Εγώ πάντως δεν την ξαναπατάω με τον Σέιφερ. Σοβαρολογώ. Η εικόνα του στο Καπιτώλειο ήταν ντροπιαστική.
Περιμένω όλες τις κότες που ηγούνται των συγκροτημάτων της λίστας μου να τοποθετηθούν επίσημα.
Επίσης παρακαλώ συντάκτες, δημοσιογράφους, δισκοκριτικούς και άλλους που έχουν πάρει έστω και μία συνέντευξη από τους παραπάνω εάν γνωρίζουν κάτι για τα πολιτικά τους φρονήματα να μας ενημερώσουν. Αρκετά με το κάθε γίδι του μέταλ. Στη τελική υπάρχει και ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος είναι και ευχάριστος (αν και θα πρέπει να ψαχτεί και αυτός)
Δεν με ενδιαφέρει τι πολιτικές απόψεις έχουν οι αγαπημένες μου μπάντες και οι αγαπημένοι μου καλλιτέχνες. Στην περίπτωση τώρα που κάποιος εξ αυτών “κρίνει” ότι θα πρέπει να τις μάθω και εκφραστεί δημόσια, τότε το καλό που του θέλω να μην είναι απόψεις μισανθρωπιάς, σεξισμού, φασισμού. Έτσι απλά.
Ενοείται. ΄’Αλλωστε ήταν γνωστό ότι ο Σέιφερ ήταν ένας τέτοιος άνθρωπος. Μισούσε ότι ήταν ανθρώπινο και έδινε μάχη για να μείνει μόνος του στη Γη και να απολαμβάνει μόνος του τη μουσική του. Επίσης μισούσε τις γυναίκες (νομίζω το είχε πει σε μία συνέντευξη του), για να μη πω για την αγάπη του στον Χίτλερ, όπως άλλωστε όλοι όσοι ψήφισαν Τραμπ (γύρω στα 75εκ Αμερικανοί πολίτες).
Εγώ τα σιγανά ποταμάκια φοβάμαι. Μη μου βγει κανένας θεός ΝτεΜάιο σεξιστής, θα αυτοκτονήσω.
Ο συγκεκριμένος (για μένα τουλάχιστον) έχει ήδη κίτρινη κάρτα για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα με τον παιδόφιλο κιθαρίστα του.
Καλλιτεχνικά τα τελευταία χρόνια χεσμενο τον έχω αλλά ακόμη δεν έχει μπει στο ίδιο κάδρο με τον Jon της καρδιάς μας!
Ναι καλά…τον έδιωξε. Πως τον έδιωξε είναι το θέμα, πότε τον έδιωξε και τι κράξιμο έφαγε αυτός και το Magic Circle “Circus” Management προκειμένου να βγουν από την “αποστασιοποίηση” και την ουδετερότητα για την οποία “κάποιοι” τόσο πολύ παλεύουν!!!
Μονο 5 χωρες, ρομαντικος και με συγκεκριμενα γουστα. Στην καλυτερη περιπτωση Α’ τοπικο
Ο νικητης πρεπει να ειναι ενας λεβιαθαν του σεξ, ενας που ζμπρωχνει οτι κινειται, δεν εχει χρονο για προτιμησεις ουτε για ρομαντισμους και τετοια ανθρωπινα συναισθηματα που απομακρυνουν απο τον απολυτο στοχο, το headcount
(προφανως και κανω πλακα, τα θεωρω πολυ γραφικα- και επιβλαβη- ολα αυτα, οπως και το ρολο του γαμικουλα που η κοινωνια μας εχει πεισει- ή προσπαθησε- οτι πρεπει να εχουμε)