Iced Earth

Εν τω μεταξύ, είναι Καναδός ο συγκεκριμένος :joy:

2 Likes

Εδώ πολύ πριν τους Iced Earth (ούτε που φανταζόταν τότε ότι θα μπορούσε να πάει σε τόσο μεγάλη μπάντα).

Είναι Manowarrior όπως βλέπουμε απ’ την μπλούζα :sweat_smile:

Ο Hansi Kursch ειχε πιο σωστη σταση εξ αρχης,δλδ ηταν ξεκαθαρος στην διακοπη συνεργασιας χωρις ηξεις αφηξεις?

manowarrios είμεθα όλοι.
O hansi, βσκ περίμενε λίγο και το έκοψε, μετά απο κάποιες μέρες αν και με την μπάντα να έχει κάνει τουρ, είχε κλείσει η φάση. Αλλά ετσι κι άλλιως είχαν βαλτώσει και απο ιδέες και έπαιζαν μέρη απο το πρώτο. μπάντα των 2-3 κομματιών.

1 Like
2 Likes

Mε αυτό το live album ξεκίνησα να ακούω metal . Επεσα πάνω στο καλύτερο live ever για ξεκίνημα, πράγμα που δεν το ξέρα τότε.

1 Like

Ο τελευταιος δισκος που εβγαλε με τη μπαντα του ειναι καλος,εχει το ντουετο με τον Owens,λογικα θα παιξει στο σετλιστ και λιγο IE,το Live αυτο τους εκτοξευσε εμπορικα αφου ηταν τρομερο σε αποδοση.

Πρόβλεψη για κομμάτια iced earth που θα παιχτούν?
. Burning Times
.I died for you
.The Hunter
.Melancholy
.Pure evil

1 Like

Δύο νέα EP των ICED EARTH πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσω της ROAR! Rock Of Angels Records.

Πρόκειται για τα “Hellrider” και “I Walk Among You”, που θα περιλαμβάνουν σπάνιες ηχογραφήσεις από τη μεταβατική φάση των ICED EARTH με τραγουδιστές τους Tim “Ripper” Owens και Matt Barlow το 2007 και 2008.

:man_facepalming: :man_facepalming:

1 Like

Επίθεση στο Καπιτώλιο: Καταδικαστική απόφαση για τον πρώην κιθαρίστα των Iced Earth

Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών της Περιοχής Κολούμπια, καταδίκασε τον Jon Schaffer σε τρία χρόνια επιτήρησης με αναστολή και θα καταβάλει 2.000 δολάρια σε αποζημίωση, καθώς και 200 δολάρια σε «ειδική εκτίμηση».

Φτηνά την γλιτωσε ο Jon…

Οκ,νέος frontman,νέος δίσκος,περιοδεια και όλα συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν.

3 Likes

Η φημολογούμενη συνεργασία του με τις αρχές απέδωσε καρπούς.

Κατά τ’ άλλα, σύμφωνα με όσα διάβασα σε Αμερικάνικα σαιτς αποδείχτηκαν τα παρακάτω:

1. Ο Schaffer ήταν όντως από τους πρώτους που μπούκαραν μέσα (λένε ότι ήταν στη πρώτη δεκάδα των εισβολέων),
  2. Ήταν από τους πρώτους που αποχώρησαν.
  3. Βοήθησε έναν αστυνομικό που κινδύνευε
  4. Ήταν ενήμερος για το σχέδιο εισβολής των Oath Keepers, χωρίς να έχει συμμετοχή στον σχεδιασμό και στις επικοινωνίες.
  5. Δεν προέκυπτε κατηγορία για χρήση όπλου
  6. Ανέλαβε εγκαίρως την ευθύνη των πράξεών του
  7. Συνεργάστηκε με τις αρχές (με άλλα λόγια έδωσε κόσμο)
3 Likes

Επιπλέον, ο Schaffer βρισκόταν μέσα στο Καπιτώλιο για λιγότερο από δέκα λεπτά και δεν έβλαψε άμεσα ούτε προσπάθησε να βλάψει οποιονδήποτε αξιωματικό ή περιουσία κατά τη διάρκεια αυτής της παράβασης

Επαιξε και αυτο ρολο γιατι αν ειχε κανει καμια μεγαλυτερη καφριλα δεν θα την γλυτωνε τοσο απλα

1 Like

Νομίζω είναι πλεονασμός για φασίστα που συλλαμβάνεται

13 Likes

Ναι ναι φασίστας. Ότι πεις. Ναζί θα έλεγα

Φυσικά και είναι. Ρατσιστής, αντιδημοκράτης, δειλός κλπ… Ο ορισμός του φασίστα είναι. Μπορεί να μη σας αρέσει να το ακούτε γιατί αναγνωρίζεται και τους εαυτούς σας στους προσδιορισμούς, αλλά ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη…

6 Likes

@aggelos Μόλις γύρισα από τον καθρέφτη. Ξύρισμα θέλω . Είχα τηλεργασία χτες και σήμερα και αφέθηκα λίγο

Έχει βγει το πόρισμα εδώ μέσα. Μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Είναι ναζί , όχι απλά φασίστας , και μαζί όλοι όσοι τολμούν ακόμα και σήμερα να ακούν έστω και μία νότα από τα τραγούδια του.

Αν έτσι βολεύει το κόμμα, κανένα πρόβλημα. Ότι πει το κόμμα.

Όλα αυτά τα γράφω φιλικά και με καλή διάθεση.

:rofl:

Ναι ρε… βαριέμαι να ασχοληθώ πάλι. Μη μου το χαλάς. Όντως φιλικά το γράφω

Φασίστας είπα, για ναζί δεν ξέρω αν συμπληρώνει τα προαπαιτούμενα.
Νομίζω (νομίζω!) πως ο φασισμός είναι η υπερεθνική και ολοκληρωτική ιδεολογία που σκοπό της έχει την κατάργηση του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας.

Να δεις γιατί συνελήφθη; Α, γιατί μπούκαρε στο κοινοβούλιο για να αποτρέψει την ειρηνική παράδοση εξουσίας που επιτάσσει κάθε δημοκρατικό πολίτευμα. Δε χρειάζεται να κάνει προγκρόμ κάποιος για να είναι φασίστας.

5 Likes

Είπαμε … Ναζί. Και είμαστε εντάξει