Πολύ καλό!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έχεις σκεφτεί να γράψεις ποιήση; Σοβαρά μιλάω…
Πολύ καλό!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έχεις σκεφτεί να γράψεις ποιήση; Σοβαρά μιλάω…
ΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ …η γοργόνα ερωτά…
Στην έκθεση στο σχολείό δε δε πηρα ποτέ πάνω από 13…και πάντα μου δίνανε τα 3 ,…Μη το φωνάζεις δυνατά,γιατί κατοικώ μόνος σε μιά σπηλιά…Και επειδή είμαι μεταλλάς ,δε πρέπει να τα κάνεις όλα γιά τα λεφτά…χα…χ.α
Πήγα και σε οικο εκδοτικό και μου είπαν ,εσύ θα είσαι ο slave και εμείς οι masters…
θα σου δίνουμε κουκούτσια και θα μας λές και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…ωωωωωωωωωωωω,yes master…I always obey to the rules…
ποιός mastein τραγουδάει the system has failed…Ζει και βασιλεύει και το κόσμο ΚΥΡΙΕΥΕΙ…Ποιός Ευγένιος Σπαθάρης κουνά τα σχοινιά του Χατζιαβάτη …Οι μαριονέτες ,δεν τα έχουνε ανάγκη,τώρα ποιά…
Ειμαι ήδη γνωστός λογοκλέφτης,θεομπαίκτης,λογοπλάνος ,στους διαδρόμους του μυαλού μου,μόνος στο κελί μου…κάτσε τώρα που λείπειη chil,γιατί θα με κράζει,ολημερής και οληνυκτής…
και μα δείτε κανα φλώρο να περνάει κατα δω,να μου το πείττε,που τον ψάχνω συνεχώς…Θάνατος στους Normal…που ζούν με βαρβιτουρικά…κάτσε να βάλω τώρα μιά ροκιά…Γειά χαρα΄…it` s a bomber…bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Rainbow καλέ μου, από κοντά σε καταλαβαίνω τουλάχιστον…
Νάνσυ 2 και σήμερα… :lol: :lol: :lol: :lol: Θα πάρω και 1 μπετονάκι με βενζινούλα΄,και keep the fire burning,στα Ε7-9 -49 κλπ …κλπ
Πάντως είμαι ακόμη ζωντανός και αμπελοφιλοσοφώντας,προχωράω διαρκώς ,για΄το follow your heart…xa…x.a…xa
Δυστυχώς ,δεν τα γράφω μοναχός…Μόνα τους έρχοντε…Μάλλον είμαι καλύτερος στο λόγο ,το προφορικό…sorry for that :D/ :D/ #-o ](*,) :–
have a nice day,all night long…
Δουλέψτε λαμόγια λογιστές… Εσείς και οι δικηγόροι φταίτε για όλα…
οχι Τέλη ,μη κρίνεις επιφανειακά…Ο γιαλός ειναι στραβός ,εξ αρχής ,και αρμενίζουμε όλοι οι υπόλοιποι,ΣΤΡΑΒΑ…Ευτυχώς έχω αράξει στη δουλειά ,γιατί θα τον ισιωσει η νεα γενιά,
Ξέχασες στο team και τους δημοσιογραφους,τους γιατρούς,τους πολιτικούς … :x το μανάβη ,το μπακάλη και τον ΣΑΛΕΠΙΤΖΗ…
Εγώ πάντως απ’ όλα τα παραπάνω, δεν είμαι ΣΑΛΕΠΙΤΖΗΣ…
Ι`m sure for this,…Αλλωστε γιά να τον βρείς,πρέπει να πας Ομόνοια 4 το πρωί…Με κανέλλα…
Ναι αλλά το χειμώνα είναι καραθεϊκό το σαλέπι…
Το καλοκαίρι επιβάλλεται πιό πολύ…Στην έρημο Σαχάρα ,οι βεδουίνοι στους 50 υπό σκιά,με καυτό σαλέπι κοκκινωπό σε υποδέχονται,και σε φιλοξενουν με τη καλύτερη κοπέλα της φυλής…όπως και οι Εσκημώοι…δηλαδή…Ποιός Ξενιος Ζευς και κολοκύθια…Πάμε κατε κεί???
Και στο τέλος συνωμοτεί το σύμπαν και βρίσκεις τα φράγκα…
Πάντα φίλε…και όταν πάψεις να τα κυνηγάς ,έρχοντε από μόνα τους…Realy…Are you for my brain
Εχεις δικιο σε αυτο που λες … γιατι πολυ απλα για να το καταφερουν πρεπει να εξαφανισουν την ηλιθια νοοτροπια που περιβαλλει πολλους απο εμας και να δουν τον αλλο ειτε λεγετε φιλη , ειτε σχεση σαν ανθρωπο και οχι σαν καποιον που απλως περνανε την ωρα τους και θα πουμε μια μαλακια παραπανω. Επισης πρεπει κατ 'έμε να εχουν περασει πολλα και αυτο δεν απαιτει απαραιτητα μεγαλο χρονικο διαστημα , αλλα πολυ απλα να κοιταξεις μεσα στα ματια της , ψυχη της / του και αυτη μετα απο λιγο θα ανοιξει απο μονη της.
Με την Χριστινα π.χ (μιας και το τοπικ ειναι δικο της ) , εχουμε περασει πολλα , 10 χρονια ειναι αυτα ετσι και αλλοιως , εχουμε μαθει ο ενας τον αλλο απ’εξω και εχουμε φτασει στο σημειο να μην χρειαζεται να πουμε αναλυτικα τι μας απασχολει … φτανει μια κινηση , ενα βλεμμα , μια λεξη.
Αυτο βοηθησε οτι εχουμε περασει πολλες ιδιες καταστασεις ιδια χρονικα διαστηματα σχεδον .
Αν και ομολογω οτι πολλες φορες ημουν απεριοριστα εγωιστης απεναντι της , και οτι αυτη εχει κρατησει την φιλια αυτη τοσο καιρο , και εκανε παντα ενα βημα πισω .
Και για αποφυγη παρεξηγησεων με την Χριστινα ποτε δεν ειμασταν ζευγαρι , αλλα δυο πολλοι καλοι φιλοι και την ευχαριστω για ολα οσα εχει κανει για μενα.
Α Χριστινα σ’αγαπαω πολυ ρε … και ας μου σπας τα @@ μερικες φορες .
Αντε μαρη ελα να μου τα πεις απο κοντα λεπτομερειες εχω φαει τα νυχια μου λεμε . :oops: :oops: :oops: :oops:
Μα αυτή είναι όλη η ουσία, δηλαδή να επικοινωνείς με τον άλλο, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα. Τα χρόνια γνωριμίας ή φιλίας πάντως δεν έχουν να κάνουν τόσο. Άλλα μετράνε, όπως οι εμπειρίες, οι καταστάσεις και φυσικά η διάθεση. Όλα είναι θέμα χημείας…
ΑΝτρέα,ΜΥαλωμένο κορίτσι φαίνεται η μικρή και ακούει και UFO 8O
“Doctor,doctor pleaaaaaaase…”
Ποιο πολυ μ’αρεσει απο Msg …
Spernei se ola ta editions me Mixalaki mesa.
Ο μιχαλακης εχει γραψει γαμω τα κομματακια … π.χ to Νιghtmare …
Πω πρεπει να εχει κανει καψουρης ο φιλος μας … τοσο απο μουσικη οσο και απο στιχο , τι να πουμε , ανετα θα εκοβα την φλεβα μου … ετσι για να γουσταρω λιγακι παραπανω… !!!
Χριστινααααααααα !!! ποτε θα’ρθεις μαρή ???
Άσ’ την καλέ! Περνάει όμορφα το κορίτσι… Άντε να περάσουν οι μέρες να πάω κι εγώ στη Σαλονίκη…