Ειλικρινής ερώτηση: γιατί δέχεσαι να συναναστρέφεσαι με αμοιβάδες;
Διπλή ερώτηση: γιατί “εννοείται” και γιατί “να αποφύγει”;
Και στο μεταξύ:
Ευτυχώς που δεν βγάζουμε συμπεράσματα
Φιλικά.
Ειλικρινής ερώτηση: γιατί δέχεσαι να συναναστρέφεσαι με αμοιβάδες;
Διπλή ερώτηση: γιατί “εννοείται” και γιατί “να αποφύγει”;
Και στο μεταξύ:
Ευτυχώς που δεν βγάζουμε συμπεράσματα
Φιλικά.
Τα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του έχουν βγει με αυτά που λέει εδώ και 30 χρόνια. Όχι από εμένα, από όλους. Οι συμπεριφορές του απέναντι στους DiGiorgio, Owens και στους λοιπούς απολυμένους είναι καταγεγραμμενες. Ακόμα και ο Shawver τον είχε σιχαθεί και το έχει δηλώσει. Άρα είναι αξεστος, ιδιόρρυθμος και ιδιότροπος από τα γεννοφάσκια του.
Για το αν θα υπερασπιστεί τον εαυτό του είναι απόλυτα λογικό. Δεν το συμπεραίνω από πουθενά. Κοινή λογική είναι. Και εσύ να ήσουν στη θέση του θα έκανες τα πάντα για να αποφύγεις τη φυλακή και να πέσεις στα μαλακά.
Ο άλλος από πάνω τον ονόμασε κοινό εγκληματία. Τι να πούμε τώρα… Έκανε και δίκη. Μιλάμε για ιντερνετικο μεσαίωνα όχι αστεία. Εγώ απλά έχω μάθει να μη συμμετέχω σε ιντερνετικο λιθοβολισμό και κρατάω στάση αναμονής περιμένοντας επιτέλους να εμφανιστεί ο ίδιος ο Σαφερ να δούμε τι θα πει. Δεν μισώ ούτε αγαπώ τον Σαφερ. Απλά περιμένω και φτιάχνω σενάρια για να γίνει κουβέντα. Ήδη κάποιοι από πάνω περιέγραψαν το σενάριο όπου ο Σαφερ θα έχει πιθανόν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, κάτι που μου ακούγεται πολύ λογικό.
Εγώ κουβέντα θέλω να κάνω, όχι να καταδικασω. Η κουβέντα μας πρέπει να περιλαμβάνει τα σενάρια από εδώ και στο εξής. Ότι έγινε έγινε. Δεν αλλάζει.
Γιατί απορρίπτεις το σενάριο να είναι εγκληματίας και δεν κάνεις κουβέντα γι’αυτό?
Γιατί κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το criminal profiling που του έγινε με βάση το Mindhunter (2017 & 2019, Netflix).
Καλα ενα πρωινο καφεδακι του Schaffer με τον Holden και θα μαθαιναμε πολυ περισσοτερα που δεν ξερουμε εχω την εντυπωση
Αν είσαι τσάκαλος και λαγωνικό και έχεις καταλήξει σε άλλο συμπέρασμα ριχτο
Αχαχαχαχα ήμουν έτοιμος να απαντήσω σοβαρά, αλλά γλίτωσα το internet από χαμένο bandwidth
Ποιος χέστηκε για τον μαλάκα τον Τζον (sic), μόλις συνειδητοποίησα ότι πλέον είμαι 43 και όχι 42… Μας γάμησες την ψυχολογία ρε @nnnkkk !
Αποκλείεται, η ψυχολογία είναι θηλυκό
Μπουχαχχαχχχαχααχαχα
Εχει γεμισει ο τοπος “ψυχραιμους”, “εμπειρους” και “μετριοπαθεις”
Και θεατες σαν εμενα
α δεν το χα δει το πίσω μέρος του φουτερ. ΑΣΤΕΙΟ το λιγότερο. και σαν σύλληψη και σαν εκτέλεση.
Εκπληκτικα και τα 3 memes ε, ειδικα με το Flat Earth ελιωσα.
Ο αλλος ακομα αμφισβητει το αν ειναι εγκληματιας, που το FBI εχει συλλαβει 100 ατομα ξερω γω επειδη ηταν παρανομα μεσα στο Καπιτωλιο και για breaking and entering και για looting κι ενα σωρο αλλα αδικηματα, και “περιμενει να δει τι θα γινει” με τον Jon Schaffer και τι δηλωσεις θα κανει ο αδικημενος.
Κλαιω απλα. Ειναι ικανος να τον πιστεψει αν πει οτι αυτος που μπηκε στο Καπιτωλιο ειναι impostor ερπετανθρωπος και πηρε την θεση του, οσο αυτος εγραφε νεο αλμπουμ για τους Flat Earth στην Φλοριντα.
Ρε συ το Καπιτωλιο ειναι ανοικτο για τους τουριστες, μπορει να μπηκε για να βγαλει φωτογραφιες ο ανθρωπος, αμεσως να τον κατηγορησεις.
Δεν ειναι σοβαρη και ψυχραιμη αναλυση αυτη. Σαν τον Μπεν Σαπιρο (ο βασιλιας των σοβαρων και ψυχραιμων αναλυτων) που οταν του εδειξαν φωτο με εναν τυπο με κουκουλα οπλο και zip-tie handcuffs (ξερετε, αυτες που εχουν οι μπατσοι και τα Swat στην Αμερικη) πουλαγε σοβαρη και ψυχραιμη τρελα οτι δεν καταλαβαινω, ολος ο κοσμος εχει zip-ties σπιτι του.
Σοβαρο και ψυχραιμο ξεπλυμα γουιθ φακτς εντ λοτζικ.
Το να είσαι αντιμνημονιακός σε κάνει απλώς μαλάκα (φανταστείτε να μην είχε ψηφισθεί τότε το μεσοπρόθεσμο). Το να είσαι αντιμνημονιακός και να κάνεις μια ειρηνική διαμαρτυρία σε κάνει ψεκασμένο μαλάκα. Το να είσαι αντιμνημνιακός και να συμμετέχεις σε βίαιες διαδηλώσεις με μολότοφ, καδρόνια, κοντάρια, τόξα (θυμάστε τον τοξοβόλο που σημάδευε τη Βουλή με fullface? τουλάχιστον οι διαδηλωτές του Καπιτωλίου ήταν θαραλλέοι και δεν έκρυβαν τα πρόσωπά τους) … να θες να εισβάλλεις στη Βουλή (ευτυχώς το ΚΚΕ περιφρούρησε αποτελεσματικά τη Βουλή και απέτρεψε την είσοδο του όχλου) και να υπάρχουν τραυματίες και νεκροί (δεν ήταν μόνο οι τρεις της Μαρφίν, ήταν και άλλοι όπως ο Δημήτρης Κοτζαρίδης) σε κάνει ηθικό αυτουργό για όλους τους νεκρούς και τους τραυματίες.
Το ίδιο ισχύει και για όλους αυτούς που δυναμίτιζαν την κατάσταση και παρακινούσαν τον όχλο σε ανυπακοή. Λες και δεν υπήρχε εκλεγμένη κυβέρνηση και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού.
Τώρα για κάποιους που τους πήρε ο πόνος για πλιάτσικα και σπασίματα στο Καπιτώλιο, θυμόμαστε όλοι τι έγινε στις αντιμνημονιακές διαδηλώσεις και τι έγινε επίσης το Δεκέμβριο του 2008 με το Γρηγορόπουλο. Για τους καταστηματάρχες που τους έσπαζαν τις περιουσίες και έκαναν πλιάτσικο στα μαγαζιά τους λες και αυτοί ευθύνονταν για το φόνο.
Όποιος βγήκε τότε να καταδικάσει τα σπασίματα, το πλιάτσικο και το κάψιμο της Αθήνας έχει δικαίωμα να μιλήσει για τα σπασίματα και το πλιάτσικο στο Καπιτώλιο. Αλλιώς επιλεκτική ευαισθησία ανάλογα με τις πολιτικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις του καθενός. Θυμούνται τις λεξεις παράνομος και παρανομία όποτε νομίζουν ότι αυτό τους συμφέρει.
Τα είπε πολύ ωραία ο Λοβέρδος άλλωστε…