…between the lines…afto einai poly kako gia esas…meta apo mia katapliktiki nyxta me tous “ap ekso”, aplos na efxaristiso ta plithi…perasa yperoxa apopse kai se ligo pao gia dyoro ypno. einai teleio to synaisthima pou niotho. gia proti fora meta apo poly poly kairo niotho para poly eftixismeni. S’EFXARISTO POLY GIA OLA KI AS VIAZOSOUN GIATI SOU TELEIONE I MPATARIA. tetoio fterougisma kai tetoia alofrosini, se syndyasmo me tetoia antidrasi, eixa kairo na me do na kano kai na niotho. gyrnontas simera apo to taksidi mou ksenerosa apisteftou, vlepontas minima apo anthropo pou sympatho ypervolika, na mou leei osa mou egrapse. omos ola sto telos sothikan kai eimai idiaitera xaroumeni gia tin kataliksi. gia olous esas ekei ekso…if you havent read between the lines, tha me apokalesete kopia, ligi, amorfoti, anidei kai polla alla…omos ego to vrady ksaplono kai to einai mou iremei… kai tin imera aloimono se oti vrethei ston dromo mou, giati prin to kinigiso, to psyxologo…kalo sas taksidi, afou fevgo makria… simera kai avrio tha einai oi katapliktikoteres imeres kai nyxtes tis zois mou…manchester kai birmingham…here i come, ready and willing…filia
Καλό ταξίδι φιλενάδα!! =;
Chk, that was so soulful… Have fun, girl!
Την ευχή μας να έχεις…
Baby τα ειπαμε και χθες … και ετσι θελω να σε βλεπω και να σε ακουω … ανυπομονω να γυρισεις πισω να μου τα πεις … . Και οντως ειχα καιρο να σε ακουσω ετσι … αλλα απο την αλλη , πολυ απλα σου επιστρεφοντε οσα ειχες δωσει και εισπρατεις οτι αξιζεις. Και πιστεψε με χθες που μιλαγαμε με εκανες πολυ χαρουμενο.
Πολύ βαθυστόχαστο τίποτα δεν κατάλαβα…
(αυτό με την μπαταρία τι ήταν??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )
Αν και δεν ειμαι ο αρμοδιος να απαντησω , μπορω να σου πω οτι ολα οσα ειπε η χριστινα εχουν σχεση … ακομα και η μπαταρια …
SEX
Ε ρεμαλι συμμαζεψου … :lol: :lol: :lol: :lol: , ενα σοβαρο και πλημμυρισμενο στο συναισθημα τοπικ εκανε το Χριστινακι … και εσυ τινεις να το μαμισεις … προστυχε αντρα !!! :lol:
Eίσαι ο μόνος που έχεις επιλύσει το σκοτεινό μυστήριο της ΑΒΥΣΟΥ της γυαναικίας ψυχής, 8O
Γι` αυτο σε έχουν όλες καψουρευτεί :? 8)
Εγώ λοιπόν αποκρυπτογραφώντας τα ποαραπάνω ,ανακάλυψα το πρόσωπο που τα απευθύνονται όλα αυτά…Ειναι ο Τελης παιδιά…χα…χ.α… :lol: :lol: χωρίς μαπαταριά στο ακουστκό του,όταν συνομιλούν…χα…χα :x
2 meres einai alla kai aftes kales einai ap’to tipota.
να ξεράσω τώρα ή μετά? ένα νεφροειδές παρακαλώ και τα primperan γρήγορα… :-&
Σου προτεινω να ξερασεις στον υπνο σου και με λιγη τυχη να μην την γλυτωσεις … :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:
Σου προτεινω να ξερασεις στον υπνο σου και με λιγη τυχη να μην την γλυτωσεις … :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]
φάουλ!!!
Σου προτεινω να ξερασεις στον υπνο σου και με λιγη τυχη να μην την γλυτωσεις … :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]
φάουλ!!![/quote]
Eκτος απο εκδοτης , τv-trash persona εισαι και διαιτητης ???
προσέχε τι ευχεσαι για τους άλλους γιατι μπορεί να συμβεί σε σένα… :twisted:
κι αν καταλήξεις σε νοσοκομείο θα είμαι εκεί και θα σε περιμένω… :twisted: :twisted: :twisted:
Δημήτρη μην αγχώνεσαι…
κι αν καταλήξεις σε νοσοκομείο θα είμαι εκεί και θα σε περιμένω… :twisted: :twisted: :twisted:
Δημήτρη μην αγχώνεσαι… [/quote]
Mπα δεν σε φοβαμαι … εχεις επαγγελματικη συνειδηση.
Δημήτρη μην αγχώνεσαι… [/quote]
Mπα δεν σε φοβαμαι … εχεις επαγγελματικη συνειδηση.[/quote] με τους ανθρώπους…όχι με τις παρεξηγημένες κατα τα άλλα προσωπικότητες :twisted:
Μεγαλη μπουκια φαε , μεγαλο λογο μην λες … λεγανε οι γιαγιαδες … τωρα οσο αφορα για παρεξηγημενες προσωπικοτητες κλπ κλπ οντως ειμαι μια απο αυτες … αλλα ως γνωστον θα αναγνωριστω μετα τον θανατο μου και μην σου πω οτι θα με κανουν και αδριαντα σε καποια πολυσυχναστη πλατεια … ως τοτε μπορεις να περιμενεις … αν και θα περιμενεις για πολυ καιρο … αντε γεια λεπον .
Αντε ρε Χριστινακι γυρνα πισω στα πατρια εδαφη να μου πεις πως τα περασες εκει στην gayland … αν και ξερω οτι χθες τα περασες υπεροχα … αλλα να ρε παιδι μου θελω να μαθω λεπτομερειες … χαχαχαχαχα
πραγματικά το 'χουμε κατανοήσει όλοι… και οι τρόφιμοι των ψυχιατρείων το ίδιο πράγμα υποστηρίζουν! μην ξεχνας τα φάρμακα σου γιατι προβλέπω να σε μαζέυουν πάλι… οχι τπτ άλλο αλλα είχες κάνει κάποια πρόοδο… :twisted: