In Flames

Το Sounds είναι πολύ αδικημένο άλμπουμ. Το βάζω συχνά πυκνά και το ακούω.

Το νέο 1-2 φορές το έχω ακούσει και ως τώρα μου φαίνεται ωραίο άλμπουμ. Θα φανεί πόσο θα αντέξει.

1 Like

Και εγω το εχω ακούσει 3-4 φορες ειναι οκ… Τo I, the mask μου αρεσε περισσότερο

Συμφωνώ είναι αρκετά καλό. Με δυο τραγούδια λιγότερα προς το τέλος θα ήταν ακόμα καλύτερο.
Από το Come clarity έχω να ευχαριστηθω δίσκο In flames.

1 Like

Μου αρεσει το Forgone και το ακουω τελευταια,επιτελους ενα δυνατο In Flames,ειχαμε χασει το ενδιαφερον τα τελευταια χρονια.

2 Likes

Δεν βρηκα ξεχωριστο τοπικ και ισως καλυτερα να μπει εδω.

Διαβασα με χαρα ροκιν την κριτική για τους In Flames - Νεο ΑΦΜ

Και μπορώ να πω ότι αν το πρώτο ήταν καλούλι, αυτό εδώ είναι whoracle meets Projector καλό.

Ειχαμε καιρο να ακουσουμε τέτοιο ήχο, μέχρι που ψήνομαι να παω να τους δω λαηβ

Απλα αναρωτιέμαι αν ο Stanne εχει σπιτι ή απλά κοιμάται σε tour buses. Και αν οι λοιποι που “εφυγαν γιατι βαριόνταν τις περιοδείες” ξαφνικά ξεβαρεθήκανε.

Αντε να κάνουν και οι κανονικοι In Flames καμια περιοδεία με τα πρώτα, να τρελαθούμε.

Ωραίο δισκάκι

4 Likes

Whoracle meets Projector είναι μεγάλος λόγος! Με έψησες!

4 Likes

συγκινηθηκα. ειναι πολυ fan service το album, εχει αναφορες καρφι σε αυτα, αλλα θα το ξαναβαλω σιγουρα. και το πρωτο μου αρεσε

4 Likes

Για 'μένα το πρώτο είναι καλύτερο από το νέο, χωρίς να σημαίνει ότι και το καινούριο δεν είναι φοβερό! Στο πρώτο όμως είναι ένα και ένα τα τραγούδια.

Αν κάτι με χαλάει ελάχιστα στη μπάντα, είναι η φωνή του Στάνε, χωρίς ομως να με ενοχλεί τόσο έτσι ώστε να μη μπορώ να τους απολαύσω. Δε μπορω να το εξηγήσω γραπτώς, οπότε μην πέσετε να με φάτε.

1 Like

αχ και εμενα. Εχω ακουσει τοσο Stanne στη ζωη μου, που νομιζω κουραστηκα πλεον. Θα ηθελα πιο συχνες εναλλαγες ή … Friden

Ε εντάξει ρε παιδιά, τι να κάνουμε τώρα. Αυτή η Stanne, αυτό το τυρί βγάζει!

9 Likes

Αλμπουμάρα, έτσι για να μπει το 2025 όμορφα.

1 Like

corrected for perfection

3 Likes

Με τις πρώτες ακροάσεις και για μένα το πρώτο φαίνεται λίγο καλύτερο προς το παρόν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και αυτό δεν είναι πολύ καλό, απλά το πρώτο με έπιασε από τα μούτρα. Επίσης καταλαβαίνω την ένσταση για τα φωνητικά του Stanne, προφανώς ο Friden έχει και πιο χαρακτηριστική και καλύτερη, για τα γούστα μου, φωνή. Φυσικά θα τους έβλεπα αν τους έφερνε κάποιος.

1 Like