If These Trees Could Talk - Red Forest (2012)



Playlist

  1. Breath of Life
  2. The First Fire
  3. Barren Lands of the Modern Dinosaur
  4. They Speak With Knives
  5. The Gift of Two Rivers
  6. Red Forest
  7. The Aleutian Clouds
  8. Left To Rust and Rot
  9. When The Big Hand Buries The Twelve

Είναι εκεί έξω :wink:

Υπέροχος δίσκος, με εξαιρετικές συνθέσεις και πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Για πότε τελειώνει και παίζει στο ρηπητ, ούτε που το παίρνεις χαμπάρι. Προσωπικά μου έκατσε με διαφορά καλύτερα από τον προηγούμενο, που αν και ωραίος, σα σύνολο κάπου με έχανε. Και το εξώφυλλο μια ομορφιά ε

Βασικά αυτό:

+When the Big Hand Buries the Twelve

Εξαιρετικός δίσκος, πράγματι. Αν και το στυλ της μπάντας ελάχιστα διαφοροποιείται από το γνωστό post rock που παίζουν πάρα πολλές άλλες μπάντες, αυτοί απλά το κάνουν καλύτερα από τη συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων. Πέραν της έμπνευσης (που είναι το πρωταρχικό ζητούμενο), υπάρχει μια διάχυτη ενέργεια στο παίξιμο, που σε παίρνει απ’ τα μούτρα καθόλη τη διάρκεια του δίσκου.

Ω ολόδικό του τοπικ! :smiley:

Η αλήθεια είναι πως γενικά τους έχω μια αδυναμία αλλά με το που βγήκε το red forest ήξερα ποιά ήταν πλέον η αγαπημένη μου κυκλοφορία τους. Πάνω κάτω απότι είδα ειπώθηκαν τα περί ατμοσφαιρας, ενέργειας και τρομερής μουσικής, δεν νομίζω να έχω κάτι να προσθέσω! Ένας δίσκος που πρέπει να ακουστεί.

To The First Fire τι κομματάρα 8O Έχω πάθει μεγάλη ζημιά

Από τους πιο όμορφους φετινούς δίσκους μέχρι στιγμής. Η φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα κομμάτια, σε συνδιασμό με την ενέργεια και το πάθος που βγάζει η μπάντα, με κάνουν να ακούω τον δίσκο ξανά και ξανά. Κυλάει πανέμορφα, χωρίς να κουράζει καθόλου. Για εμένα σίγουρα είναι η καλύτερη τους κυκλοφορία. Μπορεί να μην παίζουν κάτι το οποίο δεν έχει ακουστεί ξανά, αλλά μακάρι όλα τα ποστ-ροκ συγκροτήματα να έβγαζαν τέτοιους δίσκους.

Όσον αφορά τα κομμάτια, όλα είναι πραγματικά πολύ ωραία, αλλά ξεχωρίζω λίγο παραπάνω το Barren Lands of the Modern Dinosaur. Νομίζω πως κάπου στο Red Forest καταλαβαίνει κανείς πως ο δίσκος μόλις τελειώσει πρέπει να παίξει από την αρχή :stuck_out_tongue:

Ελπίζω να τους δούμε σύντομα από τα μέρη μας!

Bump και double post αλλα…

Αυτο εδω το ακουει κανεις ακομα; Εγω το βαζω να παιζει αρκετα συχνα, ακομα το θεωρω παρα πολυ καλο δισκο και το Barren Lands of the Modern Dinosaur το καλυτερο κομματι του αλμπουμ. Για εμενα ισως και η καλυτερη κυκλοφορια τους και μια απο τις καλυτερες φετινες.

Δυστυχως την χασαμε μαλλον την ευκαιρια μας να τους δουμε απο τα μερη μας :confused:

Παρών. Το ακούω στα καπάκια με το ομώνυμο EP το οποίο είναι σταθερή αξία, ειδικά τώρα που φθινοπωριάζει. Όποιος δεν το 'χει ακούσει, να σπεύσει.

Και εγώ συνεχίζω να τον ακούω. Τον έχω περάσει στο κινητό εδώ και πολλούς μήνες και τον έχω λιώσει.

Συνεχίζω να στηρίζω την κομματάρα The First Fire (μόνο σε εμένα αρέσει αυτό τοσο πολύ??? ), αλλά και τα Barren Lands of the Modern Dinosaur και Red Forest είναι φοβερά. Βασικά, όλος ο δίσκος είναι μια τελειότητα και πάει χαλαρά στα καλύτερα της χρονιάς.