Aφου και αυτος τα μασαει τα κουκουτσια,δεν αποκλειει κατι.
Νομίζω ο Matt Barlow έχει δηλώσει ανοιχτός στο ενδεχόμενο επανένωσης.
Από και και πέρα συμφωνώ με Schaffer. Θα ήθελα reunion Iced Earth αλλά μόνο σε περίπτωση νέου άλμπουμ με κάποια πραγματικά εμπνευσμένα τραγούδια μέσα.
Δεν μου λέει κάτι επανένωση απλά για να αναμασάνε στα live τις παλιές επιτυχίες που τις είχαν βγάλει πριν 25-30 χρόνια.
Ούτως η άλλως οι fans για τα παλιά πάνε,και στο live του Barlow για το dark saga πήγαμε,είπε και 3 δικά του ας πούμε αλλά δεν έμειναν σε κανεναν να θυμάται.
Θα πρέπει όντως να είναι ένας νέος δίσκος πάνω από το μέσο όρο της δισκογραφίας τους τα τελευταία χρόνια,για να τραβήξει και το ενδιαφέρον γενικότερα.
Ο Barlow είναι σε καλή κατάσταση η φωνή του και το performing του,ο Schaffer έχει μαζέψει υλικό τόσο καιρό που καθόταν και δεν έκανε τίποτε,τα fillers ας τα βγάλει με τους liberty,who cares more.
Το θέμα είναι να κατέβει έμπνευση,διότι αν κρίνουμε από τις σόλο δουλειές του Matt και αυτός δεν είναι σε τοπ επίπεδο.
Θα συμφωνήσω αν και ο Ματτ τα λέει μια χαρά και οι στίχοι του είναι ικανοποιητικοί. Πιστέυω πως απλά ο Vidales υστερεί πολύ ως συνθέτης (και ως κιθαρίστας για Iced Earth - αναφέρομαι στην πρόσφατη Dark Saga περιοδεία). Δεν γράφει απαραίτητα κακή μουσική, τα μέρη ως μέρη είναι οκ, αλλά οι συνθέσεις του συνολικά είναι άστοχες και δεν πατάνε γερά, είναι λίγο ό,τι να 'ναι με απλά λόγια. Βέβαια, ξεχώρισα ένα κομμάτι από τον τελευταίο δίσκο που μου άρεσε πολύ!