Ισχύει, το επικοινωνιακό κομμάτι και ένας καλός life coach είναι ό,τι πρέπει, έτσι δεν θα σκάμε για το τι πιστεύει ο κάθε ακροδεξιός μουσικός και πως το διοχετεύει μέσω και από τη μουσική του.
Προτείνω και έναν editor για στίχους και εξώφυλλα, για να μην ψάχνουν οι οπαδοί σύννεφα να πέσουν έπειτα από 20 χρόνια.
Metal über alles στην τελική. Να παναγαμηθούν οι ιδεολογίες, όλοι τα ίδια σκατά είναι.
Εγώ αισθάνομαι ότι μιλάω μόνος μου ώρες ώρες. Είμαι αρκετά έμπειρος στη ζωή (στα 43 μου) για να βλέπω τα πράγματα με ψυχαραιμία. Αν εσύ κατάλαβες ότι στηρίζω Τραμπ απλά γελάω. Το προσπερνάω γιατί θα τσαντιστώ.
Εγώ βλέπω το πράγμα από εδώ και στο εξής και το πάω στο βιοποριστικό κομμάτι του Σάφερ . Θεωρώ ότι η ιστορία από εδώ και στο εξής θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Το “αν ειναι ο προεδρος” οταν ο αλλος πηρε 7 εκατομμυρια ψηφους παραπανω δεν μου ακουγεται πολυ σωστη προσεγγιση, αλλα οκ, φτασαμε στο σημειο οταν βγαινει ο αλλος και δεν ειναι υπερ παραστρατιωτικου πραξικοπηματος να του λεμε και μπραβο.
Αυτο ειπα, και αυτο ειναι το πρωτο ποστ σου για μενα, μια λιγο πιο ουδετερη ματια (ριξε μια ματια πιο πανω και θα δεις πως ειναι οι λιγοτερο ουδετερες )
Καταλαβαινω πως το εννοεις, αλλα δεν μπορω να δω με συμπαθεια ουτε να θεωρησω σωστη την αποψη κανενος Τραμπικου, ανεξαρτητα ποσο φιλειρηνιστης (δηλωνει πως) ειναι.
Τον Schaffer τον βλεπω μαλλον να ψιλοκαταστρεφεται με αυτο που εκανε. Πιθανως (καποια στιγμη) να συνεχισει να βγαζει δισκους και να κανει συναυλιες, αλλα βλεπω το κοινο του μικραινει πολυ και σε αριθμο και σε IQ.
Σιγουρα πλεον ειναι τοξικος, οποιος συνεργαστει μαζι του (καλως η κακως) θα εχει σφραγιδα. Πχ για Χανσι οκ, δεν περιμενω να βγει να τον καταδικασει, αλλα αμα ξανασυνεργαστουν θα απογοητευτω παρα πολυ.
Καλα αν βγει ο Hansi και πει κατι θετικο μας εχει γαμησει τη μιση εφηβεια. Το να μην παρει θεση το σεβομαι, για τους λογους που γραφτηκαν και πιο πανω. Αν ξανασυνεργαστει και εγω θα απογοητευτω πολυ γιατι εκτος απο καλλιτεχνη τον εχω αρκετα ψηλα και σαν ανθρωπο (καποιος τωρα θα βγει να ποσταρει κατι αρνητικο που εχει πει ο Hansi στο παρελθον και δεν εχω μαθει 3,2,1)
Θετικο δεν νομιζω να βγει να πει. Αλλα αμα συνεχισουν τους D&W (και το λεω με πονο γιατι ειμαι φαν) θα ειναι σαν να τον κανει endorse και αυτο θα πονεσει ακομα περισσοτερο.
O Schaffer δεν είχε κρατήσει ποτέ κρυφές τις απόψεις του. Μπορεί να μη το έκανε δημόσια, αλλά όλοι οι συνεργάτες του ήξεραν. Και ο Χάνσι και ο Tim “Ripper” Owens. Νομίζω ήταν 2002 ή 2003 όταν τους είχα κάνει συνεντευξη και ο Σάφερ είχε πει ότι θα στείλουν τους μαυρους αθλητές τους να σκουπίζουν τους δρόμους στους Ολυμπιακούς της Αθηνας και ο Ρίπερ γέλασε. Προσπάθησε να το μαζέψει ότι αστειευόταν, αλλά… Κατ’ εμέ όλοι ήξεραν αλλά δεν είχαν κανενα πρόβλημα να συνεργαστούν μαζί του. Το να τον αποκυρήξουν τώρα που το έκανε δημόσια μου φαίνετε τουλάχιστον Φαρισαϊκό. Μπορεί να μην είναι συνυπεύθυνοι και να μην μοιράζονται τις ίδιες απόψεις, αλλά τουλάχιστον εγώ δε θα μπορούσα ποτέ να συνεργαστώ με έναν τέτοιο άνθρωπο.
ούτε εγώ θα μπορούσα να συνεργαστώ , αλλά είμαστε όλοι εμείς μουσικοί που ΖΟΥΜΕ από αυτό και είναι η εργασία μας ;;
Όταν πήρε την θέση του κιθαρίστα ο Jake Dreyer , υπήρξε αρχικά διαδικυτακό casting από μουσικούς σε όλο τον κόσμο ( έχω δει και βιντεο Έλληνα που το ανέβασε και το είχε στείλει σε κάποια πλατφόρμα που προφανώς τα μελετούσε η μπάντα ) . Ήταν όλοι αυτοί φασίστες ή υπάρχει κόσμος που το βλέπει σαν ευκαιρία να δικτυωθεί , να γνωρίσει την πιάτσα μέσα από μια μικρομεσαία μπάντα , να αποκτήσει εμπειρία και βιογραφικό ώστε να ξεφύγει από την διδασκαλία και τις μικρές underground μπάντες από τις οποίες δεν ζεις αξιοπρεπώς ;;
Δεν ξέρω , ρωτάω .
και επειδή για πολλούς η μουσική είναι η εργασία τους , θέλω χρόνο για να κρίνω τον κάθε μουσικό που ίσως είναι εξαρτώμενος από τον σκατάνθρωπο με την όποια πιθανή ανέχεια .
Ο Χανσι σαφώς δεν τον έχει ανάγκη σε κανένα τομέα , κανά δυο μέλη , ένας ηχολήπτης ή τεχνικός όμως , είναι εργαζόμενοι . Και δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να παραιτηθούν χωρίς να έχουν βρει νέα δουλειά
Το έχω γράψει και όταν ήταν φρέσκια είδηση , ιδανικά στην ουτοπία μου , μακάρι να τον παρατήσουν όλοι όσοι ενδεχομένως ανέχονταν αυτόν τον τύπο για βιοποριστικούς λόγους . Σίγουρα δεν θα εξαντλήσω την αυστηρότητα μου σε αυτούς αλλά στον ψεκασμένο ακροδεξιό
Ειδικά για τον Χάνσι, δεν νομίζω κάποιος να έχει να πει κακό λόγο.
γενικά πιστεύω ότι το επίπεδο τον Ευρωπαίων μεταλ μουσικών είναι ανώτερο από το αντίστοιχο των Αμερικανών συναδέλφων τους (κοινωνικά, πολιτικά κλπ)… Μπορεί να κάνω και λάθος. Οι Αμερικάνοι μου βγάζουν μια βλαχιά την οποία βέβαια την έχω συνηθίσει στα 30 χρόνια που ακούω μέταλ. Ίσως για αυτό να μην ακούω πολλές Αμερικάνικες μπάντες πλέον και να προτιμώ το Ευρωπαϊκό μεταλ. Μία επιλογή που πηγάζει από το υποσυνείδητο
Οποιος αμφισβητει το εκλογικο αποτελεσμα στις ΗΠΑ ειναι πολλα πραγματα, αλλα σιγουρα οχι καποιος με σωστη προσεγγιση.
Ο Ντολμαγιαν ειναι ακομα ενας ηλιθιος, οπως ειναι και ο Τζον Σεηφερ απο την Ιντιανα, που δεν μπορει να διακρινει μεταξυ πραγματικοτητας και καθυστερημενων ψευδαισθησεων.
Δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ για την παραμικρη νοθεια στις εκλογες, και μαλιστα σε οσες πολιτειες ζητησε επαναμετρηση των ψηφων το πορτοκαλι σιχαμα, εχασε και ψηφους σε σχεση με την πρωτη μετρηση.
Καμια ανοχη για κανεναν πανηλιθιο φασιστα που θελει να αμφισβητησει ολο το οικοδομημα της Δημοκρατιας επειδη οι εκλογες δεν πηγαν οπως θα ηθελε, και τωρα βαζει τα κλαματα σαν κακομαθημενο παιδακι.
Οχι οτι αυτο ειναι κατι περιεργο για Σαφφερ, 30 χρονια τωρα κλαιγεται σαν κακομαθημενο παιδακι, γιατι να αλλαξει τωρα? Απλα τωρα μαζι με το κλαμα εισεβαλε στο Καπιτωλιο με στοχο να τραμπουκισει και να σκοτωσει κοσμο. Μακαρι να τον πιασουν και να τον χωσουν στην φυλακη να σαπισει, οπως και σε καθε αλλον που ειναι υπευθυνος για τον θανατο 5 ανθρωπων και για τις ντροπιαστικες εικονες που ειδαμε.