Iced Earth

Εμένα με ενδιαφέρει να βρει έναν καλό frontman,να βάλει τη μπάντα πάλι στις ράγες και να είναι τυπικός στις πληρωμές των προστίμων του για την ποινή που του έδωσαν.

Άλλωστε μέσα στη φυλακή πρέπει να έγραψε αρκετό υλικό…

1 Like

Το ιδανικό θα ήταν να μην κυκλοφορήσει ποτέ ξανά ούτε μια νότα βέβαια, για να μην υποφέρουμε κιόλας.

5 Likes

Και πως θα πληρώσει το πρόστιμο βρε;;;

Ας μην πληρώσει τίποτα και ας μπει φυλακή, δε με νοιάζει και ιδιαίτερα. Υπάρχουν πάνω από 6-7 δις άνθρωποι για τους οποίους καίγομαι πιο πολύ από ότι τον Τζον τον Σαφφερ το ζώο

3 Likes

Εγώ θα ήθελα το επώνυμο του να πάρει σάρκα και οστά

1 Like

Εγώ θέλω να αποζημειωθεί το Αμερικανικό δημόσιο. 2000 δολάρια ακατέβατα εδώ και τώρα.

Δεν παίζω με αυτά

Τι να πούμε για τον Γιαννάκη εχει δώσει απίστευτη μουσική!! Τώρα αν το χει ακόμα μέσα του αμφιβάλω αλλά ποτέ δε ξερεις το ταλέντο ειναι ταλέντο κάτι μπορεί να προκύψει ακομα και τωρα ,οποτε είμαι χαρούμενος που την γλίτωσε (μπας και…).

Τώρα για τα 2κ και γω πιστευω πρέπει να τα δώσει άμεσα γιατί εαν δεν κάνω λάθος έχουν μείνει 2-3 ορφανοτροφέια ακόμα και ο δημοκρατικά εκλεγμένος Μπάιντεν θα χρειάστει και το τελευταίο δολάριο για να τελειωσει την δουλειά.

Καινούργια μουσική Γιαννάκη και άσε την πολιτική, δεν !!

2 Likes

Γελάω με τα 2000 πρόστιμο. Θα πρέπει να συνεργάστηκε/τα ξέρασε όλα, για να την βγάλει έτσι χαλαρά. Προσωπικά δεν με αφορά τι θα κάνει πλέον, δεν με αφορούσαν άλλωστε οι Ιced Earth εδώ και 20 χρονια.

3 Likes

Και να καταλήξει να βόσκει πρόβατα;

1 Like

Ο δικηγορος του δηλωσε πως οι υπολοιποι κρατουμενοι στην φυλακη του πετουσαν κουραδες και απειλουσαν οτι θα τον σκοτωσουν. Ισως να εχει παρει εμπνευση και να βγαλει συνεχεια στο saga του Set Abominae :

Storming the Capitol: Something Wicked Part 3

1. Something Shitty this Way Comes
  2. Oath Keepers
  3. Globalist Threats
  4. Watching Over Me (FBI version)
  5. The Sprayed and the Wicked
  6. Storm The Capitol (January 6, 2021)
  7. My Own Dystopia
  8. I Did Not Have the Last Laugh
  9. Slave To the Trump
  10. Travel In DCtygian
7 Likes

Bonus Track: Turd offerings

5 Likes

Πολυ καλο, μπαινει οντως bonus

5 Likes

ενώ άτομα στον μπλάκ μέταλ χώρο τύπου μπουρτζουμ, και μέλων των εμπέρορ κτλ και διαφόρων άλλων γκρουπς του “κύκλου” ήταν καλόπαιδα και υποστηρίζουμε αγοράζωντας δίσκους (που πουλάμε για κέρδος) και τα φέρνουμε για λαίβ. γαμώ. ο σείφερ επιπλοποιός είναι κατ επάγγελμα. ε όλοι οι βλάχοι δεν θα έχουν πρόβλημα να τους φτιάχνει πάσα για μπάρ. αντέ κανας σνοουφλείκ να μην πάρει. για γκρούπ, ντάξ, ας πάρει τον άσκα. δεξιός είναι κι αυτός, κάνει.

2 Likes

Αυτοι ειναι πολυ πιο σκατανθρωποι απο τον Σαφερ

2 Likes

Δεν υποστηριζουμε, δεν αγοραζουμε δισκους και δεν φερνουμε και για λαηβ. Δεν ξερω σε ποιους αναφερεσαι αλλα κατι θα ξερεις υποθετω. Πες μας και για το woke mind virus αφου επιασες τα snowflakes να ολοκληρωθει η αναπαραγωγη αλτ-ραητ εμετων, μην το αφηνεις στην μεση.

Γενικα παιδια, αν γουσταρετε να ακουτε ναζι, φασιστες και λοιπα λυματα γουστο σας καπελο σας και μπραβο σας. Το να εχετε απαιτηση να μην τους λεμε ναζι και φασιστες γιατι παραειστε snowflakes μαλλον (χα!) και πληγωνεται η ευαισθητη ψυχουλα σας, αυτο δεν μπορω να το καταλαβω και σορυ κιολας.

15 Likes

μια χαρά ήρθαν μέλη που ήταν και είναι ακόμα ακροδεξιοι σε 2 μεγάλες - τεράστιες μπάντες. απλά δεν το κάνουν και βούκινο πλέον και πήγε ΚΑΡΓΑ κόσμος και στα 2 λαιβ. . μια χαρά ξεπουλάνε οι δίσκοι του μπουρτζουμ, γιατι προφανώς κάποιοι τους αγοράζουν, άσχετο αν οι μίσοι τους αγοράζουν “για επένδυση” κτλ σικ. μπλάκ μέταλ το θεωρώ γενικά επειικώς αστείο είδος πέραν 2-3 εξαιρέσεων. αλλά ναι σνοουφλεικιλίκι, πλέον ατομα θίγονται και απο τον αέρα που αναπνέουν. κουραστικά πράγματα, να θέλει ο ένας να τον ακολουθήσουν κι άλλοι. αν δεν συντάσεσαι - γουστάρεις κάτι δεν το ακολουθείς. ΑΠΛΑ. αν το ακολουθείς επειδή το λεεί κάποιος - είσαι πολύ ευκολόπιστος.

Ενδιαφέρων τρόπος να πει κάποιος “δεν καταλαβαινω ΒΜ, προτιμάω Αϊ Ζντερθ που τους καταλαβαίνω καλύτερα”

Και δεν τους υποτιμάω (μουσικά), μέχρι το HS μου αρέσαν

Δεν κατανοώ το λόγο που πρέπει να περνάμε ιερα εξέταση τους καλλιτέχνες για την ιδεολογία τους ούτε γιατί πρέπει κάποιος να απολογηθεί γιατί ακούει “φασίστες”.

Ο καθένας ακούει ο, τι γουστάρει και η ιδεολογία του κάθε καλλιτέχνη ή οι διαστροφές του δεν έχουν καμία σχέση.

Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να μην “κατανοείς τον λόγο”, άλλο που δεν τον συμμερίζεσαι.

6 Likes

Αν ζεις στην Ελλάδα και αν είσαι μιας κάποιας ηλικίας (ας πούμε 30-35 και άνω) θα έπρεπε να είχες ήδη καταλάβει ότι εδώ στην Ελλάδα λειτουργούμε με βάση “ότι πει το κόμμα” και “ότι πουν τα κεντρικά”. Αυτό ισχύει παντού, και στη μουσική και στα πάντα.