Impaled Nazarene 04/02/11 8ball Salonica, 05/02/11 An Club Athens

Εγώ απ’ τον πάγκο τους χτες στα 7 ευρώ.

Για το live καταρχην…

[B]Profane Prayer[/B] δεν τους ειχα ξανακουσει και με εκαναν ν’αγορασω και το σινδι τους! Ναι και εμενα μου θυμησαν αρκετα [B]Satyricon[/B]. Black/Thrash δηλαδη με αρκετο χωσιμο. Πολλα υποσχομενοι…ευχομαι το καλυτερο στο μελλον…

[B]Aherusia [/B]…λοιπον μου αρεσει παρα πολυ η μουσικη τους αλλα δεν καταλαβαινω την επιλογη να ειναι support με ενα τετοιο ονομα σαν headliner…να επαιζαν ας πουμε οι [B]Primordial[/B] , oi [B]Finntroll[/B] κτλ. ναι εκει να το καταλαβω σαν επιλογη αλλα πραγματικα εχθες δεν κολαγαν πουθενα…(μου θυμισε λιγο τη φαση rockwave να βαρανε οι [B]My Dying Bride[/B] μεσα στον ηλιο και ολοι να περιμενουν ποτε θα βγουν οι [B]Metallica[/B])…

[B]Impaled Nazarene[/B]…τι να πεις τωρα…με εναν τετοιο frontman πως να μη περασεις καλα…ειδικα εχθες ο ανθρωπος τα εδωσε ολα οσο πιωμενος και να ηταν…αλλα να πω και την αληθεια ποτε δεν τον θυμαμαι και πολυ sober!!!:stuck_out_tongue:
Anyway, οι ανθρωποι στα live τους ειναι respect, ακουσαμε καμια 30-αρια τραγουδια απ’ολη την ιστορια τους και αν το κοινο ηταν λιγο πιο ζεστο θα ηταν ακομα καλυτερα…

Πραγματικα θα ηθελα να εβλεπα παραπανω κοσμο αλλα τι να πεις…τα ιδια και τα ιδια…σχετικα με τη φασαρια που προεκυψε για το ποσο ανθελληνες ειναι [B]Impaled Nazarene[/B]…ο Mikka εχει σχεσεις με τη χωρα μας απο τα μεσα της δεκαετιας του 90…τακτικος επισκεπτης, projects με τον Magus απο τους [B]Necromantia[/B] (θυμασται τους [B]Raism[/B] και [B]Diabolos RIsing[/B]???) και παντα φιλικος με τον κοσμο οποτε τον πετυχαιναμε καπου στα Εξαρχεια…νομιζω οτι απλα η τριχα εγινε τριχια…ασε που η ζωη on the road δεν εχει μονο την καλη της πλευρα που ολοι φανταζονται…αντιθετα…

oi I.N. καταρχάς δέν μπορούνε να χαρακτηρίσουν τους 'Ελληνες αράπιδες κλπ γιατι οι φιλανδοί είναι βόριοι μογγόλοι και ο Μίκα σαν τον μάστερ νίτζα,οπότε άτοπος ο ρατσισμός (άν ελέχθη) απο τους σχιστομάτιδες του μπλάκ μέταλ (μαζί με τους θεούς SIGH + SABBAT)

Καίρια παρέμβαση, ευελπιστούμε και άλλες τέτοιες.

Μ’αρέσει που’χει ακόμα κίνηση το topic τούτο… Κ ας ήμασταν όντως λίγοι κ εκλεκτοί. :stuck_out_tongue:

Profane Prayer δεν είδα - λέτε ότι ήταν καλοί κ σας πιστεύω απλά γέρασα μάλλον κ ψιλοβαριέμαι τα support… Άραζα απ’έξω κ είδα λίγη μπαλίτσα εκείνη την ώρα :stuck_out_tongue:

Aherusia είδα το μισό (ας πούμε) κ μου φάνηκαν ενδιαφέροντες - συμφωνώ πως ήταν σε πιό epic ύφος κ δεν ταίριαζαν με το όλο κλίμα αλλά τεσπα… Δε χαλάστηκα κιόλας.

Impaled Nazarene τρελό respect. Ο Mika λιώμα αλλά όντως αυτό δεν του επηρέασε την απόδοση στο ελάχιστο, έγινε λίγο πιό “ευαισθητούλης” στο τέλος εκθειάζοντάς μας (βερεσέ τ’ακούω αυτά - όταν είσαι κ πιωμένος ειδικά μπορείς άνετα να φανείς λίγο πιό “emo” ) αλλά ωραίος τύπος, καλό παιδί, ρατσιστάκος αλλά δεν πειράζει (μια αναφορά σε “homos” σε κάποια φάση τον πρόδωσε λίγο :stuck_out_tongue: ) κ γενικά ωραία πράματα. Στη διαμάχη με την άλλη μπάντα λογικό να μην αναφερθεί (τόσο βλάκα δεν τον έχω ) κ η όλη εκθείαση στους Έλληνες μπορεί να οφείλεται εν μέρει κ σ’αυτό - να διασκεδάσει λίγο τις εντυπώσεις δλδ.

Ωραία πάντως… Καιρό είχα να δω καλό black metal live. Σπανίζουν κάπως (όπως κ αναφέρθηκε) κ καλό είναι να τα στηρίζουμε περισσότερο.

O Mika δεν ειναι ρατσιστης, οι IN τα εχουνε χωσει σε προηγουμενα κομματια τους σε ομοφιλοφιλους και κομμουνιστες (λογω της προιστοριας μεταξυ Φινλανδιας και Σοβιετικη΅Ενωσης) μεχρι εκει και τπτ παραπανω. Πρεπει καποιοι να μαθουνε να μην κολλανε τοσο αψηφιστα και με τοση ευκολια τις ταμπελες του ρατσιστη/φασιστα. Που ηταν στο live ολοι αυτοι οι ψευτονταηδες που απειλουσανε τουs Impaled Nazarene στα forums και λεγανε οτι θα ερθουνε στο live να τους πλακωσουνε στις μαπες? Εμεις εκει ημασταν και τους περιμεναμε. Anyway οι Impaled Nazarene και ηρθανε και παιξανε γαμω τα lives kai δεν τολμησε κανεις να κανει κατι, για αυτο οσοι εχετε προβλημα μαζι τους παρτε τα αρχιδια τους για αλλη μια φορα και αντε και γαμηθειτε.

ναι αυτή η αναφορά σε homos ήταν σαν intro στο zero tolerance, λόγω αντίστοιχης θεματολογίας. ok τι να κάνουμε, κανείς δεν είναι τέλειος :stuck_out_tongue: θεϊκό ροκ ν ρολ σολο όμως \m/

αν και με πήρε λίγο το κύμα τεστοστερόνης θα τολμήσω να πω οτι πρεπει επισης να σταματήσουν και οι πριξαρχίδηδες “κολλητοί” των μπαντών που ξέρουν τι είναι ο καθένας προσωπικά και είναι πιο έξυπνοι και γαμάτοι από αυτούς που ( βλακωδώς ) ασχολούνται με τους στίχους ενός τύπου ο οποίος κάθε φορά βάζει μέσα τους διοργανωτές που πληρώνουν ξενοδοχεία, ενώ αυτός την πέφτει σε παγκάκια και πατώματα των clubs ( με αρχή τότε στο TNT).
Βάλτε όλοι τώρα ένα cent να πάρουμε ένα αξιοπρεπές χαρτόκουτο στον Mika… ανοίγω donation page σε λίγο :smiley:

Οποιος εχει προβλημα ας ερθει την επομενη φορα που θα ερθουνε οι Impaled Nazarene να τους το πει, μεχρι τοτε τον πουλο. Εγω βλεπω μια μπαντα που μας εχει σε εκτιμηση σαν κοινο και το παλευουνε ακομα 20 χρονια μετα γιατι πραγματικα το γουσταρουνε και δεν εχουνε ξεπουληθει ενω δεν ζουνε καν απο την μουσικη τους. Αλλοι θα τα ειχανε παρατησει προ πολλου.

ενδιαφερουσα στροφη στο φιλότιμο αλλα δεν …

δεν ξέρω πως να πρωτοαντιμετωπίσω το ποστ … προτιμώ την μπαχαλάδικη πλευρά οπότε θα σε ρωτήσω απλά, εσυ θες να μου πεις οτι φοβάσαι έναν 40αρι αλκοολικό τσιλιβίθρα και την παρέα του ? Δεν ξέρω αν αυτό σε τιμά περισσότερο από τον να κάνεις την γραμματέα τους … :-k

παλιά σε κάτι τόπικς για τοπικά λάιβ των 30 ατόμων βγαίνανε και κράζανε οι Φίλοι_των_α τους φίλους_των_β, τώρα κράζονται οι φίλοι_του_ξένου_χεντλάιν με τους φίλους_του_ελληνικού_σαπόρτ.
ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΡΕ! :’) :’)

inb4 ραντεβου στο καραβελ φερε και το μαχαιρι σ’, εξωφυλλα burzum και κρητικη ρακη

I just like where this thread is going.

p.s.: Ελα κι εσυ μωρε μλκ πια, θα λεει παλι ο BBB πως θελει να κανει τα παιδια σου. :lol:

σπρωχτε το εγχώριο προιόν … σε λίγο θα χάσουμε και το τζατζίκι … και μπλιντιν μην πετάγεσαι όταν παίζει κόντρα . ανγκμαρ τα εξώφυλλα μπούρζουμ τι τα θες ρε ? να τα πασαλείψεις με αίμα για ebay μετά ? μπαναλ …

μυριζει ΦΑΣΑΡΙΑ λπν. οκει αποχωρω απ το θρεντ ελεω εκτιναξης τεστοστερονης

Ο mika τσιλιβιθρας, δλδ απο οτι μαλλον εννοεις της σφαλιαρας ατομο… lol καλο οτι πεις. Το ιδιο παει και στα υπολοιπα μελη της μπαντας? Και στους fans τους που ηταν στο live?
Πολλοι απο αυτους που ηταν στο live και εγω αναμεσα τους σιγουρα δεν θεωρουνε τον εαυτο τους τσιλιβιθρα και ουτε θα καθομασταν να κοιταμε αν γινοταν κατι. Απλα δεν γουσταρω να κατηιγορουνε ως φασιστες και να απειλουνε ατομα που δεν ειναι η ΕΣΤΩ αν θες, γιατι δεν μπορω να μπω και στο κεφαλι του καθενος, δεν εχουνε δειξει οτι ειναι τετοιοι μεσα απο την μουσικη τους. και μου την σπανε ολοι αυτοι (κλασσικο φαινομενο της εποχης του internet που ειμαστε) που ειναι ολο λογια στα κωλοforum και στην πραγματικη ζωη δεν πραγματοποουνε τπτ. Τι γραμματεας τους και μλκιες μου λες? Εσυ γιατι το πηρες στραβα? επειδη θεωρεις οτι ειναι για το πεος οι Impaled Nazarene η απλα ετσι σου κατεβηκε και γουσταρες αντιπαραθεση μαζι μου?

Μπαινανε στο site των Impaled Nazarene και απειλουσανε διαφοροι θα σας περιμενουμε στην Αθηνα και θα σας γαμ…με. Η εννοεις αυτο που λες και το κανεις η βγαζεις τον σκασμο αλλιως φαινεσαι και κοτα στο τελος. Αει σιχτηρ με τον καθε μαλακα που το παιζει μαγκας πισω απο μια οθωνη.

Ενταξει φιλε, ακουστηκες.

Μαλιστα κυριε laskos οτι πειτε.