In Flames

απίστευτη ομάδα

4 Likes

Straight outta Colony.

7 Likes

Είναι τόσο καλό το τραγούδι που σχεδόν ξαναπήγα λύκειο.

5 Likes

Και τα 3 που έχουν βγάλει μέχρι στιγμής είναι ότι πρέπει, από τους δίσκους που περιμένω…

Ορίστε θύμωσαν τα αγόρια

8 Likes

Θα μπορούσε να είναι στο Come Clarity. Πολύ ωραίο κομμάτι.

1 Like

Έχει λίγο Blinded by fear vibes θα έλεγα… αλλά γενικά πολύ καλό. Όταν αποφασίζουν να παίξουν σαν τον παλιό καλό καιρό δεν τους πιάνει κανένας.

1 Like

Αυτό και άλλες πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες κομμάτια :stuck_out_tongue:

1 Like

vintage in flames

2 Likes

Ακουγεται λιγο λες και ειναι απο το Clayman, δε μπορω να πω.
Παρολα αυτα μετα απο τοσα χρονια, δεν ξερω κατα ποσο μπορει να με “πιασει”.
Ωραιο ειναι, μου αρεσει μαλλον περισσοτερο απο τα τελευταια Χ αλμπουμ τους αυτο που ακουω.

Εχει βγει και αυτο απο πριν κανα μηνα.

Νεο ασμα

1 Like

Ήμουν χθες στο Μιλάνο,απίστευτη εμφάνιση σε ένα φοβερό μαγαζί.at the gates για κλάματα η φωνή,δε μπορούσε

3 Likes

Λοιπον νομιζω μετα απο τουλαχιστον 10 χρονια, καταλαβα τι ειναι αυτο που με χαλαει στους In Flames των τελευταιων 5-6 δισκων. Καποτε ακουγονταν μονο σαν In Flames, και ειχαν εντελως δικο τους χαρακτηριστικο ηχο κατα την γνωμη μου. Δισκοι σαν τα Jester Race, Whoracle, Colony, Clayman δεν μοιαζουν με τιποτα αλλο εκτος απο In Flames.

Απο ενα σημειο και μετα (και λαμβανοντας υπ’οψιν και το σχολιο πολλων οτι “αμερικανοποιηθηκαν”) νιωθω οτι ακομα κι οταν γραφουν πανεμορφα ρεφρεν σε τραγουδια οπως το αποπανω, ακουγονται σαν οποιαδηποτε τυχαια μπαντα “νεομεταλ”. Δε νομιζω οτι με εχουν τραβηξει αρκετα ωστε να ακουσω ολοκληρο τους δισκο απο το 2010 και μετα. Και τα Come Clarity και Sense Of Purpose δηλαδη, ψυχαναγκαστικα τα ακουσα τοτε…

1 Like

Δεν ξέρω που να το γράψω αλλά το γράφω εδώ:
Το μόνο μου παράπονο από τον δίσκο των Halo Effect είναι ότι δεν τραγουδάει ο Friden… Τον απολαμβάνω και έτσι βέβαια, λείπει όμως η φωνή που θα το απογειώσει. Ο Stanne δεν έχει άσχημη φωνή, αλλά είναι μονοδιάστατη για τα δικά μου γούστα.

Ρε γαμώτο, οι φίλοι μας έβγαλαν τον καλύτερο τους δίσκο εδώ και 15 χρόνια και δεν βρέθηκε ένας να πει κάτι;; :stuck_out_tongue:

1 Like

Ετσι οπως τα καταφεραν οι φιλοι μας τα τελευταια 15 χρονια, δεν λεει και πολλα οτι το Foregone ειναι καλυτερο των 4 προηγουμενων κυκλοφοριων. Ειναι καλος δισκος, οπως και το I, the Mask, αλλα για να συζητησουμε για εποχες A Sense of Purpose και πισω, θα χρειαστουν πολυ περισσοτερα.

Όπως και για κάθε άλλη μπάντα είναι δύσκολο να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο με αυτά που κυκλοφόρησαν την πρώτη δεκαετία τους. Ωστόσο και το προηγούμενο και αυτό είναι καλοί δίσκοι, το τελευταίο λίγο παραπάνω. Βέβαια εμένα μου άρεσαν και τα προηγούμενα, θεωρώ άκρως αδικημένα τα Sounds of a playground… και Siren Charms. Οκ το Battles ήταν λιγότερο καλό αλλά και πάλι είχε κομματάρες.

Στα του καινούριου, ο δίσκος μπαίνει με μια υπέροχη εισαγωγή (The Beginning of All Things That Will End) και συνεχίζει με τους δυναμίτες State of Slow Decay και Meet Your Maker, που αν και τα γνωρίζαμε, φέρνουν στο νου τους In Flames που αγαπήσαμε πριν 20 και βάλε χρόνια.
Το Bleeding Out είναι λίγο πιο μοντέρνο και μελωδικό αλλά είναι φοβερό και έχει και ένα υπέροχο σολο.
Τα 2 Foregone απλά γαμάνε και ισορροπούν μεταξύ των πολύ παλιών αλλά και πρόσφατων δίσκων τους. Γενικά φαίνεται να έχουν μπλέξει πολύ όμορφα στοιχεία από σχεδόν ότι έχουν κυκλοφορήσει στην καριέρα τους. Ο ερχομός του Chris Broderick τους βοήθησε να φέρουν τις κιθάρες πολύ μπροστά αυτή τη φορά και φαίνεται να δουλεύει άψογα με τον, φοβερά υποτιμημένο, Björn Gelotte.

Γενικά ως φαν δηλώνω πλήρως ικανοποιημένος, δώστε του μια ευκαρία…και κάποιος να τους φέρει Ελλάδα ρε παιδιά!

1 Like

Παρα πολυ νοστιμος ο νεος In Flames, γελασε λιγο το χειλακι μας…

Πραγματι,απο οτι εχω ακουσει μεχρι τωρα,ειναι ενας δισκος που εχει ενδιαφερον.

Λίγο εκτός τόπικ και ταυτόχρονα σχετικό. Κυκλοφορεί πολύ κοντά με το Foregone, είναι melo-death από Αμερική, με σαφείς αναφορές στο nwsdm. Εξαιρετικό.