ΟΚ, απέναντι στους παιδικούς μας ήρωες έχουμε όλοι μια αδυναμία. Κάτι σαν το πρώτο metal συγκρότημα που αγαπήσαμε, όσα χρόνια και αν περάσουν και όσο και αν τυχόν αλλάξουν κάποια απο τα γούστα μας, τις παλιές αγάπες δεν τις ξεχνάμε.
Όσο και αν με εκνευρίζει πλέον λοιπόν η “χολλυγουντιανή περιπέτεια”, με τα κλισέ της, τις αμερικανιές της, την υπερβολική έμφαση στα εφέ και την δράση έναντι του νοήματος κλπ, δε μπορώ να μην υποκλιθώ στην απόλυτη τριλογία που έβγαλε το Χόλλυγουντ, και η συνεργασία Σπίλμπεργκ - Λούκας. Ταινιάρες, φοβερά σκηνικά και πάρα πολύ χιούμορ. Σκηνές όπως εκείνη με τα φίδια στην πρώτη, ή με το ναό και τα μυριάδες έντομα στη δεύτερη, έχουν αποτυπωθεί για πάντα μέσα μου. Και σε λίγους μήνες βγαίνει επιτέλους το τέταρτο μέρος, το οποίο προετοιμάζεται απο το 1989!!! Ο τίτλος της είναι Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Πάρτε και μερικές εικόνες απο την ταινία που βρήκα. Γέρασε ο Ίντυ! (κατα τ’ άλλα ίδιος είναι)
Συγκινηση και δεος για τον απολυτο ηρωα τον παιδικων μου χρονων.Η αρχαιολογια δεν ηταν τυχαια πρωτη μου επιλογη για σπουδες!
Αναμενουμε οι πιστοι σε αναμμενα καρβουνα την επιστροφη του Ιντυ!
Επισης οποιοι προλαβαν και τα κορυφαια adventures που ειχαν βγει για pc και amiga μια φορα και εναν καιρο θα “ξενερωσουν"μεν ελαφρως γιατι η 4η συνεχεια δεν ειναι το αγαπημενο"fate of atlantis” αλλα και παλι θα περιμενουμε με αγωνια δε καποια αξιολογη νεα κυκλοφορια!
Ιντυ ρε!!
Στην Αmiga ειχε 11(!) δισκετες!Εκανες ταυτοχρονα και γυμναστικη αλλαζωντας τες καθε λιγα λεπτα!
Πωωωωωωπωωωωωωωω! Τι είπες τώρα, φιλαράκι; Μιλάμε είχα φάει τρελό κόλλημα με το Fate of Atlantis (πολύ καλό adventurακι, με αυθεντικό χιούμορ Ίντυ). Πολύ απογοητεύτηκα που δεν θα είναι αυτή η 4η ταινία…
Ξέρει κανείς πότε έρχεται Ελλάδα το Νο 4;
(On topic: Είμαι μεταξύ Temple και Last Crusade. Δεν μπορώ να αποφασίσω! :-k Ουφ…)
XΙ!Ο αιωνια αγαπημένος Indie…H απόλυτη φαντασίωση (στα νιάτα του)…Δε μπορώ να διαλέξω μεταξύ των 3…Είναι απο τις χρυσες στιγμες του κινηματογράφου…Ο Ιντυ σαν το παλιο κρασί μεγαλώνοντας απλά ωριμάζει(ξέρω ,υπερβάλλω αλλα είναι ο ΙΝΤΥ!!!)…Το adventure απλα τα σπάει…Ώρες λιώσιμο!
Το πολύ ξενέρωμα βασικά είναι στο τέλος. Εγώ πάντως θυμάμαι αρκετές σκηνές
Σενάριο: Πότε είχε γαμώ τα σενάρια κάποιος Ίντι για να χει και τώρα;
Κατώτερο από τα προηγούμενα, αλλά δεν είναι του πεταματού…