Iced Earth

Ποιος δεν πιστεύει δλδ;

2 Likes

Εγω :slightly_smiling_face:

Οκ προβλέψιμο δεν κρατήθηκα

3 Likes

not sure if trolling or serious :stuck_out_tongue:

3 Likes

Νέα δήλωση του Stu Block

" Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω όλους για την καταπληκτική υποστήριξη που μου δείξατε. Δυστυχώς, πρόσφατα είδα ένα printscreen (στιγμιότυπο οθόνης) που έκανε κάποιος. Υπήρχαν μερικοί άνθρωποι που δημοσίευσαν αυτό το στιγμιότυπο οθόνης με πολύ εμμονή και μίσος, που έπρεπε να το σβήσω από τα social media μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τον κακό τρόπο που διατύπωσα δύο δημοσιεύσεις μου στο Facebook στις 6 Ιανουαρίου. Είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη. Η διατύπωση μου ήταν εντελώς παρεξηγημένη και δεν μελετήθηκε σωστά από την πλευρά μου και ξέρω ότι οι άνθρωποι και τα μέσα ενημέρωσης μπορούν να ερμηνεύσουν τα πράγματα διαφορετικά. Εκείνη τη στιγμή είδα ένα ιστορικό συμβάν, που ίσως να προκαλούσε διαχωρισμό μεταξύ των ανθρώπων παντού και έτσι έστειλα την αγάπη μου σε όλους. Γρήγορα κατέβασα την ανάρτηση αφού συνειδητοποίησα ότι η ανάρτηση που πόσταρα με καλές προθέσεις, παρερμηνεύτηκε σοβαρά από ορισμένους. Όλα αυτά συνέβησαν πριν μάθω για το φριχτό συμβάν που έγινε τελικά από τους διαδηλωτές εκείνη τη μέρα. Βλέπω ότι αυτό το ανακριβές παρερμηνευμένο printscreen έχει ήδη δημοσιευτεί σε διάφορες σελίδες κοινωνικών μέσων και θέλω να πω ξανά οτι:

ΔΕΝ συγχωρώ ούτε υποστηρίζω απόλυτα ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ βίαιες πράξεις ή οτιδήποτε άλλο με οποιονδήποτε διαδηλωτή ή ταραχή που συμμετείχε και πήρε μέρος, στις 6 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Όσοι με ακολουθείτε, ξέρετε ότι είμαι γενικά άνθρωπος της Ειρήνης, της μουσικής καθώς και φιλόζωος. Υποστηρίζω μια ειρηνική διαμαρτυρία από την οποία εκφράζονται τα παράπονά σας, με ειρηνικό τρόπο, σεβασμό και πνευματικό τρόπο και πάντα εντός των ορίων του νόμου. Και πάλι ζητώ συγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση. Αυτό είναι όλο. Έχω ήδη κάνει και θα εξακολουθώ να κάνω ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι η μόνη φορά που αντιμετωπίζω ένα ανακριβές παρερμηνευμένο στιγμιότυπο οθόνης. Πολλή αγάπη και μείνετε δυνατοί.

Τώρα δεν ξέρω πόσο ειλικρινές είναι αυτό που λέει, μπορεί και να είναι.

Εν τω μεταξύ, τι σου είναι οι συνειρμοί όμως ε; Αυτό που μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα εκεί που λέει ότι "είμαι γενικά άνθρωπος της Ειρήνης, της μουσικής καθώς και φιλόζωος" μου ήρθε στο μυαλό τα ελαφρυντικά που ζητούσε ο Λαγός από το δικαστήριο στο Εφετείο. Ότι δηλαδή πρέπει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά επειδή είναι χριστιανός και φιλόζωος!

Δηλαδή αυτό το φιλόζωος είναι συγχωροχάρτι διά πάσαν νόσον και μαλακίαν; Δηλαδή μπορεί να είσαι ναζί, δολοφόνος, παιδεραστής αλλά άμα είσαι και φιλόζωος ταυτόχρονα, ξέρω 'γω όλα καλά;

4 Likes

Τι παει να πει κι αν ειναι ειλικρινης?

Οταν ανεβαζει τη μαλακια του γραφοντας “it’s happening” ειναι προφανως υπερ του πιθανου πραξικοπηματος.

Δεν χρειαζεται να σκοτωθει κοσμος για να ειναι μαλακια αυτο που εγραψε.

Ο τυπος στηριξε μια διαμαρτυρια απεναντι σε “κλεμμενες” εκλογες χωρις κανενα αποδεικτικο, μια κινηση αισχρη και αδικαιολογητη, η οποια ηταν προφανες πως θα προκαλεσει και βια και αντιδρασεις και ολα τα παρελκομενα της 6ης Ιανουαριου.

Τι περιμενε δηλαδη ο Στου ο Μπλοκ οτι θα εκαναν οι διαδηλωτες που πηγαν στο Καπιτωλιο, και τι ακριβως νομιζει οτι ηταν αυτο για το οποιο διαμαρτυρονταν? Το οτι οι Ρεπουμπλικανοι αρνουνται να παραδεχθουν την ηττα τους επειδη ο λαοπλανος που ειχαμε για προεδρο εβγαλε ολον τον εμετο του οσο προλαβαινει. Σκατα στα μουτρα του και του μαλακα του Στου Μπλοκ και οποιουδηποτε ξεπλενη.

Ας προσεχε, που βαζει τα δακρυα τωρα για την “παρεξηγημενη” του αναρτηση.

3 Likes

Παντως αυτο:

ΔΕΝ συγχωρώ ούτε υποστηρίζω απόλυτα ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ βίαιες πράξεις ή οτιδήποτε άλλο με οποιονδήποτε διαδηλωτή ή ταραχή που συμμετείχε και πήρε μέρος, στις 6 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

ειναι αρκετα σαφες αναντιον του αφεντικου του, περιμενω να δω αντιδρασεις.

Το οτι ειναι Τραμπικος δεν μου κανει εντυπωση, σιγα μην τον εβαζε στην μπαντα ο Σαφφερ αν δεν ταιριαζανε τα χνωτα τους γενικα.

1 Like

Stew o Stu

Καναδός Τραμπικός, χειρότερος από Σέηφερ :joy:.

5 Likes

Both. Το ψάρι ψήνεται κι από τις δύο πλευρές.

κόντεψα να πνιγώ

14 Likes

:rofl:

6 Likes

Ήθελα να ρωτήσω κάτι… εντάξει όλα αυτά που γράφετε και η άποψη του καθενός…

Ο Σάφερ … που είναι;;; … ΟΕΟ;;; Γνωρίζω ότι κρύβεται από την αστυνομία αλλά έως πότε θα κρύβεται;;; Που κρύβεται;;; Στα βουνά;;; Ποιός είναι, ο Ράμπο στο First Blood;;; (ταινιάρα).

Μήπως έχει συλληφθεί και δεν το έχω δει πουθενά γραμμένο;;

Η λογική λέει ότι θα έχει ήδη βρει δικηγόρο και θα ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή εν όψη μίας επικείμενης δίκης.

Επίσης έχει ανοίξει ένα τεράστιο μέτωπο στον επαγγελματικό του τομέα. Αυτή τη στιγμή είναι ξεκρέμαστοι συνεργάτες του, μέλη συγκροτήματος, συμβόλαια που έχει κλπ. Το θέμα είναι βιοποριστικό για τον Σάφερ και θα χρειαστεί ιδιαίτερους χειρισμούς από πλευράς του προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα . Τον θεωρώ αρκετά έξυπνο αλλά νομίζω ότι θα χρειαστεί καθοδήγηση από δικηγόρους και ψυχολόγους προκειμένου να ξεπεράσει κάποια κολήμματα που έχει και να καταφέρει να ορθοποδήει και πάλι. Είναι παρορμητικός και άξεστος και δείχνει να μην υπολογίζει τον πλούτο και τη φήμη που έχει δημιουργήσει. Έβαλε τις μαλακισμένες ιδέες του πάνω από τον εαυτό του και την καριέρα του. Και αυτό το έκανε στα 53 του. Αν ήταν 23 θα έλαγα οκ, μικρός είναι, θα μάθει. Αλλά στα 53;;; Δεν με νοιάζει αν είναι δεξιός, αριστερός, υπέρ του Τραμπ ή οτιδήποτε άλλο. Δεν με ενδιαφέρει.

Μην ξεχνάμε ότι ο Σάφερ ήταν ένας φτωχός μουσικός, αυτοδίδακτος και αυτοδημιούργητος. Κατάφερε να φτιάξει μία φήμη και μία καριέρα μέσα στο εχθρικό περιβάλλον της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας παίζοντας μεταλ. Βρίσκεται 35 χρόνια στο χώρο. Έχει ταξιδέψει σε όλο το κόσμο. Ότι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει μόνος του, και μπράβο του.

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει από δω και στο εξής.

Τον πούστη πώς γλίτωσε από τις σφαίρες των hip-hopάδων και τις Σειρήνες της φτηνής pop, ήρωας!

5 Likes

IQ αμοιβάδας έχεις και φαίνεται από αυτό που γράφεις.
Εγώ γράφω αυτό που γράφω και το εννοώ. Για το πόσο εχθρική είναι η μουσική βιομηχανία προτείνω να ρωτήσεις δύο συγκροτήματα για αρχή , Nightwish και Rotting Christ. Κάνε την έρευνα σου
Αν αδυνατείς να πεις κάτι σωστό για να κάνουμε επικοδομητικό διάλογο και να εκτιμήσουμε τα γεγονότα προτείνω να σωπάσεις γιατί με τσαντίζουν οι εξ αποστάσεως και εκ του ασφαλούς ειρωνείες. Όταν έχεις κάτι σωστό να πεις εδώ είμαστε

Πλιζ κάνε μας την χάρη και ξανακάντο:

It’s been a while since we’ve seen Hunter1978 — their last post was 12 months ago.

1 Like

είχα πεθάνει. Χρωστάω συνδρομή;; Αν είναι να πληρώσω

Εγω νομιζω πως το χοντρυνατε guys χωρις λογο… εκτος αν υπαρχουν προηγουμενα που δεν τα γνωριζω

Δεν βλεπω καποιο ξεπλυμα εδω, απλα ειναι λιγο πιο ουδετερη ματια απο τους περισσοτερους που τον κραξαμε (και καλα του καναμε)

Εδω χμμ θα ελεγα με λιγα λογια πως το μεταλ δεν ειναι εμποδιο για να κανει καποιος καριερα. Στο πρωτο σκελος συμφωνω, καταφερε να κανει τους Iced Earth ενα σχετικα μεγαλο ονομα.

O Schaffer ειναι μεγαλος καραγκιοζης και οι πολιτικες του ιδεες ειναι ακρως αντιθετες απο τις δικες μου (και των περισσοτερων απο εμας) αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται. Ας τον κραξουμε δηλαδη γι αυτα που κανει και λεει

3 Likes

Δεν εννοώ ότι είναι εμπόδιο το μεταλ, αλλά όταν ξεκινάς 20 χρονών, φτωχός και άπειρος, κυριολεκτικά είσαι τυφλός και δεν ξέρεις τι υπογράφεις.Υπάρχουν σοβαροί μουσικοί εκεί έξω, φτασμένοι καλλιτέχνες που δεν έχουν καν διακιώματα στις ίδιες τους τις δημιουργίες. Είναι πολύπλοκο το θέμα.

Δεν ξέρω αν είναι καραγκιόζης ο Σάφερ (κατέ εμέ δεν είναι) και ούτε μας πέφτει λόγος τί πιστεύει ο καθένας και αν αυτό αποτελεί κριτήριο για την επιλογή των αγαπημένων μας μουσικών. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Σάφερ είναι άξεστος (πάντα ήταν) στον τρόπο που εκδηλώνεται και χρήζει σοβαρής καθοδήγησης κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι. Χρειάζεται να έχει από κοντά έναν life coach, ή κάτι τέτοιο.

Τελικά είναι δίκοπο μαχαίρι να είσαι μουσικός/αρχηγός συγκτορήματος/μάνατζερ του εαυτού σου ταυτόχρονα. Ολόκληροι Maiden και έχουν τον Rod Smallwood από την πρώτη μέρα δίπλα τους. Ο Σάφερ δεν το έχει ρε παιδί μου το επικοινωνιακό, πως να το κάνουμε. Δεν είναι το θέμα τι πιστεύει αλλά πως το λέει και τι κάνει.

Να μια σωστή προσέγγιση

@Hunter1978 ομολογω πως με ξεγελασες στο πρωτο ποστ, το ειδα σαν μια πιο ουδετερη τοποθετηση. Στο τελευταιο φαινεται πως (μαλλον) κι εσυ ψιλοστηριζεις Trump και Schaffer, οποτε εφοσον ισχυει αυτο αισθανομαι κι εγω σαν να μιλαω σε τοιχο και θα το ληξω εδω (δεν θα ακουσεις προσβολες απο εμενα παντως, δεν ειναι το στυλ μου)

Θα συμφωνησω παντως στο μουσικο/εμπορικο κομματι, ποσοι ξεκινανε με ονειρα και ποσοι τελικα τα καταφερνουν

Μια πιο ειρηνικη προσεγγιση απο εναν επισης εμετικο Τραμπικο θα την ελεγα εγω αυτη του Dolmayan.

Ρε μλκ (θεε) Serj που εμπλεξες

1 Like