Indie κυκλοφορίες

To πιτσφορκ θυμήθηκε να κάνει review στο ντεμπούτο των cloud nothings, που είχε προτείνει κάποιος εδώ μέσα, ο cato νομίζω. Ακούστε το, είναι εξαιρετικό.

βγηκε/βγαινει και αυτο :!:

BRIGHT EYES - the people`s key

Δν το χω ακουσει ακομα αλλα εχει μπει στην “ουρα” :slight_smile:

Το περιμενα πως και πως το καινουριο bright eyes. Τους τελευταιους μηνες ακουω συνεχεια, κανενα album δε με αφηνει αδιαφορο. Απο το fevers & mirrors μεχρι το cassadaga ολα περιεχουν απιστευτα τραγουδια.
Το The peoples key το ακουσα αρκετες φορες αλλα μου φαινεται λιγο μετριο, στις προηγουμενες κυκλοφοριες φαινοταν να υπηρχε μια συνεχεια αναμεσα στα τραγουδια. Παντως μενει πιστος στο πρωτο τραγουδι το οποιο ειναι λιγο ακυρο και σε αναγκαzει να πατησεις το next :lol: Ξεχωριzει το ladder song.
Θα το αφησω για λιγο για να το ξανακουσω μετα απο ενα διαστημα.

Κυκλοφορεί στις 3 Μαίου και το ομώνυμο τραγούδι υπάρχει εδώ :

http://soundcloud.com/subpop/fleet-foxes-helplessness-blues

Στα διαλα ποτε προλαβατε ολοι με το νεο fleet foxes?!
Λιγο αφησα απο τα χερια μου το πληκτρολογιο και μολις γυρισα κοντεψα να παθω καρδιακο… :stuck_out_tongue:

:vibrate::vibrate::vibrate:

και εγώ το περίμενα, αλλά τελικά μου φαίνεται σαν έναν ξενέρωτο καχέκτυπο του suburbs.ξεχωρίζω μόνο τα haile selassie και ladder song.ενοχλητικά μέτριο.

μια δισκαρα με χιτακια για χαρουμενες καταστασεις

οι performance με το red brick heart

Πφφφφ με ξενερωσατε με το BRIGHT EYES …Eιχα κολλησει και με το cassadaga προσφατα και χαρηκα μολις ακουσα για καινουργιο.θα το τσεκαρω παντως.

Κατι αλλο,επειδη μολις προσφατα το ακουσα, να εκθειασω με τη σειρα μου το broken dreams club των girls :smiley:

Πραγματικα ο δισκος αυτος οσο γλυκαναλατος και “φλωρικος” ακουγεται αρχικα (που ειναι δλδ :stuck_out_tongue: ) ,τοσο εθιστικος τελικα γινεται και γενικα μεγαλυτερο ατου του ειναι η φρεσκαδα που βγαζει …

υπαρχει κατι αλλο να τσεκαρω απο αυτους ?εχουν νομιζω αλλον εναν δισκο,τον ομωνυμο.Λεει τπτ ή μπα ?

Σταμάτα να κάνεις ηλίθιες συγκρίσεις, καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Έχεις ακούσει τα παλιότερα? Γιατί είναι πολύ καλύτερα από το cassadaga.

To cassadaga εχω ακουσει μονο απο BRIGHT EYES καλα.

Αν και δν εχει κανενα σουπερ χιτ μεσα , το γουσταρα να σου πω σαν συνολο .

Γενικα μου αρεσει η μπαντα οποτε θα τσεκαριστουν και τα παλιοτερα .

ηλίθιες?πού νομίζεις ότι οφείλεται η πρόσμιξη 80’s ηλεκτρονικών στοιχείων?
go with the flow…

ειναι καλο αλλα διαφορετικο, το δευτερο ειχε καλυτερη παραγωγη, ειχε ορχηστρα και ηταν γλυκο και αναλαφρο!

και εφοσον σου αρεσε το 2ο εγω θα σ προτεινα το παρακατω, που τα βαζω μαζι σε στυλ, δλδ 50s αμερικανιλα, μπες μες το καμπριολε να αραξουμε μες την γλυκα να δουμε ενα φεγγαρι ολογιομο…

και ποσο πιο φλωρικο εξωφυλλο? \m/

ετσι οπως το πες με επιασε μια αναγουλα :stuck_out_tongue: αλλα ειμαι σιγουρος πως κατι αλλο θα εννοεις :smiley: .Θα το τσεκαρω !

λοιπον αυτο μου το χει προτεινει ενας φιλος με τον οποιο ειδα σουανς και τον εμπιστευομαι σε κατι τετοια και βλεπω οτι και εσυ του δινεις καλες κριτικες… αξιζει να του δωσω μια ευκαιρια δηλαδης;

Under Cover of Darkness το νέο single των Strokes που το δίνουν και για δωρεάν κατέβασμα από εδώ

http://new.thestrokes.com/

Και εγω πηγα να την τσεκαρω την Αννα την Καλβλι :smiley: αλλα δε βρηκα λινκ που να δουλευει,γι αυτο οποιος εχει πμ μι :!:

Επισης πρεπει να αναφερουμε (γιατι ειναι μπανταρα) οτι 28 Μαρτιου βγαζουν δισκο οι Pains Of Being Pure At Heart και θα λεγεται “Belong” !

ααα και οι The Airborne Toxic Event βγαζουν δισκιο τον Απριλη.

Αυτή και αν δεν είναι πολυαναμενόμενη επιστροφή! Οι Wild Beasts κυκλοφορούν στις 9 Μαϊου τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο Smother, δύο χρόνια μετά το αριστουργηματικό Two Dancers. Ό,τι πιο ενδιαφέρον έχει να επιδείξει η βρεττανική μουσική σκηνή τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Λοιπον δν ειναι εδω η πιο σωστη θεση του αυτουνου,αλλα οι Λονδρεζοι [B]the boxer rebellion[/B] θεωρουνται indie rock μπαντα,οποτε το κοτσαρα εδω.Το πιο σωστο θα ταν να μπαινε στο αλτερνατιβ θρεντ ή αν υπηρχε μπριτ ροκ θρεντ θα μπαινε ακομα καλυτερα εκει.

O τριτος δισκος τους,[B]The Cold Still[/B] εχει επιρροες απο μουσικες των coldplay (ενταξει πολλοι στραβωσατε τωρα,αλλα ειναι η αληθεια :p),the national και radiohead(ειδικα το κομματι doubt το γραψανε μαλλον αφου θα χαν λιωσει προηγουμενως το how to dissapear completely…)

Πολυ καλη και ιδιαιτερη η φωνη του τραγουδιστη Nathan Nickolson (με κατι απο Martin και Yorke σε σημεια…),ωραιεσ μελωδιες , γενικα χαλαρωτικες συνθεσεις ενω δε λειπουν και πιο ροκ κομματια οπως τα step out of the car - runner .επισης συνολικα ο δισκος δν κρεμαει πουθενα.

υπαρχουν και δυο μπονους σονγκς απο τα δυο προηγουμενα αλμπουμς τους,εκ των οποιων το πολυ καλο - πιο ηλεκτρονικο ,μελαγχολικο - The Gospel of Goro Adachi σε live εκτελεση(πολυ καλυτερο απο το στουντιο).

Εν τελει αν και η μουσικη των ΤΒR θα μπορουσε να θεωρηθει λιγο “γλυκαναλατη”,αυτος ο δισκος ειναι καλος και προτεινεται 8) .

ιδου και δειγματα .

the runner >>> http://www.youtube.com/watch?v=X6955z7VN8A

doubt >>> http://www.youtube.com/watch?v=_XA2TQ1TJ30

και το κλιπ step out of the car >>> http://www.youtube.com/watch?v=9KI44Mffs2c

The Dø- Both Ways Open Jaws

Γάλλοι που τραγουδούν αγγλικά.Αυτό από μόνο τους είναι άξιο προσοχής:lol:

Άκουσα το Gonna be sick και έπαθα πλάκα.Ότι έχω βρει από το άλμπουμ μου ακούγεται πολύ καλό.Ρίξτε ένα βλέφαρο

Indie pop μπάντα από τις κάτω χώρες, δίνουν τον δίσκο τους για κατέβασμα δωρεάν, και είναι συμπαθέστατος.
Το συγκεκριμένο κομμάτι δε, είναι μια ομορφιά:

ψηθείτε οι φλώροι, να και το λινκ για κατέβασμα