Μέλος των Οath Κeepers ο Jon λοιπόν που αντιμετωπίζει πολύ βαριές κατηγορίες πλέον μαζί με μερικούς ακόμα. Τον βλέπω για πολύ καιρό μέσα.
Νομιζω φορουσε και καπελο με το λογκο τους.
true.
Και πριν λίγο κάπου πήρε το μάτι μου είδηση πως του αρνήθηκαν εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος, σε αντίθεση με τους περισσότερους συλληφθέντες ως τώρα που απλά τους επιβλήθηκαν διάφοροι περιορισμοί.
Στη συζήτηση άλλο η μουσική άλλο ο καλλιτέχνης, ανέβηκε κι αυτό το άρθρο πριν λίγη ώρα.
Ο συγγραφέας του άρθρου δεν ξέρει αν μιλάει για το ‘‘art/artist’’ δίλημμα, ή αν μιλάει για το ‘‘art/artist/audience’’. Όπως το ανάγνωσα, μου φάνηκε σαν να υπεραμυνόταν του δικαιώματός του να ακούει Iced Earth, σαν να ήταν πρωτίστως το κοινό ο στόχος. Τώρα, για τις εξισώσεις που έκανε δεν θα μιλήσω, γιατί θα ξημερωθούμε.
Ο συγγραφεας του αρθρου φοβηθηκε μη λογοκριθει αρνητικα απο το κοινο επειδη εξακολουθει να ακουει Iced Earth και εσπευσε να προλαβει τυχον καταστασεις εναντιον του?
Αυτο δεν το καταλαβαινω
Ο αρθρογράφος πιο πολύ εστιάζει στον ιντερνετικό λιθοβολισμό που δέχεται ο Schaffer ο οποίος είναι πέρα για πέρα υπερβολικός. Πιο πολύ τα βάζει με τους haters παρά με όσους έχουν αντίθετη άποψη. Όλα έχουν ένα όριο. Η αντίθετη άποψη είναι απόλυτα σεβαστή. Οι haters και οι ύβρεις δεν έχουν θέση στη μουσική. Κάτι το οποίο δεν αρέσει σε κάποιον δεν σημαίνει ότι πρέπει να το μισεί κιόλας. Εμένα ας πούμε δεν μου αρέσουν οι Deicide. Δεν είμαι θρήσκος ούτε φανατικός ορθόδοξος Χριστιανός, σέβομαι κάποια πράγματα, αλλά δεν αντέχω τόση σατανίλα. Δεν τους μισώ κιόλας… ίσα ίσα που μερικά τραγούδια τους είναι φανταστικά.
Κατά τ’ άλλα ωραίο κείμενο, τεκμηριωμένο, με επιχειρήματα, και μία διαφορετική προσέγγιση.
Όποιος θέλει συμφωνεί και ακολουθεί. Όποιος δεν θέλει, επίσης σεβαστό, δεν ακολουθεί και η ζωή συνεχίζεται. Τόσο απλά.
καθώς αρκετά από αυτά πολιτικοποίησαν δίχως να υπάρχει κανένας συσχετισμός, το γεγονός της συμμετοχής του Schaffer στα γεγονότα του Καπιτωλίου, με τη μουσική πορεία της μπάντας του
Τοποθετούμαι στην αντίπερα όχθη, που θεωρεί ότι ο Τραμπ είναι ένα συστημικό φερέφωνο, ένας κατ’ εξοχήν λαϊκιστής πολιτικός που, όπως εκ φύσεως οι πολιτικοί, δεν υπηρετούν το λαό τους, αλλά το χρήμα.
Είναι πολύ αστείο το ότι μπορεί να διαχωρίσει στο μυαλό του τις πολιτικές πεποιθήσεις από το επάγγελμα του μουσικού και να ζητάει τα ρέστα, αλλά οι πολιτικές πεποιθήσεις και το επάγγελμα του πολιτικού πάνε χέρι χέρι. Αν σε δυσκόλεψε η πρόταση αυτή, μόλις τελειώσει η καραντίνα να σε βγάλω για ένα ποτό να στα εξηγήσω από κοντά
Μάλλον θα με βγάλεις γιατί δεν κατάλαβα. Ο μουσικός πες έχει περιθώριο να μην βγάζει τις πολιτικές του πεποιθήσεις μέσα στη μουσική. Ο πολιτικός πώς θα διαχωρίσει τη δουλειά του από τις θέσεις του;
Δεν εννοούσα εσένα, αλλά θα σου απαντήσω με μια αναλογία Στα μπουζούκια οι οργανοπαίχτες ακούνε αυτά που παίζουν ή είναι μεταλλάδες?
Ο πολιτικός έχει συμφέροντα, προφανώς, που πρέπει να εξυπηρετήσει.
Ο Schaffer άφησε τη δουλειά του και πήγε να μαλακιστει
Αδιάφορο το τι ακούει ο τύπος ή αν νιώθει ενοχικά συμπλέγματα ο τύπος στο cock overload που έγραφε και ο τραγουδιστής γνωστής θρας μπάντας. Και κλάμα ο καραφλοκαραβανάς.
Το να γουστάρεις έναν γκασμά, επειδή έγραψε 5-10-40 ωραία κομμάτια είναι οκ, αν και το ποιον του προφανώς αμαύρωνε τη μουσική του υπόστασή και καριέρα (δλδ στο παρελθόν έλεγες τι βλάκας-γραφικός κτλ ο τύπος κι ας έγραφε κάποια ωραία κομμάτια - πριν λαλήσει κυρίως), αλλά δεν είχε προβεί σε κάποια βίαιη πράξη.
Η αντίθετη άποψη είναι δεκτή. Το να λιντσάρεις κάποιον (ή να του επιτεθείς) ΟΧΙ. Ποίος είναι δλδ ο JS για να ρίξει σπρέι πιπεριού στον τάδε ή στον δείνα?
Το να χρειάζεται να υπερασπιστείς κάτι διαδικτυακά για να το δικαιολογήσεις, μου φαίνεται βαυκαλιστικό (αυτό σχετικά με τα γραφόμενα του συντάκτη).
Το μόνο που μπορώ να κατανοήσω και να δεχτώ απο αυτά που γράφει, είναι οτι τα μέσα διαστρέφουν μια είδηση με τέτοιο τρόπο, ώστε να ταιριάζει στον πολιτικό τους προσανατολισμό (παραθέτουν απομονωμένα αποσπάσματά, κάνουν σχόλια και γράφουν άρθρα γνώμης χρησιμοποιώντας πληθώρα τεχνασμάτων). Συχνά και εννοείτε κατά το δοκούν, επιρρίπτουν ευθύνες σε συνήθεις αποδιοπομπαίους τράγους (τέχνη - βιντεοπαιχνίδια κτλ) για να δικαιολογήσουν πιο σύνθετες συμπεριφορές, επειδή αυτό είναι εύκολο και ικανοποιεί την “καθωσπρέπει” κοινωνία.
Σίγουρα ένα πολιτιστικό προϊόν - που εμπεριέχει ΒΙΑ ή όχι, μπορεί να επηρεάσει τη σκέψη και τις θέσεις ενός ανθρώπου (βλέπε ιστορία / φιλοσοφία και είναι εύκολο να χάσεις το μπούσουλα - αν αντί για παράθεση γεγονότων και επιχειρημάτων, υπάρχει σχολιασμός/bias. Το πόσο στρεβλή ιστορία μάθαμε στα σχολεία πχ… αλλά και λογοτεχνία να είναι πάλι μπορείς να περάσεις μια θέση αν είσαι δεινός συγγραφέας. Το θέμα είναι να έχεις ένα φίλτρο, να μπορείς να κατανοήσεις και να λάβεις από αυτό που διαβάζεις, τα εποικοδομητικά στοιχεία.
Τώρα ο JS με την ελλειπή του μόρφωση, (αν και αρκετά εύγλωττος για άτομο γυμνασίου) τη μανία του με φαντασιοπληξίες και θεωρίες συνωμοσίας, δεν είναι και δύσκολο να νοηθεί σαν εύκολος στόχος, τη στιγμή δε που δεν έχει δυνατότητα αντιλόγου. Αν και έχω την εντύπωση οτι απλά θα γαύγιζε τα γνωστά, αν δεν το έριχνε στο απολογητικό για να πέσει στα μαλακά.
Είμαι ελαφρά περίεργος για την κατάληξή του, απο άποψη ποινής και δεν νομίζω τπτ απο αυτά να με εμποδίσει στο μέλλον να απολαύσω κάνα κομματάκι απο τα 2-3 CD που έχω / DOP, DS/SWTWC που νομίζω είναι και η δημιουργική κορωνίδα του βλακαμά, χωρίς “αϊτους που δακρύζουν” και τα ρέστα.
Για να κουοτάρω τον εγχώριο ψεκά-σφάκ, ο αϊτός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός. Δεν κλαίει.
(Ι τρολ γιου νότ)
όλοι ξέρουν βέβαια ότι ο logan μπήκε στους μανογουόρ μετά το triumph αντικαθιστόντας τον david shankle . μην κλέβεις
Εκτός από τα manowar και slayer τα περαστικά μου.
Στους Slayer δε, ο Χιλιανός τραγουδιστής τους παίζει να ναι και λίγο δεξιούλης κι αυτός αλλά όχι SS.Βεβαίως παρότι χριστιανός για το σοκ τραγούδησε και τον αντίχριστο και το μενγκέ και όλα. Αλλά εκτός απο το πρώτο στο οποίο είναι worship επιπέδου λιωμένου σε μπυραρία, στο δεύτερο δεν παίρνει ακριβώς “θέση” απλά παραθέτει την ακρότητα ενός τύπου. Επίσης γιδοτραγιά γουστάρω φούλ ενόψει πάσχα.
Σφακ και σύστεμ χιτάκια, αλλά δεν μπορώ να κάτσω να ασχοληθώ με τη βλακεία που τους βαράει. Γραφικοί. Οι σύστεμ τουλάχιστον κάνουν και κάνα λαίβ για τη χώρα τους, ο σφάκ τα τρώει σε σκόνες και κοκο-ρέτσια.
Burzum και iced earth, γενικά σκουπίδια το πρώτο, αδιάφορο κλαψομούνικο κομμάτι το δεύτερο. Αν ήμουν Αμερικάνος όμως θα τσαντιζόμουν διπλά με τον JS να λέει για ελευθερία κι ύστερα να κάνει “στάση”. Αυτά. Α και ο ανωμαλάρας μπήκε απο louder και μετά.
Για τον Lemmy έχετε κάτι να πείτε;; Κρυφοφασιστας ήταν και αυτός. Είχε συλλογή με ναζιστικά κειμήλια από το Β’ΠΠ.
Σειρά έχουν Hetfield, Mustaine (ψεκασμενος) και Petrozza
Καλά οι άλλοι (λέμε τώρα…)
Ο petroza τι ακριβώς ;;;
Γερμανός δεν είναι κι αυτός? #stinpyra
Γιατί απορείς για Petrozza και παράλληλα λες “Καλά οι άλλοι;”