If you haven't read

Άσε guardian, κι εμένα με μπέρδεψε αλλά τελικά έβγαλα άκρη

Rainbow darling, ασκείς κακή επιρροή πάνω της και δεν την καταλαβαίνουμε κι αυτήν πιά!

Χριστινάκι αγάπη, έχεις ρεύμα! (Ξέρεις εσύ…)

Αμα σου πω Νάνσυ ,ότι κατόπιν επιστροφής ,έχω αρχίσει και δε τη καταλαβαίνω και ΄γω, 8O 8O Εχει χαλάσει ο ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ…και στα βραχέα κύματα,κάνει παράσητα πομπός με δέκτη…χιόνια και γενικώς τοπίο χειμερινό… :lol: :lol: :lol: :lol:

Το τοπίο διαμορφώνεται άκρως καλοκαιρινό… με πουλόβερ!

Κι έχουν κι aircondition αναμμένο!

(Χαλάω κι εγώ ή μου φαίνεται?)

Τέλεια ,αρχίζουμε και ανακαλύπτουμε ΔΙΑΥΛΟΥΣ επικοινωνιών,εξω από τα ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ και τα ΝΟΡΜΑΛ…Ελάτε όλοι στη παραλία,να φτιάξουμε χιονάνθρωπο ,και να παίξουμε χιονόμπαλες …
Μονο προσέξτε

1. Μη τρώτε το κίτρινο χιόνι
  2. Μη φοράτε μαγιώ,γιά να αιαθάνεστε τη λευτεριά,χωρίς ψωμί και παιδεία…
    ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ :? :lol:

Η χριστινα οταν μιλαει δεν το κανει για να την καταλαβαινουν οι πολλοι … αλλα οι λιγοι … και για να την καταλαβε η Nανσυ οπως λεει … μαλλον τις εκανε μεταφραση η ιδια η χριστινα … μιας και η Νανσουλα εχει την λογικη της γατας … δλδ καθολου… !!!

Αμάν γείωμα…

agapes mou…parakalo poly symazeftite…de vlepo gia poio logo sto topic tis eirinis kai tis asynenoisias na petame veli eironeias…otan ego milao katalavainoun polloi, otan apofasisoun na read between the lines. orismena akatalavistika einai kryfa minimata, pou ta katalavainoun aftoi pou thelo ego…kai ta katalavainoun kai aftoi pou exoun emplakei mazi mou kairo stis ypotheseis mou. etsi antreouli mou? an den esernes ton xoro tin paraskevi, isos na min katalavaines ki esy giati milao…

Διαγωνισμός εξυπνάδας στο forum και λείπω εγώ;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κι εγώ είχα σκονάκι…

eixes…alla to snifares… :lol: :lol:

χαχαχαχαχχ χψχαχχαχαχαχαχαχχαχα

Δεν ξέρεις όμως ότι με το σνιφάρισμα δημιουργούνται “παρενέργειες”…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

xesimo? :lol:

Κλάσιμο…

repsimo tou kolou diladi… :lol: me eksfendonisi ygron…

Το ρέψιμο του πισινού είναι off topic… Όσο για την εκσφενδόνιση υγρών είναι μέσα στο πνέυμα του σνιφαρίσματος…

Δλδ αμα κλασω θα ρθεις να σνιφαρεις ??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

Εδώ γίνεται διαγωνισμός εξυπνάδας… Τι δουλειά έχεις εσύ; Γύρνα γρήγορα στο topic σου…

Σνιφαρε μια να σανιδωσεις …

ela se mena…myrizei kai levanta… :lol:

Δεν μου χρειάζεται το σνιφάρισμα για να σανιδώσω