In Flames Σόφια, Βουλγαρία 30 Σεπτεμβρίου 2011

Οι In Flames θα παίξουν στη Σόφια στις 30 Σεπτεμβρίου στο Hristo Botev Hall. Γνωρίζει κανείς αν έχει οργανωθεί καμιά εκδρομή για πάνω?

Καλά δεν μπορεί να τους φέρει κάποιος και από εδώ?
Αν μάθει κάποιος info για εκδρομή ενδιαφέρομαι και γω

Yπάρχει εκδρομή από Ξάνθη!!
http://tonight.co.il/event.php?web_id=74966
:vibrate:

http://tonight.co.il/event.php?web_id=74966

έντιτ: το πε ο αποπάνως

κρίμα που δεν έρχονται ελλάδα αλλά με τέτοιο πακέτο και τέτοιο άλμπουμ να προωθήσουν,έχω ψηθεί

Θα τους δω αλλά Τσεχία. Επειδή δεν παίζει για κανένα λόγο να τους φέρουν εδώ, δλδ το ξεχνάμε όσοι μπορούν και θέλουν έξω.

Φέρτε τους και από 'δω ρε. Αλλά καλοκαίρι άμα είναι ο Φθινόπωρος είναι υπερβολικά φορτωμένος μέχρι τώρα :smiley: . Sanctuary, Candlemass, Iced Earth, Emerald Sun, Symphony X, Tokyo Blade και θυσιάζω και Sodom και Crimson Glory.

Ασε τους Iced Earth και πηγαινε να παρεις τωρα τικετ για Ζοντομ φιλος. Ακου τι σου λεω.

Καλα τα λεει ο martian.!

A ναι, τωρα ειδα πως λεει και για CG :stuck_out_tongue:

Μπράβο ρε παιδιά!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Θα πάρω να κλείσω!:D:D:D

Θα πήγαινα και σε αυτες τις δυο που θυσιαζω τώρα αλλά δυστυχώς πάω 3η λυκείου και με τα φροντηστήρια θα μου είναι λίγο δύσκολο :stuck_out_tongue: . Sodom δεν πάω γιατί σίγουρα θα ξανάρθουν πολύ σύντομα. Iced Earth πάω μονο και μόννο γιατί είναι παλιός πόθος και υπάρχει και καλή παρέα αλλιώς μου είναι παντελώς αδιάφοροι τώρα πια και λυπάμαι που το λέω αυτό… Crimson Glory πάλι δεν έχω κάποια ιδιαίτερη κάψα να τους δω…

Από Θεσσαλονίκη για Ξάνθη το τρένο κοστίζει 9.5 από 'τι μου είπαν και 75 ευρό για την εκδρομή θα μας βγει τουλάχιστον 100 ευρό. Εγώ το σκέφτομαι αρκεί να πείσω κανέναν φίλο μου να έρθει

ωραία εγω 29 τελειωνω εξεταστική οποτε βολεύει απο βδομάδα θα παρω να κλείσω και εγω… :smiley:

Θα γούσταρα πολύ αν βρω παρέα…Τυρέμπορες έλληνες διοργανωτές φέρτε πάλι Iced Earth…ζώα!

shadowking69 σιγα ρε και εγω μονος μου χυμα θα παω γιατι αν περίμενα να μαζευτούμε παρεα θα έπαιρνα τα @@ μου… ψιστο :stuck_out_tongue:

Nα μαζευτούμε παρεάκι rocking.gr γιατί και γω ξέμπαρκος θα είμαι
:bounce:

Ξαναδιπλοποστάρω sorry…
photos από το χώρο που θα γίνει το live




:smiley:

μαγγες σε αυτον τον χωρο ειδα φετος τους blind guardian…πολυ ωραιος χωρος ειλικρινα απλα να επισημανω πως αν εισαι καγγελο αριστερα η δεξια της σκηνης εχουνε (η ειχανε τουλαχιστον) καποια ηχεια ποθ χτυπουσανε ακριβως μπροστα στο κεφαλι σου και βγαινεισ ζαλισμενος…μεγαλος και ανετος χωρος και με κερκιδες στα πλαγια…η σκηνη απο οτι ξερω τοποθετειται και στις 2 πλευρες αναλογα με το πως το θελουνε οι διοργανωτες…(για οσους θα πανε να ψαξοουνε την μπαντα να ξερετε προσοχη υπαρχουνε 2 εξοδοι…η μια ειναι πλαγια οπως κοιτας την εισοδο δεξια πανω απο κατι σκαλακια και η αλλη ειναι ακριβως απο πισω…)

Αν είναι να οργανωθούμε είμαι μέσα…

Εγώ Δευτέρα θα πάρω να κλείσω…μόνος θα είμαι οπότε αν είναι να μαζευτούμε και γω μέσα
Μην χάσει πάντως κανείς το live γι’ αυτόν τον λόγο(είναι μόνος κ.λ.π)