Ε τον είχαν δει στο KIT (παρασκηνιακά) και έλεγε διαφορά υπερ του χιτλέρ και οχι για πλάκα, απο όσο έχω ακούσει.
Γενικά σχεδόν όλα τα μέλη είναι ρεπουμπλικάνοι, εως και ακροδεξιούμπες -αλά Jon.
Ο Stu Block οδεύει προς Annihilator.
Λες τελικά να έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο για να πάρουν οι Annihilator τραγουδιστή με @@ ?
Το αστείο είναι όταν πρόσφατα είχαν ρωτήσει τον Jeff, είχε πει ότι δεν χρειάζεται και τα βγάζει πέρα μονός του και γιατί να χάνει λεφτά… βρε πως γαργαρίζονται, διάφορες δηλώσεις. Σιγουράκι η μεταγραφή ή ραδιο αρβύλα ?
Εγω απο την αλλη εχω διαβασει αρκετες συνεντευξεις του που οταν τον ρωτουσαν γιατι δεν παιρνει τραγουδιστη, ελεγε οτι ο stu block ειναι στους iced earth και δεν μπορει να τον “φερει”.
Στο 8:08 το λέει… πριν 4 χρόνια
τεσπά, τώρα μεταγράφεται ή το ψυχανεμίζεσαι ?
Πρέπει να πάρει το δελτίο από την προηγούμενη ομάδα του. Ο ιδιοκτήτης έχει μπλεξίματα με το νόμο, πρέπει να καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος. Τυπική διαδικασια, αλλά θέλει λίγο χρόνο.
θα του το κρεμάσει !!
Ξύπνησε μνήμες αυτό το σχόλιο
Τυχερός είναι που δεν αλλάζει χώρα, αλλιώς να δω πώς θα έπαιρνε και τη μπλε κάρτα…
…κι αν τον ρωτήσουν οι οπαδοί γιατί εγκατέλειψε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή της, αυτός θα απαντήσει: “Είμαι επαγγελματίας, έπρεπε να κοιτάξω το συμφέρον μου”!
(αστεία αστεία, υπάρχουν ουκ ολίγοι “γυρολόγοι” και στον χώρο της μουσικής! - edit: όπου “γυρολόγοι” ευφημισμός για τους, συχνά τεχνικά άψογους, επαγγελματίες που έχουν αυστηρά υπαλληλική, έμμισθη σχέση με τις διάφορες μπάντες που έχουν υπάρξει μέλη)
Γυρολόγοι ή hired guns; Δεν ξέρω τι από τα δύο εννοείς. Πάντως, δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιοι μουσικοί έως ότου είδα το σχετικό rockumentary του Νέτφλιξ. Μάλλον είμαι ρομαντικός και πίστευα ότι η μεγαλη μου αγαπη, ο Jason o Newsted, απλώς δεν ταίριαζε με τα καλόπαιδα των Μετσάλικα.
Ποιο είναι το rockumentary? Για δώσε
Τι εννοείς; Και μένα είναι μεγάλη μου αγάπη ο Jason Newsted.
Σορι, άργησα αλλά έμπλεξα.
Ουπς, νομιζα οτι ειναι γνωστο: Hired Gun (2016) - IMDb
Εξαιρετικό ξεκίνημα για να καταλάβεις πώς λειτουργεί η μουσική βιομηχανία.
Ο JN ξεκίνησε ως hired gun για τους Μετάλικα. Έπαιρνε συγκεκριμένο ποσό ανά εβδομάδα, πριν τελικά γίνει μόνιμο μέλος περίπου έναν χρόνο μετά. Προφανώς έδεσε με τη μπάντα, αλλά όχι τόσο ώστε να μείνει για πάντα. Ίσως κάνω λάθος, δεν ξέρω. Δεν θυμάμαι πάντως τον Newsted να λέει άσχημα λόγια στη συνέντευξή του, παρ’ όλα αυτά αντιλαμβάνομαι ότι όλα είναι θέμα “συμβολαίου”.
Εξ’ ου και τα αστεία που έκανα παραπάνω για τις μεταγραφές, τα δελτία, τις προσφυγές και τις μπλε κάρτες
Κάπως έτσι, το rockumentary με έκανε να φανταστώ πώς ο Gus G έπαιξε στον Ozzy, πώς τελείωσε η συνεργασία, γιατί επέστρεψε ο Ζακ κλπ. Πάλι ίσως κάνω λάθος Είναι πάντως εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Ωραιο ειναι, το ειχα πετυχει σε σινεμα και το ειχα δει. Μιλανε πολλοι καποιοι συγκεκριμενοι μουσικοι, οπως ο Derek St. Holmes θυμαμαι, που ειχε τραγουδησει γαμιστερα στον πρωτο δισκο του Ted Nugent και τελικα ο Nugent τον εδιωξε και αποφασισε να κανει ο ιδιος τα φωνητικα. Και αλλα πολλα παραδειγματα.
όχι απλά δεν ήταν γνωστό σε μένα , αλλά ευγνωμονώ την ώρα που το ποστάρισες και έτσι είδα ένα ( κατα τη γνώμη μου ) από τα καλύτερα και ενδιαφέροντα ντοκιμαντερ για μουσικούς
ακούγονται κάποια σοφά λόγια
Το σόλο του master προς απάντηση σου. η φωνή του hetfield μια χαρά είναι και τονικά ψηλή κτλ.
Οι στίχοι στο kill είναι πιο αφελείς, αλλά μετά έχουν βελτίωση.
O drummer άτεχνος άλλα την περίοδο ΒΑ, είχε στρώσει. Μετά το χάος.
Χαζή προσπάθεια για flame που δεν αξίζει απάντησης, αλλά ας το προσπεράσουμε.
Οι IE, συμπαθής μπάντα, με ένα μάτσο καλά κομμάτια, έναν καλό τραγουδιστή που δεν είναι πλέον στην μπάντα (που αντέγραφε κάργα paul stanley) και ένα βλακαμά κιθαρίστα που έπαιζε τα ίδια και τα ίδια. ρυθμικά καλός αλλά με παντελή έλλειψη φαντασίας. Οι άλλοι παίκτες συνήθως καλύτεροι αλλά ποιος έμεινε για πολύ καιρό ?
Glad I helped. Ειναι πραγματικα εξαιρετικη δουλεια. Δεν εχω φυσικα σοβαρο μετρο “συγκρισης”, αλλα ο,τι με διασκεδαζει και με ενημερωνει ταυτοχρονα, το θεωρω “καλο”. Χωρις κλιμακα
Στο “επιπεδου Flots”, κοιταξα ποιος γραφει το ποστ. Εκει τελειωσαν ολα. Προχωραμε.