί, θα το πάρουμε προσωπικά, θα κατέβουν οι Παναγίες κτλ. Για αυτό λοιπόν για να αποφύγουμε αυτό το πανηγυρακι επειδή το έχω δει πολλές φορές και … βαριέμαι εξήγησε μας τι σημαίνει το άβαταρ εσύ που ξέρεις καλύτερα, ότι “δεν είναι αυτό που νομίζετε” κτλ να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση.
2 Likes

ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ 666 ΚΑΛΕ ΣΥΚΑ ΚΑΛΕ ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Έτσι για να υπάρξει μια γενικότερη αίσθηση του τι υπάρχει από πίσω! :laughing:

1 Like

Α ελα ενταξει την ξερω την θεωρια συνωμοσιας για το New World Order, ειναι πολυ παλια οκ
bad trolling is bad, οπως ειπαμε πιο πανω

2 Likes

Μακάρι να ήταν τρολ όλα ρε μαν, και οι συνομωσιολογοι και οι εθνικιστές και το 9% που είχε φτάσει η ΧΑ και οι qanon και τα πάντα

2 Likes

Μακάρι.

Το αβαταρ αυτό το σχεδίασα εγώ πριν πολλά χρόνια και μου το έκλεψαν οι αλήτες, και τώρα κυνηγάω να πάρω έστω και ενα μικρό ποσοστό από τα δικαιώματα που αναλογούν.

Λες ψέματα!!!είναι αρχαιοελληνικό το οποίο το καπηλεύτηκαν διάφοροι. Αν δεν ξέρεις διάβασε τουλάχιστον φασιστάκο

2 Likes

Δεν το αποκλείω να υπήρχε αρχαίος Έλλην με το ίδιο ταλέντο και ίδιες απόψεις με μένα. Ίδιο αίμα ρέει στις φλέβες μας.

Αν αγνοησουμε τα 300 λιτρα τουρκικου σπερματος που εχουν περασει απο 20 γενιες Ελληνων και αλλες μερικες εκατονταδες λιτρα σπερματος απο Ρωμαιους, Βαβυλωνιους, Μεσοανατολιτες, Αφρικανους Σλαβους κτλ σιγουρα

6 Likes

Ο Σέιφερ εύκολα έπαιρνε ιδέες για μισό δίσκο με όσα έχουν γραφεί στο νήμα τις τελευταίες 12-24 ώρες. Και ο Αρχηγός φυσικά. Ελπίζω να μας διαβάζει, όπου κι αν βρίσκεται.

1 Like

Η αλήθεια είναι ότι μας έριχναν γκολακια αλλά ρίχναμε κι εμείς κατά καιρούς στην ιστορία

1 Like

Σου άρεσαν εσένα εεεε??? Κάνε μια βόλτα απέναντι, κάποιος θα σε εξυπηρετήσει.