Το να ανοίγε κουβέντα πριν κάποια χρόνια ο Barlow για reunion ούτε να το ξεστομίσει,τώρα δεν ξέρω τι έχει μεσολαβήσει και έκανε αυτή την δήλωση που αφήνει υπόνοιες ότι θα μπορούσαμε να δούμε επιστροφή και επανεργοποιηση της μπάντας,μετά και από όλα όσα έχουν συμβεί με τον Jon.
Oχι ότι θα με χαλούσε από μουσικής άποψης να δω και να ακούσω μια νέα προσπάθεια,νέο άλμπουμ η περιοδία με Barlow,αλλά κάπου μπαζει αυτό το σενάριο για να έχει έστω απειροελάχιστες πιθανοτητες.
αστυνομία είναι. βγάζει. αλλά ντάξ, πιο πολλά. επίσης αν δεις πίσω, έχει σημαία confederacy, άρα είναι MAGA φάση, άρα δεν απέχει ιδεολογικά απο τον Τζόν, επομένως …δεν θα έχει μείζον πρόβλημα αν τα φράγκα είναι σωστά.
Ιδεολογικά είναι σίγουρα στα ίδια. Παντρεμένος με την αδερφή του Schaffer είναι άλλωστε. Απλώς πού να πάρει θέση υπέρ του schaffer πριν κάποια χρόνια? Τότε (δικαίως) η εισβολή στο καπιτώλιο ήταν καταδικαστέα.
Τώρα με τον πορτοκαλι Χιτλερ που εξέλεξαν, το να πεις ότι συμμετείχες στην εισβολή θα θεωρείται και τιμή σου.
Από τότε που έμαθα για τον παπάρα τον schaffer, είχα σταματήσει να ακούω οποιοδήποτε κομμάτι τους. Πονούσε μεν, γιατί έχουν βγάλει δισκάρες, αλλά θεωρώ ότι δεν γίνεται διαχωρισμός καλλιτέχνη και έργου έτσι εύκολα.
Μου πέταξε λοιπόν πριν κάποιες μέρες το the coming curse στο apple music και ρε γαμώτο… Δεν το σκιπαρα. Ήταν στιγμή αδυναμίας, δεν έχει επαναληφθεί, αλλά το απήλαυσα το κομμάτι.
Να μου πέταγε και το dante’s inferno κατά λάθος, καλά θα ήταν…
Lmao δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση αυτή η είδηση και μπορώ να πω πως είχα μια υποψία ότι θα προετοίμαζαν το έδαφος για κάτι τέτοιο τη στιγμή που ανακοίνωσαν οι Ashes of Ares tour για το Dark Saga. Και καλά ο Jon άφησε αυτούς στο πόδι του κτλ…
Όσο για τον Matt, μάλλον τώρα (χρονολογικά,τουλάχιστον) βγαίνει στη σύνταξη σαν μπάτσος και λέει να μαζέψει και κάτι επιπλέον ένσημα με Iced Earth reunion. Άλλωστε τους Ashes… όλοι χεσμένους τους είχαν σαν το συγκρότημα ενός πολιτικού μηχανικού και ενός μπάτσου, και περισσότερο είχαν πέραση σαν Iced Earth tribute band,lol.
Και το… κουνιαδάκι Matt μπορεί να λέει τώρα όσο θέλει “it’s strictly about the music, no politics etc.” αλλά όταν ο Jon έκανε την επανάσταση (του ανόητου), τότε ήταν μούγκα στη στρούγκα. Μπορεί τώρα τα λεφτά να μην είναι πολλά (,Άρη), αλλά αυτοί οι 2 αν δεν ταιριάζανε,δε θα συμπεθεριάζανε,lol.
Και άντε να ακούσουμε επιτέλους τι καταπληκτική (χμμ… ) μουσική έχει δημιουργήσει τόσο καιρό ο χαφιές της καρδιάς μας, γιατί από τον Οκτωβριο του 2024 όλο αυτό ακούμε και ούτε νότα δεν έχει πάρει το αυτί μας. Ας ελπίσουμε να μην φάμε μεγάλη ξενέρα μετά από όλο αυτό το overhyping.
Το τελευταίο δισκάκι των Ashes of Ares είναι πολύ καλό. Και ο Freddie Vidales γαμάει είτε στο μπάσο, είτε στην κιθάρα. Δεν είναι tribute μπάντα οι Ashes.
Ναι κι εγώ αν έμενα Θεσσαλονίκη την ίδια ξενέρα θα είχα φάει
Βασικά σέβομαι Blind Guardian απλά ποτέ δεν κόλλησα με τον ήχο και τα τραγούδια τους. Ενώ Iced Earth βάζεις ένα Angels Holocaust και είναι σκέτη μαγεία!
Aν έχεις χρόνο κτλ, κάνε ένα ταξιδάκι Αθήνα να τους δεις όπως πρέπει (λέω εγώ τώρα).