Ρε γαμώτο, μπορεί να φταίει και η παροιμιώδης στραβομάρα μου αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ downed ο ήλιος… 16 ακτίνες μετράω, off-set to the left βλέπω να είναι… Τι να πω, μπορεί να κάνω και λάθος…
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Και ο JS είναι βετεράνος του ΒΠΠ ? θα το φοράγε για Ιαπωνία ? κτλ κτλ. Οκ, για τη σκύλευση δεν το ήξερα. I stand corrected. Απο εκει και πέρα ο Τζόν του AIΑ, δεν έπριζε μπάλες. Μετά είναι γνωστη η πορεία του.
Θυμάμαι όταν είχε βγει το Dystopia είχε παραχωρήσει στο Hammer μία συνέντευξη και έλεγε για τους δίδυμους Πύργους, και πώς αυτό τα έκανε όλα πιο Οργουελιανά, και πώς ο λαός ελέγχεται από μία ελίτ (στο περίπου, πάνε και τόσα χρόνια)…
Μου φαίνεται ότι αυτό που έγινε τότε πρέπει να τον έφερε ακόμη πιο πολύ στα άκρα και ταιριάζει και χρονολογικά με το 2001 που λέτε πολλοί ότι τότε άρχισε να πρήζει. Όχι ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει μόνο μία αιτία, αλλά μου φαίνεται ότι η 11/9 επιτάχυνε πολλές τάσεις μέσα στις ΗΠΑ, και φανέρωσε πολλές φωνές που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην ήταν τόσο on the nose.
Πριν κανά 2 χρόνια μια γνωστή μου, μου έδωσε το παρακάτω, είχε 2-3 και μου είπε κράτα το. Το αστείο είναι πως δεν έχω πάει ποτέ στο Ρόδον και απλά είναι στη βιβλιοθήκη
Δεν έχεις πάει ποτέ Ρόδον;;
Εκείνο το live ελάχιστες βδομάδες πριν κλείσει…
Έγινε το Ρόδον συνήθειά μας. Ευωδιάζει αγριοκέρασα το Ρόδον.
Ο @nnnkkk ειναι φυσιολογικό να μην το πρόλαβε λόγω ηλικίας. Εγώ το πρόλαβα στα τελευταία 5-6 χρόνια του και πρόλαβα να δω εκεί halford, dream theater, annihilator/nevermore/soilwork, opeth, grave digger, therion, τρύπες, κρίνα και πιθανώς και άλλους που δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα. Ιστορικός χώρος
Τους iced earth τους έμαθα από το alive in athens που το είχα πάρει τις πρώτες μέρες που βγήκε και μετά ξεκίνησα να μαζεύω δισκογραφία, ξεκινώντας από stormrider/dark saga/something wicked. Ήταν εποχές λίγο πριν ο Schaffer αρχίσει να λέει ψεκασμενες μαλακίες (που πράγματι ξεκίνησαν αμεσως μετά το 9/11) , το πολύ πολύ να έλεγε κάνα αποτυχημένο αστείο για το Ηρώδειο!
Εντάξει εσύ έχεις πάει σε πολλές συναυλίες εκεί. Εγώ Κύτταρο θυμάμαι όταν άνοιξε το είχα κάνει δεύτερο σπίτι μου (σχεδόν) για μερικά χρόνια.
Το 2001, μετά τους δίδυμους πύργους, απλά ξύπνησε το πατριωτικό του αίσθημα και ξεκίνησε να διαβάζει ιστορία προσπαθώντας να προβάλλει την Αμερικανική ιστορία. Λίγο αργότερα ξεκίνησε και το μαγαζί του με διάφορα σουβενίρ, collectibles και άλλα στρατιωτικά ενθύμια με αναφορές στην ιστορία της Αμερικής, τον Αμερικανικό εμφύλιο κλπ κλπ.
Τις ψεκασμένες θεωρείες περί σκοτεινών κέντρων αποφάσεων κλπ κλπ (μπλα μπλα) τις ξεκίνησε το 2008 με την οικονομική κρίση που ξέσπασε στην Αμερική. Τότε μίλαγε για την οργανωμένη ληστεία που διεξάγεται εναντίον των Αμερικανών και κυρίως της μεσαίας τάξης. Λίγο αργότερα ξεκίνησε και το project SONS OF LIBERTY με αναφορές στο βιβλίο The Creature Of Jekyll Island και τον τρόπο που λειτουργεί η Αμερικανική Κεντρική Τράπεζα (Federal Reserve).
Τα δύο αυτά γεγονάτα (2001 Δίδυμοι Πύργοι και 2008 Οικονομική κρίση) δημιούργησαν το θανατηφόρο κοκτέιλ:
Δεξιός-Πατριώτης-Εθνικιστής άρα Ρεπουμπλικάνος άρα οπαδός του Τράμπ σε συνδυασμό με ψεκασμένες θεωρίας συνομωσίας .
Ως κερασάκι στη τούρτα ήρθε και το βιντεάκι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ινσταγκραμ τον περασμένο Οκτώβριο που έλεγε ότι ο κορωνοϊός είναι ένα ψέμα και ότι αρνείται να φορέσει μάσκα επειδή είναι ελεύθερος. Επίσης έκανε αναφορά στη φίμωση όλων των ιατρών και ειδικών που είχαν αντίθετη άποψη.
Ηταν η φαση που το επαιζε πολυ αναρχικος (με την Αμερικανικη εννοια φυσικα, ancap, η εστω ακραιος libertarian) και ελεγε κατι πιπες για τις κυβερνησης και πως ολες οι κυβερνησεις των ΗΠΑ ειναι εγκληματικες συμμοριες και κατι τετοια.
Ισχύει. Θυμάμαι κι εγώ με την άγουρη πολιτική μου σκέψη τότε να νομίζω ότι είναι αριστερός, ξργ. Αλλά σιγά σιγά παρατηρείς την χροιά και την διευθέτηση των λέξεων, τα επιχειρήματα, και τον προσανατολισμό, και καταλαβαίνεις ότι ό,τι είναι αντικοινοβουλευτικό, δεν είναι αναρχικό!
Και εγώ στην αρχή-αρχή είχα καταλάβει ότι ήταν αναρχικός.
Τι μαλακία, δεν το είχα πάρει το βιβλίο για το Ρόδον και τώρα δε βρίσκεται γαμώτο
Η γνωστή του νννκκκ έχει 2-3 λεει
Έτσι άρχισαν όλα. Πω ρε φίλε, τι αναμνήσεις ξύπνησες. Και πόσα ονόματα είδα τυπωμένα, τα οποία τότε είτε σνόμπαρα είτε δεν ήξερα και σήμερα θα σκότωνα για να γυρίσω τον χρόνο πίσω Για να μην σου πω οτι θα σκοτωνα για να σου κλεψω το λευκωμα
Στείλε τα ποστ στο “Μεταλλική Νοσταλγία”, χάνονται εδώ.
Πωπω τι έχει έρθει στην Ελλάδα μόνο σε αυτόν τον χώρο
Παραδόθηκε… Έτσι λέει. Πριν λίγο…
Ειμαι μεγαλυτερος σου και απλα κλαιω που καταλαβα οντως ποιος εισαι…
Δεν χρειαστηκε κανενα stalking, σιγα μην ασχοληθω. Απλα αναγνωρισα το username.
Ευτυχως σε καμια “δικια μου” δεν την ειχες πεσει γιατι δεν ειχα καμια μεταλλου ποτε, εχω ομως φιλες που τους την εχεις πεσει, και να λες παλι καλα που την γλιτωσες χωρις να φας ξυλο απο κοσμο (οχι απο μενα, για να σε προλαβω) αν και δεν ειμαι και 100% σιγουρος
Ειναι κι αυτο ενα κατορθωμα φανταζομαι
Πες μας και πως φεσωσες ενα σωρο κοσμο που διοργανωνες και καλα underground metal festival και δεν ειχες οργανωσει τιποτα σωστα μεχρι που ετρωγες ξυλο για να δωσεις τα λεφτα πισω στις μπαντες και στον κοσμο.
Δεν θυμαμαι τωρα το ονομα της “εταιριας” σου που ειχε φαει κραξιμο για 10 ζωες στο Facebook, αλλα μπορω να καταλαβω γιατι υπερασπιζεσαι τον Τζον τον Σεηφερ τον φουκαριαρη. Ειναι λογικα ενα ινδαλμα σου.