If you haven't read

:? :? :? :? :? :? :? :? :?

Και να η στιγμή που ο κόσμος μαζεύεται και πάει στο σοπερ μάρκετ να αγωράσει ντομάτες γιαουρτάκια και λοιπά λαχανικά… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το μενού έχει σούπα το βράδυ :wink: :wink: :wink:

teleia kai xriazomoun kati zesto, giati meta apo tosa tsimp…exm… san na 3era8ike o lemos mou ligo.

Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται ούτε για αστείο …

Για αυτο πρεπει να κοιματε μπρουμυτα απο εδω και περα … :lol:

Για αυτό πρέπει να έχουμε αίσθηση που αρχίζει κ που τελειώνει το χιούμορ…

Για αυτό πρέπει να έχουμε αίσθηση που αρχίζει κ που τελειώνει το χιούμορ…[/quote]

Ω ναι … και ποτε πεταγομαστε σαν σφηνοπουτσες … και δεν παει για σενα αυτο …

8O :roll: Η κουβέντα έχει ξεφύγει αρκετά και δε νομίζω να είχε κάτι τέτοιο η chk κατά νου…

Ναι ε? Προτείνω από δω κ πέρα να μπαίνει κ password στα topic , έτσι για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, να ξερει ο καθένας άσχετος σε ποια συζήτηση μπορεί να πάρει μέρος κ σε ποια όχι…

Υ.Γ δεν το πήρα προσωπικά

εγώ μπρούμυτα… κι εσυ καθόλου…

Εγώ πάλι θέλω να δω την αντίδρασή της όταν γυρίσει και το δεί!!!

Συμφωνω απολυτα σε αυτο … αν και εκανα το ιδιο πριν λιγο … δεν αντεξα … και βγηκα πολυ εκτος αλλα ετσι εχω μαθει … να μην αφηνω να πεφτει τιποτα κατω και ιδιως οταν αφορα σχολια που εχουν να κανουν για μενα …

Τωρα για την Χριστινα μας … απλως επειδη ξερω καποια πραγματα πιο πολλα καθοτι ειναι απο τα ατομα που ειναι πιο κοντα μου … ξερω τι ηθελε να πει , και οταν το διαβασα αυτο που εγραψε μπορω να πω οτι αν φαινετε ποσο χαρουμενη και ευτιχισμενη ηταν την στιγμη που το εγραφε βαλτε το επι 20 …

To topic αφορά στο ταξίδι της και υποθέτω ότι δε θα το άνοιγε, αν η χαρά της δεν ήταν τόσο μεγάλη, ώστε να τη μοιραστεί μαζί μας. Χωρίς να την ξέρω, πιστεύω ότι θα ήθελε απλώς να της ευχηθούμε να περάσει καλά…

Αν και δεν εχω μιλησει μαζι της … ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΑ !!!
Δυστυχως δεν μπορω να πω περισσοτερα. Αλλα πολλοι απο εμας θα ηθελαν να το ζησουν.

Πολλοί θα ήθελαν, αλλά πόσοι είναι διατεθειμένοι να το κάνουν;

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει… :? :? :? :? :?
Όποιος δεν βαριέται ας εξηγίσει… :roll: :roll:

Πολλά ζητάς 8)

:roll: :roll: :roll: :roll: :-k :-k :-k :-k :-k

Σου προτεινω να ξερασεις στον υπνο σου και με λιγη τυχη να μην την γλυτωσεις … :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]

φάουλ!!![/quote]

Eκτος απο εκδοτης , τv-trash persona εισαι και διαιτητης ??? :P[/quote]

χαλάρωσε φίλε, δεν είναι όλοι ούτε εχθροί σου, ούτε έχουμε τίποτα εναντίον σου. Δεν είσαι αλάθητος και όταν κάποιος σου κάνει μια ΦΙΛΙΚΉ σύσταση γιατί πιθανόν να γράφεις μια χοντράδα, δέξου το και μην γίνεσαι χώρις λόγο ειρωνικός και επιθετικός…

Είναι σε φάση γαμώ και δέρνω…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Mind your tongue, plz…