Iced Earth

Τωρα που δεν εχει εξουσια ο εμετος, θα αρχισουν τα οργανα.
Ηδη το κομμα του τον εχει παρατησει σε μεγαλο βαθμο και πηδανε απο το καραβι ολα τα ποντικια.

Κάπου είχα διαβάσει οτι είναι κανονικά ξυλουργός, όποτε έχει και άλλο επάγγελμα για να βιοπορίζεται, αν φάει Χ. Θα μπορούσε να πουλάει σε τραμπικούς και να βγαίνει. Εξάλλου στην Ευρώπη που έχει το κυρίως ρεύμα της η μπάντα του, ΔΕΝ πρόκειται να πολυασχοληθούν οι μάζες. Μέλη βρίσκει, αρκεί να μην του απαγορεύσουν την έξοδο απο τη χώρα.
Βσκ γνωστός απο το Τέξας έχει ακούσει οτι κρύβεται, για να επανεμφανιστεί στις 20 μαζί με άλλους στην ορκωμοσία. Πρέπει να ναι αρκετά χάρντκορ, “Οθμπρείκης”.
Θα δείξει. Κυριακή, κοντή γιορτή. (κι ας πέφτει Τετάρτη, η ορκωμοσία)

1 Like

:laughing:

Ότι το FBI ωστόσο δεν μπορεί να τους βρει αν θέλει;

Btw την εταιρεια την εχουν Ελληνες :stuck_out_tongue:, ο τσεο που βγαινει και μιλαει λεγεται John Poulos.

Ο Σεηφερ εννοειται τρωει απο την Ευρωπη. Θα δουμε αν θα ασχοληθει η Ευρωπη. Σιγουρα θα χασει απο αυτο που εκανε, μενει να δουμε το ποσο.

Μπορεί, αλλά προφανώς δεν θα κάνει κάνα τρελό ανθρωποκυνηγητό, αν πολλοί επανεμφανιστούν στις 20 για δεύτερο γύρο. Εξίσου χαζούλι, με την διαδικασία καθαίρεσης 5-6 μέρες πρίν, αν κι αυτό το κάνουν για να χάσει τα δικαιώματα νομικής προστασίας που έχει σαν πρώην πρόεδρος. Αλλά αμα τον παίξει ο μπαίντεν, φαντάζομαι οτι ο τράμπ, θα είναι αρκετά “κολλημένος” ώστε να ξαναβάλει. Είναι απλό να πεί οτι εγώ πιστεύω οτι μου κλέψανε τις εκλογές και έχω το δικαίωμα να το πιστεύω. Απο εκεί και πέρα, δεν είπα μπείτε στο Καπιτόλιο, κάντε τα πουτάνα, δεν παίζω σε ελληνική μπλακ μετάλ μπάντα, να πετάω τέτοιες ατάκες. End of story.
Οι “υπερπατριώτες” με καμιά καλή υπεράσπιση, μεταμέλεια κτλ, νομίζω θα πέσουν στα μαλακά, θα πουν οτι νιώθουν οτι υπερασπίζονται τη δημοκρατία κτλ. Εξαρτάται απο τον δικαστή κιόλας, πως θα τους αντιμετωπίσουν. Αν δεν έχουν πυροβολήσει ή βγάλει κουμπούρι, λογικά πιο μαλακά. Βανδαλοί κτλ πιο σκληρά. Αυτός που πυροβόλησε την τύπισσα, θα πει οτι το έκανε για προστασία - δεν θα πάθει πολλά, φρουρός ήταν αν θυμάμαι. Για τους άλλους τέσσερις νεκρούς τώρα - κατά περίπτωση. Αν μερικοί ήταν και απο κακώσεις και οχι απο άμεσο πλήγμα, πάλι μ’ έναν καλό δικηγόρο γλιτώνεις. Εξάλλου θα πουν και οτι με την πόλωση που υπάρχει - δεν θα παίζει δίκαιη δίκη απο ενόρκους κτλ …
Για τα “χαμένα τα παιδιά”, όλο και κάποιοι θα τους ρουφιανέψουν, όλο και κάποια “κάρτα” θα χτυπήσουν κάπου κτλ κτλ, οπότε αργά η γρήγορα θα τους βρουν.

Οι μουσικοί του - αν φύγουν θα έχουν “βιογραφικό”. Απλά δεν σημαίνει οτι δεν αποκλείεται να πέσουν σε “μικρότερη” εθνική. Αν είναι έξυπνος ο ΣΑΦ και του απαγορευτεί η έξοδος απο τη χώρα, θα μπορούσε να νοικιάσει τη μπάντα - να περιοδεύουν ΧΩΡΙΣ αυτόν, μέχρι να το πάρει πίσω. (εδω CM χωρις lief παίξανε και μάλιστα σοού για τα 30 τόσα χρόνια.Οι δε τεχνικοί, αμα είσαι επαγγελματίας, παίζεις με 2-3 μπάντες του επιπέδου. Λχ, ενα παλικάρι ιταλός μεγαλοροούντι, παίζει και με KREATOR και RHAPSODY και PRIMAL FEAR. Αντίστοιχα, Αμερικάνος αντιστοιχος τουπου ξέρω, ήταν με SISTER, MEGADETH, KISS, POISON, STRYPER κ.α. χέστηκέ η φοράδα Σ’ταλώνε, που δεν θα βγεί με τον Σάφερ.

Θα το πω για 10η φορά και δεν θα το επαναλάβω. ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΠΙΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΝΤΟΛΜΑΓΙΑΝ.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ ΤΟΥ.

Επειδή δεν μπορώ να φωνάξω γράφω κεφαλαία. Ελπίζω να με κατάλαβες τώρα.

Στο διαταύτα… το FBI έχει πάνω από 100 συνολικά ώρες βιντεοσκοπημένου υλικού από κατασχεμένα κινητά, κάμερες ασφαλείας, τηλεοπτικά δίκτυα κλπ κλπ. Για το ποιός ευθύνεται για τους 5 θανάτους και για το ποιος έσπασε τη πόρτα του Καπιτωλείου πίστεψέ με θα τους βρουν όλους. Και αν όντως ο Σάφερ ευθύνεται για τους θανάτους όπως γράφεις, πίστεψέ με, θα αποδειχθεί. Υπομονή

Ευθυνεται για τους θανατους οπως ευθυνονται ολοι οσοι χωθηκαν στο Καπιτωλιο.

Τι δεν καταλαβαινεις στο αποπειρα πραξικοπηματος?

Ειναι σα να μου λες οτι για τους θανατους στο Πολυτεχνειο ευθυνεται μονο αυτος που οδηγουσε το τανκ και κανενας αλλος.

Ο Ντολμαγιαν ειναι για το μπουτσο και η τοποθετηση του ειναι για το μπουτσο. Οταν λες ψεμματα και διαδιδεις ψευδες πληροφοριες, το να το λες ευγενικα δεν κανει μεγαλη διαφορα. Παραμενεις ηθικος αυτουργος, οπως ηθικοι αυτουργοι των εγκληματικων πραξεων ειναι οσοι τις προωθουν και συμμετειχαν σε αυτες.

Ο συγκεκριμένος δεν ευθύνεται για κανέναν θάνατο ως φυσικός αυτουργός :grinning:.

Δεν σε πιανω

1 Like

μάλλον εννοεί ότι δεν σκοτώθηκε κανένας από το τανκ αλλά με σφαίρες. Σωστά ;
Μπορεί να έχει δίκιο…δεν είμαι σίγουρος

Έχεις απόλυτο δίκιο. Από τανκ δεν σκοτώθηκε κανείς. Άλλωστε οι ίδιοι οι φοιτητές (ακόμα και σήμερα το μνημονεύουν) εκθειάζουν την επαγγελματική προσέγγιση/στάση του Στρατού ο οποίος κυριολεκτικά ήταν με το μέρος των φοιτητών, εν αντιθέση με τη στάση της ελληνικής αστυνομίας η οποία έγραψε την πιο μαύρη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας μας

Αυτο εννοω. Απο το τανκ δε σκοτωθηκε κανεις, απο σφαιρες σκοτωθηκαν παρα πολλοι περιξ του Πολυτεχνειου.

1 Like

Αν έλεγες τα ίδια και πριν 10 χρόνια όταν φωνάζαμε για τα μνημόνια, για τις δοτές κυβερνήσεις με δοτούς προθυποργούς (Παπαδήμος) άνευ εκλογών και για τα θύματα της Marfin θα σε έπαιρνα στα σοβαρά. Αλλά δυστυχώς δεν γνωριζόμαστε.

Περίμενα το “για τη Μαρφίν δε λέτε τίποτα” να σκάσει πολύ νωρίτερα, αλλά ήταν σιγουράκι. Φαινόταν :roll_eyes:

6 Likes

Καλά για τον ριπερ δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι δεν έχει τις ίδιες απόψεις…Είναι δηλώμένος συντηριτικός -υπόστηρικτής trump.
Και άπαξ έβαλε και τα - προφανώς αυθόρμητα - γέλια νομίζω ότι το πράγμα μιλάει από μόνο του.
Πραγματικά τι αστείο είχε αυτή η δήλωση ; αδυνατό να καταλάβω (εκτός και εάν είσαι ευθέως κρυφορατιστής και γουστάρεις να ακούς ανέκδοτα με μάυρους/μπλε/πράσινους εβραίους κλπ Στη 10ετία του 80 στην Ελλάδα μας , τέτοια ανέκδοτα ήταν γενικώς αποδεκτά ).

1 Like

Ε καλα αυτο ηταν το νοημα του ποστ μου? Ενα παραδειγμα εθεσα, πες οι σφαιρες κι εσυ μωρε ωχου :stuck_out_tongue:

Με αυτα που γραφεις για τον Schaffer, ευτυχως δεν γνωριζομαστε βασικα.

Αλλα ετσι απο περιεργεια, τι ηθελες να πω για τον Παπαδημο και για τα θυματα της Μαρφιν?

Καλα θα παει αυτο.

2 Likes

:popcorn:

7 Likes

Ήθελα να ξέρω αν ευθύνομαι και εγώ για τους θανάτους της Μαρφίν, γιατί ήμουν κατά των μνημονίων… Με πιάνεις;;; Με τη λογική σου… Ο Σάφερ υποστηρίζει Τραμπ, μετέχει σε διαδηλώσεις, άρα ευθύνεται για τον θάνατο 5.

Ρε φιλε ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ.

Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?

Αν εσυ μπεις στην Βουλη με τσαμπουκα και σπασεις τα εδρανα της Βουλης, κρατωντας ομοιωματα απο κρεμαλες στο χερι και εξαιτιας ολης αυτης της φασης πεθανουν 3 διαδηλωτες και 2 Ελληνες μπατσοι στην Βουλη, ναι, θα εισαι ξεκαθαρα υπευθυνος εμμεσα για τον θανατο αυτων των ανθρωπων.

Δεν σου ειπε κανενας να μην κατεβεις σε πορεια.

Τι ξεπλυμα ειναι αυτο προς το μαλακα τον Schaffer?

Να ειχε βγαλει και κανα σοβαρο τραγουδι σητν καριερα του να καταλαβαινα εστω λιγο.

5 Likes