If you haven't read

Mind your tongue, plz…[/quote]

Do you want a cup of tea;

Tea sounds good, but I prefer coffee. Thank you! :wink:

Mητσε επειδη τυγχανει να με ξερεις καποιο καιρο , να ξερεις οτι ποτε δεν λεω χοντραδες αν δεν πεταχτουν μερικοι / μερικες σαν σφηνοπουτσες να μου την πουν και καλα , και μαλιστα χωρις να εχω δωσει πριν δικαιωμα. Γραφω και λεω αυτο που σκεφτομαι , αν σε καποιους δεν αρεσει ο τροπος μου και αυτα που γραφω οπως τα γραφω πολυ απλα να συνεχισουν παρακατω. Τωρα το αν ημουν φαουλ ειναι η αποψη σου και καλα κανεις και την εχεις … αλλα μαλλον δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις μερικα ποστ πιο πριν.
Αλλωστε για αυτο μου ελεγες παλιοτερα οτι με ζηλευεις γιατι εσυ δεν μπορεις να τα χωσεις σε αυτους που σου την λενε. :wink:

Mητσε επειδη τυγχανει να με ξερεις καποιο καιρο , να ξερεις οτι ποτε δεν λεω χοντραδες αν δεν πεταχτουν μερικοι / μερικες σαν σφηνοπουτσες να μου την πουν και καλα , και μαλιστα χωρις να εχω δωσει πριν δικαιωμα. Γραφω και λεω αυτο που σκεφτομαι , αν σε καποιους δεν αρεσει ο τροπος μου και αυτα που γραφω οπως τα γραφω πολυ απλα να συνεχισουν παρακατω. Τωρα το αν ημουν φαουλ ειναι η αποψη σου και καλα κανεις και την εχεις … αλλα μαλλον δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις μερικα ποστ πιο πριν.
Αλλωστε για αυτο μου ελεγες παλιοτερα οτι με ζηλευεις γιατι εσυ δεν μπορεις να τα χωσεις σε αυτους που σου την λενε. :wink:[/quote]

ok, όπως θες…

Αγόρια ηρεμία… Χριστινάκι είσαι θεά! Καταλαβαίνεις… ή μάλλον θα τα πούμε όταν γυρίσεις… chk_chillin fan club is now open, and we are taking memberships! yeah!

Είπα να το πρροσπεράσω αλλά δεν κρατήθηκα!!
Πες ότι πετάγομαι σαν σφηνόπουτσα, βρίσε …κάνε ό,τι θες…αλλά μην πετάμε τέτοιες ανακρίβειες!!!
Άκου σκέφτεσαι…!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπαγάσα…να’σαι καλά…δεν μου έχεις αφήσει άντερο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Μήτσε, πότε θα καταλάβεις ότι δεν είναι να το παίρνεις στα σοβαρά το νούμερο?!!

Είπα να το πρροσπεράσω αλλά δεν κρατήθηκα!!
Πες ότι πετάγομαι σαν σφηνόπουτσα, βρίσε …κάνε ό,τι θες…αλλά μην πετάμε τέτοιες ανακρίβειες!!!
Άκου σκέφτεσαι…!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπαγάσα…να’σαι καλά…δεν μου έχεις αφήσει άντερο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Μήτσε, πότε θα καταλάβεις ότι δεν είναι να το παίρνεις στα σοβαρά το νούμερο?!![/quote]

αχα!!! μίλησε και το άλλο νούμερο!!! Είναι αυτό που λέμε… τρείς ηλίθιους γνωρίζω: εσένα - εμένα και (όχι τον καθηγητή Muller!!!) τον Angel_In_Black!!! :stuck_out_tongue: 8) :lol: :slight_smile: :smiley:

Κι εγώ εσάς τους τρεις γνωρίζω…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

φυσικά, αφού είσαι ο Muller!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

φυσικά, αφού είσαι ο Muller!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smiley: :smiley: :smiley: :D[/quote]

Το βράδυ θα δεις τι θα παθεις λέγοντας τέτοιες ανακρίβειες…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

φυσικά, αφού είσαι ο Muller!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smiley: :smiley: :smiley: :D[/quote]

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

έλα, και θα σε περιμένω με ανοικτά τα …χέρια!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

έλα, και θα σε περιμένω με ανοικτά τα …χέρια!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Πάλι θα καούμε στις mac farland γαμώ τη διαιτα που κάνω…

καλησπερα σε ολους :lol:

Κι εσύ Mc farland;

Κι εσύ Mc farland;[/quote]
oxi mac farland αλλα lucifer

Κι εσύ Mc farland;[/quote]
oxi mac farland αλλα lucifer[/quote]Wx,se diavolina pesame Teli…

Γιά να επάνέλθουμε στο θέμα… X-FILES
1)ΕΙναι εμφανές…΅Ειναι εμφανες φίλοι νομίζω ότι υπήρξε επαφή με εξωγήινο ΟΝ…Απ `έξω …το λέι καθαρά ,γιά να αποκρυπτογραφήσουμε between the lines τας γραφάς :? :?
2)Μάλλον φορούσε ακουστικό ΒΑΡΥΚΟΙΑΣ με αδύνατη μπαταρία ο Εξωγίηνος ,και βιαζόταν γιά επαναφόρτιση,στο σημείο συγκέντρψωσης του διατημοπλοίου…
Αυτά…Ελπίζω να βοήθησα στο γρύφο ,μέχριο επανόδου από εξωτερικού ταξειδίου,εκτός ηλικού συστήματος…
3) Η γραφή θυμίζει λίγο αρχαί α φοινικική με όλιγον ιερογλυφικήν…δυσνόητη και μυστηριακή…
4)ΑΝτε με το καλό στις 35 σελίδες … :lol: :lol: :lol:

8O 8O 8O

Είναι προφανές πως ελάχιστοι άντρες μπορούν να ‘‘διαβάσουν’’ μια γυναίκα, και αυτός που έπρεπε να καταλάβει το έχει καταφέρει … :wink: :slight_smile:

Μιλησες σωστα … :wink: .

Tώρα φίλοι,αυτό να το εκλάβω ότι μου την είπατε ομαδικά :lol: :lol:
Στης ασυναρτησίας το ρυθμό λοιπόν, κολυμπούσαμε με την ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΑ…
ξάφνου με την αυγή,οι μαύρες φιγούρες ,προσεγγύσαν του μυαλού μου ,τη κρύπτη, τη κρυφή… :stuck_out_tongue:
Κάποια πράγματα μυστικά λοιπόν τα συζητάς με φίλους…αλλα τα γράφεις στα λευκώματα σου,που κρύβεις κάτω από το μαξιλάρι…
και κάποια δε τα λες ούτε στον ίδιο σου τον ΕΥΑΤΟ… :frowning:
Γιατί μαμά, οι βόμβες πέφτουν και ξερνούν ΑΚΟΜΗ…φωτιά
Γιατί οι αποφάσεις δε λαμβάνονται από κάτω ,κυβερνούν οι απο πάνω, ενώ πληρώνουν και λογοδοτούν πάντα οι απο κάτω…???
Που κρυφτήκαν οι ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΙ???
:roll: Μην είναι οι ΚΑΜΠΟΙ,μην είναι τα ΒΟΥΝΑ…Μπα ΑΓΕΡΑΣ λέει θα ναι ο ΓΙΑΝΝΟΣ ...και προχωρά...............Τίποτε πλέον δεν τον ακουμπά....Σιγά μη fear of t he dark.......με όλα τα children of the damn.......... Και ο Γιάννος προχωρεί,χωρίς να φτάνει πουθενά..... Στο τέλος μπαίνει σε ένα ξεχασμένο [b]λουνα παρκ[/b], και απ το τρενάκι του τρόμου,με τις μάγισσες και τους σκελετούς, στην αίθουσα με τους ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ τους ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ, χασκογελά …ΜΗν είναι αλήθεια όλα αυτά…ΤΕΛΙΚΑ… :roll: :roll: :roll: :slight_smile: :smiley: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
The mad priest, is coming alone before the dawn,keeping a rose…on an IRON HORSE…xo…xo
Mετα από τέτοιο ακατάληπτό παραλήρημα,περιμένο την tinkbel να με βρίσει κανονικά…γιατί ξέχασα επίτιδες τα χάπια τα πρωινά,στη φωλιά του κούκου που κατοικώ…breaking the law…ρεεεε …νουνιααααααααααα