με μ μπροστα
και μην κανετε την μουσική μπάλα αν πάει έτσι…
βαγγελα σορυ μαν , εχεις δικιο :lol:
νταξει σταματαμε το σπαμαρισμα ελεος …
Παιδιά δεν έχω ξαναδεί καλύτερη ταινία
Ίσως μετα το reservoir dogs ότι καλύτερο έχει βγάλει ο Ταραντίνο…
Δράση, πλοκή και μπινελίκια
Αυτά είναι
Ρε παιδια θα μας τρελανετε? Που την ειδατε την καλυτερη ταινια? Πολυ βαρετη ταινια,μονο το τρειλερ να κατσεις να δεις σε εχει παρει ο υπνος. Δεν μου αρεσε καθολου πραγματικα και απορω με μερικους που λετε κιολας οτι ειναι απο τις καλυτερες ταινιες που εχετε δει.
Aπόψεις εμένα μου άρεσε φίλε…
Πάντως ο Ταραντίνο ξέρει για μένα να βγάζει ταινίες με δράση και ατμόσφαιρα…
ρε κίμι είναι η 3η φορά που γράφεις ότι δε σου άρεσε,το καταλάβαμε,αλήθεια,σεβαστή η άποψη σου
Aποψεις… Ξερεις κατι,τελικα δεν μου αρεσε…:lol:
To δα σημερα. Και ναι, γαμησε η ταινια!!!
Δεν συγκρινεται με το παλ φιξιον.
Το είδα και εγώ σήμερα.Εντάξει το σίγουρο είναι ότι είναι μια ταινία πολύ διαφορετική απ’τις άλλες.Εμένα μου άρεσε τρομερά.Ένα μεγάλο μπράβο στον ταραντίνο.ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΛΕΜΕ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!Συγγνώμη δεν μπορούσα να κρατηθώ.Επίσης γαμάτη η ερμηνεία του Πιτ και όλων των υπολοίπων.Οι περισσότεροι αν και άγνωστοι ηθοποιοί έπαιξαν φοβερά.
Κατάφερα επιτέλους και το δα χτες. Εύγε στον ταραντίνο που τα χώνει στους ναζί σε μια τέτοια περίοδο. Ο τύποως είναι ο κορυφαίος στο είδος του. Οι προφορές και οι διάλογοι κλασσικά κολλημένοι. Η τελευταία σκηνή της ταινίας έπος!
Υ.Γ. : Πάντως έπαιζαν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί chris oliva!
TAINIAΡΑΑΑ ΛΕΜΕ !!! ( το χω γραψει και κατι σελιδες παραπανω … )
Παιδια , μηπως θυμαται κανεις που εχουμε ξαναδει τον μπαρμαν ?!! …Εκεινον με το ξυρισμενο κεφαλι … σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω , αν ειναι σε καποια γερμανικη ταινια , ή αν εχει παιξει στον Ρεξ ( και οχι στο ΡΕΞ …) :-k
Έπαιζε το σμηναγό -undercover στο Das Experiment. Εργάρα και αυτό!
NAI !!! …8) απ οτι ειδα εχει παιξει και στο Der Untergang // The Downfall …για τον Χιτλερ …αν και δεν θυμαμαι ποιον εκανε …
Μήπως ήταν αυτός από τις ζωές των άλλων? 'Εμοιαζε νομίζω…:-k
'Ακυρο… Πέθανε το 2007… :-s
Την ειδα χθες. Αρκετα καλη, θα μπορουσε καλυτερη γιατι στη μεση καπου πλατιασε αρκετα. Ο Γερμανος φοβερη φιγουρα στην ταινια, μετα ο Πιτ και η Γαλλιδοεβραια. Θα συμφωνησω με οσους δωσανε ευσημα στους διαλογους (και αυτης) της ταινιας του Ταραντινο.
Μαρεσει παντως που ο Ταραντινο πιαστηκε με ενα σοβαρο ιστορικο θεμα (Β Παγκοσμιος) και το εκανε ταραντινιστικο Μερικοι το βλεπουν προκλητικο, εγω θα λεγα απλα ανατρεπτικο και ενδιαφερον 8)
http://www.youtube.com/watch?v=721VdcLKZV8:lol::lol::lol::lol::lol:
νομιζω οτι ο Ταραντινο εχασε την ηκμαδα του φτιαχνοντας ανεμπνευστα εργα σε σημειο καθε καινουρια ταινια του να ειναι πιο αδιαφορη απ’την προηγουμενη…τα παλια αριστουργηματα ανηκουν στο παρελθον…τωρα που καταπιαστηκε και με το υπερευαισθητο θεμα του Β’ΠΠ τα κανε ακομα χειροτερα εμπλεκοντας την πολιτικη αμερικανικη προπαγανδα…χαλια.
Τελικά αξιώθηκα να το δω απόψε (Τρίτη = movie night για μένα).
Πάρα πολύ καλό. Είχα διαβάσει το topic εδώ κ ίσως γι αυτό να το άφησα τόσο ενώ τελικά έπρεπε να το δω νωρίτερα. Δε πειράζει, το είδα τουλάχιστον έστω και τώρα.
Αυτό που νομίζω ότι μερικοί από όσους χάλασε η ταινία δεν πιάνουν είναι το ότι ο Tarantino δημιουργεί ταινίες φόρους τιμής σε B’movies αλλά με A’movie cast. To Κill Bill 1 ήτανε φόρος τιμής σε Kung-fu, το 2 στα western, το Jackie Brown στo blaxploitation, το Death Proof σε thriller με μανιακους δολοφονους και το Inglorious Basterds στις πολεμικες ταινίες. Πάντα όμως το κάνει με αισθητική B’ movie.
Ο Γερμανος έσπειρε και τώρα κατάλαβα γιατί είναι και υποψήφιος για όσκαρ.
Πάντως έχω περιέργεια να δω τι θα κάνει τώρα ο Tarantino γιατί μόνο το κακό sci-fi νομίζω του έμεινε να τιμήσει…