If you haven't read

aima… aima…
epitelous, ligo aima!!!

[quote=“Rock_Sugar”]

Άσ’ την καλέ! Περνάει όμορφα το κορίτσι… :wink: Άντε να περάσουν οι μέρες να πάω κι εγώ στη Σαλονίκη… :)[/quote]

Θελω και γω Σαλονικη :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :?

Σκέφτομαι σοβαρά να την κάνω προς Θεσσαλονίκη του χρόνου. Είναι απίστευτα όμορφη πόλη…

Η θεσσαλονικη ειναι η πολη “παντως καιρου” … σου κλεβει την καρδια απο την πρωτη στιγμη , η ζωη της ειναι απειρα καλυτερη και πιο ανθρωπινη απο αυτη της αθηνας… και οποτε ανεβαινω δεν θελω να φυγω με τιποτα.

Σε 2’ φεύγω για την συμπρωτεύουσα!!! Καλό μας Σ/Κ !!! :wink: :stuck_out_tongue:

Βαλε με στην βαλιτσα σου pls μιας και δεν εχω λεφτα να πληρωσω το εισητηριο … :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Πήρα intercity όπως πάντα, αν και έτσι όπως ήμουν και με autostop θα ερχόμουν… χαλαράαααα… :wink:

μια σύντομη… σφήνα :stuck_out_tongue:
Angel_In_Black γιατί δεν βάζεις τόνους; :lol:

Τελικά ο εξωγήινος είχε ακουστικό με πεσμένη μπαταρία; Ή γενικά όλα πεσμένα; :roll:

επεστρεψα λοιπον…χαιρομαι που το τοπικ μου πηρε φωτια…γι αυτους που δεν καταλαβαν τι εγραψα, δεν πειραζει, γιατι αυτοι που ηθελα να καταλαβουν τα επιασαν τα νοηματα…νοηματα απλα, γεματα ευχαριστεια…χαιρομαι που ξαναζησα για λιγο στο μερος που αγαπησα πολυ καποτε και που συντομα θα κατακτησω με κινηση ρουα…ματ! rainbow darlling, συνεχισε να γραφεις μαλακιες…μπροστα σου θα με βρεις. παραμονευω στις γωνιες, οπου περνας το αρωμα μου θα μυριζεις… :evil: :evil: :smiley: :smiley: αντρεουλη μου…ακομα κι αν καποτε ο διατανος προσπαθησε να μας χωρισει, μαλλον την εχασε την μαχη… πιστευω οτι σε καλυψα με αυτα που σου ειπα και θα σε ολοκληρωσω και με φωτος.
δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο απο αυτο που εζησα και αυτο που νιωθω…γυρισα στην ελλαδα (μπλιαχ!) με τα μυαλα μου ξεκαθαρισμενα…ειδα τους φιλους μου εκει, χειροκροτησα τον ομορφο αγγλο στην μεταλ παμπ με το καραοκε, χορεψα στα ροκ κλαμπ της πολης, χωρις να νιωθω οτι ο περιγυρος μπορει να παρεξηγηθει με οτι κανω. ευτυχως οι αγγλοι δεν ειναι τοσο κολληματιες οσο οι ελληνες. εφαγα υπεροχα φαγια, μεθυσα, πηγα σε υπεροχες συναυλιες και αντικρισα τον μεγαλο μου ερωτα στα ματια…του πεταξα βελη του ερωτα… :slight_smile:
πανω απο ολα ομως, ξυπνουσα το πρωι και εβλεπα την φυση…μυριζα το βρεγμενο χωμα και λιγο με ενοιαζε που το κινητο μου δεν λειτουργουσε και δεν ειχα ιντερνετ…ειδα για πρωτη φορα τον γιο της φιλης μου ομως και εφαγα chicken pasty(roast chicken bake για την ακριβεια) απο τα Gregg’s…could it get any better than that? nope… θα ηθελα να ευχαριστησω την υπαρξη της visa card, που μου εδωσε την ευκαιρια να την φορτωσω μεχρι να εκραγει, αλλα και το ελληνικο δημοσιο που μου εκανε επιστροφη φορου…

Welcome back darling!

Δεν ξέρεις πόσο μας έλλειψες! (ή μάλλον ξέρεις, στο έχουμε ήδη πει…)

Summer is here, party on!

Καλώς μας ήρθες!!!

καλώς όρισες. επιτέλους να μπούν και κάποια πράγματα σε τάξη… :lol: :lol: :wink:

Welcome back…Πιπιζες…Το ματ αποφεύγεται με σικελικη άμυνα,μικρό ΡΟΚΕ & δίπλωμα των ΠΥΡΓΩΝ…

Ιf you gonna blood…you`ve got it…!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Σωστά!! :smiley:

Κρα , κρα , κρα , κρα κανουν οι καρακαξες … :roll:

Καλώς όρισες, chk!! :smiley: :smiley: :smiley:

Και τρώνε τα ψοφήμια… :twisted:

Και τρώνε τα ψοφήμια… :twisted:[/quote]

basika i aint got it yet…alla opou na nai, giati exoun fouskosei poly ta vyzia mou… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
den ksero pos apofevgetai, alla ego eimai etoimi na mpo klotsompouno opote de pas na kaneis kai manseta…mi ksexnas oi tolmires nikoun… :smiley: :smiley:

Τι να πω καλωσόρισες chk_chillin και ελπίζω να πέρασες καλά κι ας μην κατάλαβας τι ήθελες να πεις…