ενταξει ρε παιδια για το γενικο feeling μιλαμε που εβγαλε η συναυλια…εγω γουσταρα πολυ…
και μονο που βλεπεις τον σενκερ να παιζει το σολο του ροκ μποτομ 40 χρονια σχεδον μετα απο την ηχογραφηση του λες(ε ναι ρε πουστη μου αξιζε)
ας μην ξεχναμε οτι μιλαμε για παππουδες…λιγο αδυνατο να αποδοσουν οπως πριν 30 χρονια
οσων αφορα το σετ λιστ…και γω θα ηθελα να ακουσω πολλα απο ufo αλλα ειλικρινα δεν εχει τυχει ποτε να παω σε συναυλια και να μην πω(δε το παιξε αυτο,δεν απιξε το αλλο)
Αν υπήρξε ένα κομμάτι που όχι απλώς δεν αποδόθηκε σωστά, αλλά (σχεδόν) [U]κατακρεουργήθηκε[/U], αυτό ήταν το ?Holiday?.
Το ανέφερα και σε προηγούμενο μήνυμα, πως ΕΙΔΙΚΑ σε αυτό το τραγούδι ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος & αξιολογότατος Doogie White δεν ήξερε που πατούσε.
Εκτέθηκε και εξέθεσε και την μπάντα. ΚΡΑ έκανε!
Εκτός πια και αν οι πετσοκομμένες εκτελέσεις τραγουδιών αποτελούν συνειδητή επιλογή και δεν το έχω αντιληφθεί…
Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνο σε περίπτωση medley που στην προκειμένη περίπτωση ΔΕΝ ήταν.
1ον το σαπορτ τραγικο! καλυτερα να ακουγα CD
2ον μου αρεσε που το γκρουπ ηταν πολυ δεμενο και προβαρισμενο καλα! περα του ντουκη που ωρες ωρες ρωτουσε τον μπουλχοζ ποτε να μπει:lol:
3ον το σετλιστ κακο… πολλα σκορπιονς θα προτιμουσα να εβαζαν αλλα 4 ufo
4ον ο μιχαλακης αψοξος! σολιδι και αγιος ο θεος
5ον πολυ καλος ηχος! επιτελους η καταρα της υδρογειου εφυγε απο το μαγαζι!
εγω οταν βλεπω τετοιες συναυλιες ευχομε μια μερα να μπορεσω να δω του original ufo μαζι…
Καλα το support γαμησε τα. Τρελα ποζερια. Μεχρι και σολο drums παιξαν. Η πιο cult στιγμη της συναυλιας ηταν οταν προλογισε ο τραγουδιστης τους το τραγουδι athena
δεν μπορω να πω οτι περασα ασχημα. ο ηχος σιγουρα θα μπορουσε να ηταν καλυτερος, ειδικα ο τραγουδιστης ηταν στην αρχή θαμενος…
ο Μιχαλακης έλαμψε, νομίζω ότι πηγε αρκετα καλά και κατ εμε ήταν πολυ καλυτερος απο την τελευταία φορα που τον είδα στο gagarin… καλη φαση το coast to coast, θα ηθελα κ καποια κομματια απο το πολύ καλο αλμπουμ των Macauley Schenker Group, αλλα δεν μπορεί να τα εχεις όλα…