Indie κυκλοφορίες

ε, βασικά κάθε φέτος και χειρότερα είναι οι decemberists από το picaresque (όπου έπιασαν ταράτσα) και μετά. το προηγούμενο κέρδισε με δυσκολία 2 ακροάσεις, αν συνεχίσουν έτσι, το καινούργιο δεν 8α ακούγεται καν. το crane είχε τουλάχιστον 2-3 υπερτραγούδια. από την άλλη το picaresque 2-3 ήταν αυτά που δεν ήταν υπερτραγούδια.

επ!τώρα το βλέπω αυτό.είδατε?γι’αυτό αγαπώ το pitchfork. :oops::stuck_out_tongue:

edit: γενικά πάντως καλά τα λέει ο somnambulist.οπότε θαρρώ ότι πρέπει να ακούσω το picaresque.

αντικειμενικη βαθμολογια λοιπον κυριοι.

Καλά, αυτό είπα να μη το σχολιάσω :lol:

πάντως συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πως γίνεται να θεωρείτε καλύτερο δίσκο τους το hazards of love.άντε να δεχτώ τα 4 ‘hazards…’ ως μια ενότητα.και πάλι όμως, είναι βαρετό δικέ μου!το crane wife από την άλλη έχει 1-2 fillers, αλλά κατά τα άλλα περιέχει μόνο κομματάρες.και όλα αυτά ενώ δεν έχω ακούσει το picaresque.
και μιας και η κουβέντα πήγε στο pitchfork, οκ, συνήθως λειτουργεί με λογικές fanzine, αλλά σε κάτι folk/americana δίσκους τα λέει καλά, και σε γενικές γραμμές το εμπιστεύομαι.

απο τη στιγμη που το hazards πραγματευεται μια πανεμορφη, σχεδον σαιξπηρικη, ιστορια, γιορ αργκιουμεντ περι βαρετου ειναι ινβαλιντ.

Το τελευταιο ηθελε αρκετες ακροασεις. στις πρωτες μουρθε λιγακι εμετος. πλεον ειναι πανεμορφο. ειδικα απο τη μεση και μετα.

μου λειπει το κονσεπτ ομως.

αυτό είναι ελαφρώς (βαρέως στην πραγματικότητα) προσβλητικό για τα φανζηνς, ε. να διαγραφεί το ποστ που περιέχει τη φράση!

η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψάξει το concept από πίσω.αν και μου αρέσουν οι ‘σχεδόν σαιξπηρικές’ ιστορίες.αν το ήξερα πριν ακούσω νότα ίσως και να το έβλεπα με άλλο μα΄τι.τώρα δύσκολα.έχω σχηματίσει άποψη.αλλά και πάλι, μουσικά κάπου χωλαίνει.το καινούριο εξήγησα και σε προηγούμενα posts γιατί τελικά μ’αρέσει.χωρίς φυσικά να είναι το magnum opus τους ή κάτι παρόμοιο.ούτε καν.αλλά τα ‘this is why we fight’ και ‘dear avery’ που κλείνουν το δίσκο είναι τόσο μα τόσο όμορφα.

χαχ, τι διάολο έχετε όλοι σας εδώ μέσα με το pitchfork? :stuck_out_tongue:
μου έχει μάθει πολλά πράγματα τόσα χρόνια για τα είδη με τα οποία πραγματεύεται, και το αγαπάω με όσα κολλήματα και αν έχει.απλά αυτά τα κολλήματα έχουν τέτοια λογική, που εν τέλει συνάδουν με αυτή ενός fanzine.χωρίς να λέω ότι είναι fanzine, αφού εκτός όλων των άλλων λείπει και ο diy χαρακτήρας.

τα φανζην δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν απαραίτητα συγκεκριμένα κολλήματα ή τέσπα γιατί αυτό είναι χαρακτηριστικό των φανζην κι όχι των μεγάλων περιοδικών. η αντιπάθεια προς το πιτσφορκ ίσως προέρχεται από το γεγονός ότι παραείναι αττένσιον χωρ και τα κολλήματα του υπάρχουν για συγκεκριμένους λόγους κι όχι επειδή είναι ρομαντικοί φανζινάδες. κατά τ’ άλλα σεξπηρηκές ιστορίες μόνο από τζακ πάνζερ.

δεν αναφέρομαι τόσο στις προθέσεις του, όσο στο αποτέλεσμα.ειδικά κάποιες κριτικές φαντάζουν αρκετά φανζινάδικες (ναι, διαβάζω ολόκληρες τις κριτικές που με αφορούν :p).όπως και ο τρόπος με τον οποίο ασχολείται με συγκεκριμένα είδη, προφασιζόμενο την αντικειμενικότητα.κατά τα άλλα, τζακ πάνζερ είναι πολύ περιγραφικός.θα προτιμήσω την αξιοθάυμαστη σαφήνεια των αγκοραφόβικ νόουζμπλιντ.

να πω επίσης ότι συμφωνώ 100% με την κριτική για το νέο british sea power.

http://www.rocking.gr/reviews/album/British_Sea_Power_-_Valhalla_Dancehall/3300/

τρομερά ανέμπνευστος δίσκος, τον άκουσα μια φορά και βαρέθηκα τη ζωή μου.αποστειρωμένες, άψυχες συνθέσεις, κομμένες και ραμμένες για να παίζουν σε σειρές τύπου singles.η πρώτη απογοήτευση της χρονιάς.

[SPOILER]α, και σόρρυ που καθυστέρησα να απαντήσω.έχω ξεκινήσει διάβασμα για την εξεταστική (ή τουλάχιστον προσπαθώ :roll:), και δεν έχω τόσο χρόνο ή και ψιλοβαριέμαι να ποστάρω στο φόρουμ…[/SPOILER]

Δν ξερω αν το χετε παρει ειδηση αλλα φετος τρια indie “τερατα” :stuck_out_tongue: προκειται να βγαλουν νεο δισκο !!!εχουμε λοιπον,

[SIZE=“2”][B]KASABIAN[/B][/SIZE],[SIZE=“3”][B]THE STROKES[/B][/SIZE] καιιιιιιιι,[SIZE=“4”][COLOR=“Sienna”]ARCTIC MONKEYS !!![/COLOR][/SIZE] :bounce:

εντιττ >>ωπα ξεχασα και τους the kills !!!

η αλήθεια είναι ότι από strokes δεν περιμένω τίποτα.τους kasabian τους θεωρώ τέρμα υπερτιμημένους.έχουν δυο-τρία πολύ καλά κομμάτια σε κάθε δίσκο, αλλά και αρκετά fillers.στο μυαλό μου τους έχω σαν μια μπάντα που ενδιαφέρεται περισσότερο για το χιτάκι.με τους arctic monkeys δεν είχα ασχοληθεί και πολύ, αλλά με το “humburg” με κέρδισαν.πραγματικά δισκάρα.ας όψεται ο josh homme…εν τέλει, από τα ονόματα που ανέφερες περισσότερο περιμένω το νέο δίσκο των kills.ο τελευταίος τους δίσκος ήταν λιγάκι διαφορετικός, και είμαι περίεργος να δω προς τα που θα κινηθούν.εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια την mosshart…

κατά τα άλλα, ακούστε tennis. :hippy:

καλα δν ειπα οτι πεταω για ολους τη σκουφια μου :stuck_out_tongue: αλλα οπως και να το κανουμε ,ειναι μεγαλα ονοματα στο χωρο και τυχαινει να βγαζουν ολοι δισκο.

συγκεκριμενα strokes ποτε δν ημουν φαν,Κasabian συμφωνω οτι πανε για το χιτακι ,αλλα ρε πουστη το καταφερνουν και βγαζουν πραγματικα χιτς (το where did all the love go ακομα παιζει στο mp3 μου ) και φυσικα για τους Μονκις δε λεω πολλα αφου απο τη μερα που τους ειδα live και μετα (και θα τους ξαναδω φετος εκτος απροοπτου :D:D) εχω χασει καθε αντικειμενικη κριση απεναντι τους :smiley: .αναμενω με πολυ πολυ αγωνια !!!

για τους the kills ,τους ειχα αφησει και εγω λογω του τελευταιου αλμπουμ αλλα οπως και να το κανουμε μεγαλη μπαντα.

αααα επισης αλμπουμ βγαζουν και οι δικοι μου αγαπημενοι Okkervil river ,των οποιων κυκλοφορει νεο τραγουδι στο νετ !!!

…το οποίο νέο τραγούδι των okkervil river είναι αρκετά καλό και μπορείτε να το ακούσετε από εδώ:
http://pitchfork.com/news/41165-okkervil-river-perform-new-song-with-the-roots-and-ac-newman-on-fallon-reveal-new-album/

btw λήκαρε και το ντεμπούτο των esben and the witch.έχουν συγκεντρώσει μεγάλο hype γύρω από το όνομά τους.για να δούμε…

Ήδη έχουμε κάτι να αναμένουμε:D

Jonny - Jonny

Όταν ο Norman Blake των Teenage Fanclub συναντά τον Euros Childs των Gorky’s Zygotic Mynci, το ηχητικό αποτέλεσμα αυτής της σύμπραξης δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό από έναν δίσκο κατάμεστο από εύληπτη και μελωδική pop μουσική υψηλής ποιότητας. Βετεράνοι συνθέτες και οι δύο, με βαθιά γνώση της pop τραγουδοποιίας και των συμβάσεών της, οι Blake και Childs παραδίδουν αβίαστα 13 εξαίσιες συνθέσεις, που ενώ αναμφίβολα ανακαλούν την ηχητική και την αισθητική των οικείων συγκροτημάτων τους, εντούτοις δεν την αναπαράγουν με μονοσήμαντο και μονοδιάστατο τρόπο. Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα καθόλου μεγαλεπήβολο, μα καθόλα απολαυστικό άλμπουμ σε όσους αρέσκονται στην ‘‘καθαρή’’ και ‘‘γνήσια’’ βρετανική pop μουσική.
Υγ. Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 31 Ιανουαρίου με πρώτο single το Candyfloss, το οποίο και συνοδεύεται από ένα εξόχως λαίμαργο [U]videoclip[/U].

πολύ καλό το σινγκλάκι cato:)

Ας μαζεψουμε λοιπον τι επιστροφες που περιμενουμε αυτη τη χρονια.

Fleet Foxes
Radiohead
My Morning Jacket
Strokes
Peter Bjorn and John
Neon Indian
The Good the Bad and the Queen
Bon Iver
Iron & Wine
Shins
Beck
Kooks
Hard Fi
Kills
Cake
Crystal Stilts
Santigold
Tory Y Moi

και αλλα πολλα… :D:):smiley:

εγώ λέω '12 γι’αυτό.

πάντως περιμένουμε και sonic youth ε?το προηγούμενο ήταν αρκετά καλό.περιμένουμε κάτι εξίσου δυνατό λοιπόν.

επίσης έχουμε και νέους deerhoof.έχει διαρρεύσει βέβαια, αλλά δεν το έχω ακούσει ακόμα.

Radiohead
:slight_smile:

:frowning:

επισης και οι (πολυαγαπημενοι) Macabees νομιζω, θα τον κυκλοφορησουν φετος τον δισκο !