Ο Αngmar είναι?
Ετσι νομιζω. Εγραφε σε αλλα φορουμς με το username NeueRegel.
Πεθαινω λιγακι που οι περιγραφες μου (και οι δικες του δηλαδη) τον δινουν στεγνα ομως, ολοι τον ξερουν :")
Απο που ξεπετάχτηκε αυτή η μορφή ρε τύποι…;
Τις κατηγορές στον Σειφερ τις κόβω λιγάκι default. Σαν στανταρ πακέτο κατηγοριών μου φαίνονται για κάθε έναν που εμπλέκεται στα γεγονότα. Θεωρώ ότι ο Σέιφερ θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι κάποιες απο αυτές (θέλω να πιστεύω οι περισσότερες) δεν ισχύουν, με τη προϋπόθεση ότι δεν φαίνεται σε κανένα βιντεάκι από τα εκατοντάδες που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία μέσω κατεσχεμένων κινητών.
ρε τον μαλάκα τον καϊλα και σπρέι πιπεριού έριχνε.
These are the six charges Schaffer is facing, according to the FBI Indianapolis Field Office:
-
Knowingly Entering or Remaining in any Restricted Building or Grounds Without Lawful Authority
-
Disrupting the Orderly Conduct of Government Business
-
Knowingly Engages in an Act of Physical Violence Against any Person or Property in any Restricted Building or Grounds
-
Violent Entry and Disorderly Conduct in a Capitol Building
-
Engage in an Act of Physical Violence in a Capitol Building
-
Parade, Demonstrate, or Picket in a Capitol Building
θα πρέπει να γίνει case study για το πως καταστρέφεις μια καριέρα… λέμε τώρα
Καλα τα καταφερε απο οτι βλεπω, μπραβο του!
@Neueregel
Επειδή ενημερώθηκα οτι πιάστηκε επι ματαίω το όνομά μου σε χείλη αλαλαζόντων.
Nα ενημερώσω οτι την έχω πέσει μόνο σε 3 μεταλλούδες και 1 ροκού, και 1 μεταλλού που την έπεσε, ΟΤΑΝ αυτές ΔΕΝ είχαν δεσμό. Γιατι δεν είμαι ουγκανός.
Ούτε έχω πηδήσει ή γκαστρώσει γκόμενα φίλου, ούτε έβγαινα σαν γνωστό καραφλοτραγουδιάρη ή κιθαρίστα να λέω, α αυτή την έχω γα…σει, εκείνη την έχω βολέψει, επειδή την έβαλε ο μπαμπάς μου στο δήμο. Γιατί υπάρχουν κάτι τέτοια “παλικαράκια”. Κι ένας άλλος τραγουδιάρης τώρα που θυμάμαι απο τα “βράχια” που βιντεοσκοπούσε και εκβίαζε … όλος ο καλός ο κόσμος.
Δεν έσπρωχνα γκόμενες σε τουαλέτες για να τις χουφτώσω δια της βίας, ούτε έχω φάει λεφτά από κάποιον όπως “κάποιος” έχει κατηγορηθεί. (γκουχ, γκουχ)
Οι μη μεταλλούδες γκόμενες που έπεσα-είχα σχέση/δεσμο οτιδήποτε είναι >>>>>>>>>>> απο αυτές που ήταν μεταλλούδες. Το θέμα ήταν να την πάλευαν κι όσες δεν τη πάλευαν δεν έμεναν.
Γενικά είχα λιγότερους δεσμούς/σχέσεις απο ότι θα ήθελα, αν και θα ήθελα να έχω ενα αρκετά μεγάλο νούμερο. Αλλά δεν σαβούρωσα ποτέ, που αρκετοί του χώρου θα γέμιζαν χαβούζες.
Σε κάθε περίπτωση, λίγα τα λόγια σας για εμένα, αν δεν μπορείτε να τεκμηριώσετε κάτι. Τα άλλα είναι αερολογίες και πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα. Εκτός αν θέλετε να αρπάξετε μερικές κ. 'Μαρ και θα είναι κρίμα για μηγαμήτσου - μη πήδημα.
Στα του JS, παραδόθηκε λένε. Καλός βλάκας κι αυτός. Λάλησε μετά απο 9/11.
Τι λέτε ρε μαλάκες
Αν πατήσεις τερηδόνα στο search θα δεις πάλι κάποιες ωραίες συζητήσεις
Εγώ λέω, μιας που γ@@@κε που γ@@@κε το θέμα των Iced Earth, να καταθέσουν εδώ όσοι νιώθουν αρκούντως ανταγωνιστικοί τις εμπειρίες τους στο ερωτικό πεδίο, για να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη… τη γοητεία!
Και για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον να βάλουμε και συντελεστές στις κατακτήσεις του καθενός, να μην μετράει δηλαδή μόνο ο αριθμός αλλά να βαθμολογούνται και άλλα ποιοτικά κριτήρια όπως μουσικές προτιμήσεις, ηλικία, εμφάνιση (αν κι εδώ υπεισέρχεται πολύ ο υποκειμενικός παράγων) κλπ
Όπως στην ανάδειξη του χρυσού παπουτσιού, που με διαφορετικό συντελεστή βαρύτητας μετράνε τα γκολ κάποιου στο αγγλικό πρωτάθλημα π.χ. κι αλλιώς στο αντίστοιχο της Μολδαβίας!
Εμπρός λοιπόν, ξεκινάτε όσοι τολμηροί, ποιος Schaffer τώρα και ποιο Καπιτώλιο!
κάπως αλλιώς το σκέφτηκα αυτό όταν μιλάμε για ερωτικές επιδόσεις… δεν ειχε μεγαλη διαφορα στα γραμματα παντως
Τερηδονεια 2021 λοιπον με επαθλο τον χρυσο πουτσοφλιγκαρο και δωρο στο πρωτο νικητη δισκογραφια iced earth απο το Glorious burden και μετα (επειδη κι αυτη για τον πουτσοφλιγκαρο ειναι με το μπαρδον)
Kαντε τον μπαν
Θελουμε τον ΠΑΡΓΑΛΑΤΣΟ ΜΑΣ πίσω
Αυτο πραγματικα ακουστηκε παρα πολυ λαθος
Τρομερη εξελιξη της συζητησης με τρομακτικα γρηγορη κλιμακωση- και εις ανωτερα. Ελειψε απο το φορουμ αυτος ο παραλογισμος, εχει γινει πολυ corporate.
Ξεκαθαρες και κατανοητές κουβεντες.
Ναι, αλλά δεν μας είπατε, ο Angmar είναι ο ίδιος Angmar που έγραφε κάποτε εδώ;
Ον τόπικ ουδέποτε έδωσα σοβαρή ευκαιρία στους Iced Earth και ουδέποτε με ενθουσίασαν. Οπότε μπορώ να έρχομαι εδώ με το κομπολόι μου και να κουνάω το δάχτυλο που είχατε σε εκτίμηση τη μουσική τέτοιου τύπου:!:
Κάνω μια (απέλπιδα) προσπάθεια να σου εξηγήσω (τουλάχιστον για την πάρτη μου) πως:
Α) κανένα witch hunting δεν θα συνεχίσω γιατί απλούστατα δεν έχουμε να κάνουμε με κυνήγι μαγισσών αλλά με γεγονότα που ευτυχώς για εμάς είναι απτά, δυστυχώς για τον Jon είναι πραγματικότητα και
Β) Δεν πρόκειται να κάψω και να πετάξω τίποτα από όσα έχω (δεν είναι και πολλά βέβαια) ούτε να αλείψω με πίσσα και πούπουλα όποιον δω με T-Shirt Αις Ντερθ. Απλούστατα…Από εδώ και πέρα για μένα, η μπάντα IE σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μελλοντική της κυκλοφορία είτε άλμπουμ είτε cd, είτε συναυλία, έχει τελειώσει. Τόσο απλά. Προσωπικά ναι μεν είχα καταλάβει πόσο αρμόστοκος ήταν ο Schaffer αλλά Οκ, ήταν οριακά σε σημείο που δεν με άγγιζε και τόσο πολύ. Ευτυχώς είχε φροντίσει και καλλιτεχνικά να είναι στο πάτο, οπότε δεν χρειάστηκε και ιδιαίτερα προσπάθεια από μέρους μου. Τώρα όμως απλώς το τερμάτισε.
That’s it. So simple.
Πως μπορούμε άραγε να μάθουμε τι πολιτικές/κοινωνικές απόψεις που έχουν οι αγαπημένες μας μπάντες; Θα ήθελα να ανοίξει ένα thread όπου θα αναγράφονται τα κοινωνικοπολιτικά τους φρονήματα. Επίσης θα ήθελα επίσημη τοποθέτηση από όλους τους leaders (Hetfield, Ulrich, Mustaine, Harris κλπ κλπ) για τα πρόσφατα γεγονότα και επίσης θα ήθελα να ξέρω την άποψή τους για τον Τραμπ και τον Μπαίντεν.
Μετά τα γεγονότα με τον Σέιφερ κάνω ξεσκαρτάρισμα στη δισκοθήκη μου για να δω τι θα πετάξω, τι θα κρατήσω και επίσης τί θα αγοράζω από εδώ και στο εξής.
Συγκροτήματα που με ενδιαφέρουν άμεσα (Θα ακολοθήσει και λίστα με πιο underground):
METALLICA
IRON MAIDEN
HELLOWEEN
GAMMA RAY
NEVERMORE (δεν θα μου γλιτώσουν ούτε οι αποβιώσαντες)
PARADISE LOST
SLAYER
MEGADETH
SAVATAGE
SABATON
NIGHTWISH
BLIND GUARDIAN
HAMMERFALL
WARLORD
DOOMSWORD
AMON AMARTH
CANDLEMASS
ENFORCER
GHOST
FATES WARNING
JUDAS PRIEST
KREATOR
KING DIAMOND
MERCYFUL FATE (μπορεί ο King να είναι άλλος άνθρωπος όταν παίζει με Fate, ποτέ δεν ξέρεις)
ACCEPT
POWERWOLF
GRAVE DIGGER
MANOWAR
TESTAMENT