Δεν ειναι σοβαρο το Master Of Puppets;;
Ωχ κατσε, μαλλον Mustaine ειναι αυτο, εχω μπερδευτει λιγο, ελα βοηθα ρε @drenie
Δεν ειναι σοβαρο το Master Of Puppets;;
Ωχ κατσε, μαλλον Mustaine ειναι αυτο, εχω μπερδευτει λιγο, ελα βοηθα ρε @drenie
Ε μην μπλέκεται τα μουσικά γούστα στη συζήτηση, keep it on topic
(άσχετο, ο πληθυντικός του μπλέκεται δεν είναι μπλέκετε? Γιατί μου το κοκκινίζει? ΓΙΑΤΙ? )
Να σε μπαναρει πρέπει
Αχαχ γιατί ρε, με την ορθογραφία έχω ψύχωση
Με τη γραμματική όμως?
Μπλέκεται είναι παθητική φωνή
Μπλεκετε είναι εσείς μπλεκετε
Οχι, με την λογικη του αν ησουν ενας απο αυτους που πεταξαν μολοτωφ στην Μαρφιν, ακομα και αν δεν ηταν οι καπνοι απο την δικια σου που σκοτωσαν τους ανθρωπους, εχεις μερος της φυσικης αυτουργιας. Κολοσσιαιο strawman αυτο που ειπες.
Μη λες πολλα εσυ
Είμαι υποψήφιος προς αποχώρηση?
Είσαι υποψήφιος για να γίνεις μέλος του δγιαόλου.
Άραγε ο Τζον Σέηφερ φρομ Ιντιάνα θα φορέσει πάλι το ίδιο μπουφάν με τον Τραμπ στην πλατη που φορούσε και τον Νοέμβριο στην παρέλαση στην Ουόσινγκτον, αλλά και στις 6 του μήνα στο Καπιτώλιο;
Φοβερή ανάλυση. Αν έχεις και στοιχεία που δείχνουν ότι ο Σαφερ άσκησε βία εντός του κτιρίου να πας στο FBIνα καταθέσεις. Όπως έγραψα παραπάνω το fbi έχει στη κατοχή του 100 ώρες βιντεοσκοπημενου υλικού μέσω κατασχεμενων κινητών και καμερών. Να σαι σίγουρος ότι θα φανεί αν ο Σαφερ είχε εμπλοκή στους θανάτους των 5.
Συνοψιζουμε, ο Σαφερ εκτός από φασίστας, ρατσιστής, ταραξιας, τρομοκράτης, βιαστής (το βιαστής δωράκι από μένα), είναι και serial killer με πιθανή εμπλοκή σε 5 δολοφονίες.
@rocking.gr βάλε ψυχολογικά τεστ ως προϋπόθεση εγγραφής μελών στο φόρουμ.
Συνοψιζοντας, ο Σεηφερ ειναι μαλακας με περικεφαλαια. Οποιος θελει, στηριζει.
Νταξει απλά παίζεις τον χαζό για να μας εκνευρίσεις, αρνούμαι να πιστέψω ότι είσαι στην πραγματικότητα τόσο χαζός.
Δίκαιος, ψύχραιμος, αναλυτής των γεγονότων και περίεργος να δει τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτά είμαι. Δες το πρώτο ποστ μου εδώ μέσα και θα κατάλαβεις ποιος είναι ο χαζός. Εδώ μέσα το IQ είναι όσο μιας αμοιβαδας. Ορισμένοι το παίζουν υπεράνω και δήθεν προοδευτικοι και ψαγμένοι και θιγμενοι. Εγώ άνοιξα τη κουβέντα για το βιοποριστικο θέμα που θα έχει ο Τζον ύστερα από τον δημόσιο ιντερνετικο λιθοβολισμό του
@rocking.gr σοβαρά το είπα αυτό για τα ψυχολογικά τεστ.
Εγώ προσωπικά δεν στηρίζω κανέναν εκτός από τον εαυτό μου. Τα γεγονότα παραθέτω προς συζήτηση.
Ξεκολληστε.
Καλα ας αποφυγει πρωτα την φυλακη και βλεπουμε και για την τσεπη του.
Γιατι μας ενδιαφερει η τσεπη του Τζον Σεηφερ? Φιλος μας ειναι?
Ας πεινασει, αυτος θα το εχει προκαλεσει στην παρτη του.
Ενας απλος εγκληματιας ειναι.
Εννοείται ότι πρέπει να αποφύγει τη φυλακή. Ουσιαστικά σε αυτο αναφερομαι. Αλίμονο αν με νοιάζει το εισόδημα του ή αν από 100.000δολλαρια το χρόνο πέσει στα 60.000 ή στα μηδέν. Ενοειται ότι όλο το ζήτημα έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη και το αν θα μπει φυλακή η όχι.
Το εγκληματίας άστο να το βρουν οι αρχές, μην βγάζουμε μόνοι μας συμπεράσματα.
Ο ένας λέει ότι και μόνο που βρισκόταν εκεί, αποτελεί αδίκημα κατά των δημοκρατικών θεσμών, και αποτελεί μέρος του όχλου που προκάλεσε το θάνατο 5 ανθρώπων. (Με τη λογική ότι κι ένας στρατιώτης των SS δεν είχε σημασία αν ήταν στη λάντζα και δεν είχε πιάσει ποτέ όπλο, διότι συμμετείχε και υποστήριζε τους Ναζί - εξ ου και ηθικός αυτουργός κι όχι δράστης)
Ο άλλος λέει ότι ναι οκ, πήγε εκεί, μπήκε μέσα, φώναζε να πάρει ο Τραμπ την εξουσία με το ‘‘έτσι θέλω’’, αλλά δεν σκότωσε και κανέναν. (με τη λογική ότι δεν μπορώ εγώ να ευθύνομαι για τις μαλακίες που θα κάνει κάποιος στην πορεία που μπορεί να κατέβω κι εγώ - βλ. Μαρφίν).
Το ζήτημα Μαρφίν προτιμώ να μην το πιάσω.
Όταν κατεβαίνεις σε μία πορεία και το μπλόκο σου κάνει μία μαλακία, τότε είσαι συνυπεύθυνος. Αν κατεβαίνεις και ζητάς να κατέβει ο κόσμος να συγκρουστεί με την αστυνομία και να πάρει την εξουσία ο Τραμπ, τι περιμένεις; Να σου πουν ‘‘οκ, ελάτε, έχουμε στρώσει και το τραπέζι;’’ Ζητάς κάτι που θα επιφέρει σύγκρουση και προφανώς θανάτους. Εξάλλου, όσο υποστηρίζεις την πολιτική του Τραμπ, μάλλον δεν σε ενδιαφέρουν πολύ οι ανθρώπινες ζωές (μετανάστες/πρόσφυγες, μαύροι, τρανς, ασθενείς covid, φτωχοί κ.ο.κ.).
Άρα ο Σάφερ ναι, μπορεί να μην κρατούσε ούτε καν μικρό κλαρί, αλλά ήταν εκεί με κάποιο αίτημα, κι αυτό αρκεί να τον θεωρήσουμε υπεύθυνο για όσα έγιναν. Αλλιώς δεν θα λέγαμε ‘‘εισβολή εκατοντάδων στο Καπιτώλιο, 5 νεκροί’’, αλλά ‘‘Είσοδος τριών ατόμων στο Καπιτώλιο, 5 νεκροί, εκατοντάδες οι παριστάμενοι’’.
Επίσης θα παρακαλούσα στο νήμα των αμερικάνων icedearth να χρησιμοποιούμε το εξής παράδειγμα: ναι αλλά για τη lehman brothers δε λέτε τίποτα