Δεν ειδα κανενας να υποστηριζει το πλιατσικο και τις καταστροφες καταστηματων, εγω τουλαχιστον δεν τα στηριζω. Ειναι βανδαλισμος και πληρως ανουσιος, αλλος ειναι ο στοχος. Αλλα αυτο συζηταμε εδω? Η’ το μνημονιο/αντιμνημονιο συζηταμε? Ελεος
Τουλαχιστον να εχετε τα κοτσια να πειτε “ειμαι υπερ του Schaffer” οχι να πεταγεστε μετα απο 10 και 12 μηνες σαν την ψωλη για να πατε αλλου την κουβεντα
Δεν ξέρω/κατάλαβα τι ακριβώς συζητάτε αλλά έχω μια ιστοριούλα που συμφωνεί με τον τίτλο του θρεντ.
Εγώ iced earth δεν άκουγα δεν ακούω. Εκτός από τα 3 4 κλασσικά τους. Κ εκτός του framing armageddon επειδή έχω περίεργο γούστο ή ξερωγω δεν έχω γούστο. Τεσπα προχωράμε.
Τον σαφερ τον είχα κατατάξει στους αμερικανούς με τους γραφικούς του τρόπους πλάι στο τεντ νιουτζετ στον Κιμ εεέε σόρρυ Ζακ γουαιλντ στον χετφιλντ κ μπορεί κ Τζοε ντιμαγιο. Δηλ γραφικός αλλά ακακος δώστου μπυρα κ μια κιθάρα.
Στο framing armageddon υπάρχει το the clouding υπέροχο γαμηστερο με απίστευτο ριππερ κ στιχαρες.
Το θέμα ειναι ότι κάνοντας σήμερα την ποδηλαταδα μου είπα δε γαμεις βάλτο να το ακούσεις.
Υπάρχει το 2ο σημείο του τραγουδιού που γίνεται γρήγορο κ έχει τους παρακάτω στίχους
Copy paste:
Lies, the human core is lies
We wiped their minds, cleaned the slate
The clouding did divide
Fate, we sealed human fate
Now, they’re ours throughout all time
To manipulate
Never trust in the motives of man
They failed to evolve
In mother Nature’s plan
And though they seem safe
In this early clouded state
The nature of their heresy
Has proven quite innate
Pain, mankind will know pain
For their crimes on our kind
They’ll never be the same
Death, they will know death
Suffering for centuries
At war with every breath
Never trust in the motives of man
They failed to evolve
In mother Nature’s plan
And though they seem safe
In this early clouded state
The nature of their heresy
Has proven quite innate
Που νταξ είμαι κ τέτοιος τύπος που τσιριζω οπότε τους ακούω καθρέφτη κινητό σαν μικρόφωνο κ 15 χρόνων παλι κ μ είχαν πει κ "κάτι ρε πουστημ.
Κ τώρα με τον μαλακα τον Σαφερ κάθε φράση του την θεωρώ ψεκασμενη. Μας γάμησέ το τραγούδι ο μαλακας. Γαμιεσαι.
Απίστευτο πραγματικά, ακόμα και με την μπούκα ακροδεξιών και ψεκασμένων στο Καπιτώλιο βρέθηκε κάποιος να πετάξει το “ναι άλλα για μαρφίν δεν λέτε τίποτα”
Έχω παραιτηθεί από το θρεντ λόγω χαμηλού επιπέδου.
Εσύ δείχνεις να διαφέρεις. Είδα λοιπόν το ποστ σου και απλά ήθελα να σου θυμίσω ότι το συγκεκριμένο τραγούδι αναφέρεται σε μια sci-fi ιστορία που έχει επινοήσει ο Σαφερ (όπως άλλωστε όλο το άλμπουμ που αναφέρεις καθώς και το επόμενο). Δεν αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα ούτε ψεκασμενες θεωρίες.
Αν ρίξεις μια ματιά στο γκουγκλ θα καταλάβεις πέρι τινος πρόκειται, ειδικά αν σου αρέσουν οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας σε δυστοπικο (νουάρ) περιβάλλον. Γενικά ως ιστορία έχει πολυ ενδιαφέρον αλλά δυστυχώς ο Σαφερ μας τρέλανε στο χασμουρητό από μουσικής και συνθετικής πλευράς . Προσωπικά βρίσκω τα τραγούδια πολύ μονότονα, με ανούσιες εισαγωγές και ατμοσφαιρικά πρελουδια ενδιάμεσα. Προσωπικά τα δύο αυτά άλμπουμ τα βαρέθηκα τόσο πολύ, που λίγα χρόνια αργότερα στο Dystopia νόμιζα ότι άκουγα το καλύτερο άλμπουμ της καριέρας τους.
Πάντως το Clouding όντως ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα.
Καπου εδω να ζητησω συγγνωμη για οποιαδηποτε παρεξηγηση.
Εισαι ευπροσδεκτος στο θρεντ παρα το χαμηλο σου επιπεδο, και ειμαι σιγουρος πως ολοι συμφωνουν.
Μαλακα ο ενας μας βαζει Λοβερδο (ΛΟΒΕΡΔΟ ΡΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ), ο αλλος σαν τον Χαριστεα μας λεει οτι το επιπεδο του ειναι πολυ ψηλο για να συνομιλησει μαζι μας, ποτε εγινε το θρεντ παρατραγουδα και δεν το πηρα χαμπαρι?
Εσυ δεν εισαι ο μαλακας που την επεφτε σε καθε γκομενα ελληνικου φορουμ εδω και 15 χρονια και παραπονιοταν που θα πληρωνε 5 ευρω για φαγητο ως γνησιος ξεφτιλας τσιπης ελληναρας?
Τωρα οκ οσον αφορα το τρολλαρισμα σου, ειναι too obvious και τιγκα αποτυχημενο, δοκιμασε ξανα
Τότε δεν τα πέταγε αυτά, τα πατριωτικά. Νομίζω μετά το Horror άρχισε να ψιλοζαλίζει τον κόσμο με τις θεωρίες του ή κάπου εκεί.
Αλλά αυτή ειναι η σημαία του ΠΝ, Ιαπωνίας του 2ουΠΠ (δλδ άξονας). Το μοστράρανε πολλοί στο μέταλ όπως και την confederate μονο και μόνο λόγω αισθητικής *(ειδικά κάτι Ευρωπαίοι/Εγγλέζοι κτλ), μόνο οι σβάστικες όμως κάνενε τζίζ. τέσπα. Για να δούμε στον inauguration …
Προφανώς αναφέρεσαι στον κόκκινο ήλιο που είχαν ως σημαία στο Ναυτικό της Ιαπωνίας κατά το Β Παγκόσμιο πόλεμο και εμφανίζεται στο μπουφάν του Σειφερ. Σωστά;;;
Η εν λόγω σημαία υιοθετήθηκε αργότερα απο το αμερικανικό ναυτικό ως ένδειξη νίκης απέναντι στους Ιάπωνες τους οποίους τους πήγαν αίμα μετά το Περλ Χάρμπορ. Ο κόκκινος ήλιος εμφανίζεται προς τιμήν των Αμερικανών βετεράνων που πολέμησαν, ονόμασαν SUNDOWNERS πολλές μοιρες μαχητικών αεροσκαφών F-14 tomcat, F-4 Pantom κλπ κλπ. Με λίγα λόγια έγινε σύμβολο του αμερικανικου ναυτικού για να θυμίζει τις νίκες τους απέναντι στους Ιάπωνες πικαρωντας τους (σας κέρδισα άρα σας κλέβω το λάβαρο και το μοστραρω επιδεικτικά).
Άρα δεν ισχύει αυτό που λες ότι είναι σύμβολο του άξονα. Ηταν πριν το 1945, αλλά το τροποποιησαν με τον ήλιο προς τα κάτω και έβαψαν τις πτέρυγες πολλών αμερικανικών αεροσκαφών πικαρωντας κατα κάποιο τρόπο τους ηττημένους και ταπεινωμενους Ιάπωνες.