Εγώ μάλλον θα το χάσω… Όπως και τους C.B.P. Αθήνα (θα τους δω μόνο Θεσσ/νίκη). Δεν έχω τόσα λεφτά για να κατέβω Αθήνα, γαμώτο μου.
ε παίδες ξέρετε αν παίζονται και εισητήρια να πάρω απο είσοδο?
σε προσφατο σετλιστ παρατηρησα οτι παιζουν καργα απο Humanity is the devil
ναι κι εγω το θυμαμαι σε βιντεακια που ειχα δει. Αυτο σημαινει χυσιμο με λιγα λογια. ΗOLLOW ΡΕΕΕΕΕ
Τεσσερεις μερες. Εισιτηριο θα παρω αυριο, δεν πιστευω να εχω φαει καμια νιλα
bringing back all the hate
we remember 88
jordans, construction gloves
violent dancing
in a scene we were proud of
Εγω το 11, σήμερα.
Η προπώληση φυσάει! :lol:
με την κωλοδουλειά οριακά θα προλάβω. Με την ψυχη στο στομά πάλι. Θα τα γαμήσουμε όλα.
[B]ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΙΝΤΕΓΚΡΙΤΙ??? (ερχομαι απο πατρα και δουλευω μεσημερι)[/B]
αν υποθέσουμε ότι αι πόρται ανοίγουν 9.00, λογικά να βγαίνουν κατά τις 10.30 βαριά…με το φτωχό μου το μυαλό ε, μη το δέσεις κόμπο.
να δούμε μεις πως θα πάμε με τις απεργίες.
ρίχτε κανά γεια, μπλούζα / ζακέτα endsight και θρας παπούτσι θα φοράω, θα σας δω και από κοντά στο pit <3
…εγώ ή φούτερ [B]SNAPCASE[/B] ή t-shirt/ μπλουζάκι “[B]BANDAGE[/B]”.
Aν υπάρχει η παραμικρή πιθάνοτητα να ακυρωθεί κάτι λόγω απεργίων, παρακαλώ τους διοργανωτες να μας ενημερώσουν οσο πιο εγκαιρα γινεται.
[B]http://www.youtube.com/watch?v=GK3_jnVID8w&feature=related[/B]
ΠΑΜΕ ΓΑΜΩΤΟ.
Καλά να περάσετε όσοι πάτε, ρε.
Προσοχή προσοχή, επιβεβαιωμένα αδιασταύρωτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα σκάσουν τύποι με σακάκι λαμέ, δερμάτινα παντελόνια και μοκασίνια, μήπως και τους προσέξει κανείς. Το νου σας.
Nτάξει δύσκολα θα βρεθεί λάιβ που να αξίζει να τράβηξω όσα τράβηξα για να πάω. Κατα τ’ άλλα ντάξει τι να πώ. Αν εξαιρέσουμε ότι παίξαν μια ωρα μονο, το σετ και η εμφάνιση ηταν τρομερά. Ηχος γαματος, κομμάταρες από 4-5 άλμπουμ απ’ ότι παρατήρησα (humanity, those who fear, destroyorr, systems, νομιζω και seasons in the size) με το black heksen rise ομως να μου λειπει παρα πολυ, αποδοση γαματη, γενικα γαμω. Dwid τυπαρος τελικα, και το σκηνικο με τους πιτσιρικαδες της μπαντας μ αρεσει πολυ. Μακαρι να τους ξαναπετυχουμε καπου και να δουμε οσα δε πεχτηκαν. Φανηκε καθαρα οτι ορισμενα αλμπουμ πλην των παλιων που γραφτηκαν με τελειως αλλο line up δε τα αγγιξαν (to die for, blackest curse)
πρεπει για αρκετη ωρα να ησουν διπλα μου.
επισης το μισο μαγαζι ηταν το φορουμ απ οτι ειδα:p
πόσο κόσμο είχε? και τι ώρα τελείωσε?
τελειωσε 12 η ωρα και ειχε γυρω στα 150 ατομα.
κρίμα αν και αναμενόμενο λόγω καιρού, απεργίας κτλ
ε ναι πιο αντιξοες συνθηκες δε γινεται νομιζω να ξαναυπαρξουν για λαιβ. Στο κυτταρο εχω παει παρα πολλες φορες, το μαγαζι βρισκεται στην ευρυτερη γειτονια μου και μπορεσα να χαθω για 20 λεπτα λογω βροχης, συν απεργιες, συν οτι γαμιεται ο Διας, και αλλα τετοια.
Γάμησε το λαιβ: [B]Ευχάριστη[/B] έκπληξη (για μένα 1η φορά τους βλέπω) οι Έλληνες [B]ENDSIGHT[/B] (10) ([I]μπράβο μάγκες!!! Φοβερή και η λευκή μπλούζα με την πληγωμένη κουκουβάγια[/I]!) που πλέον με κάνουν να ανυπομονώ για καινούργια δουλειά τους και οι χεντλαινερς, αν και λίγο έπαιξαν, ικανοποίησαν με την αποδοσή τους (9) ενθαρρύνοντας κάμποσους για μοςπιτ!
Και ναι: δυσάρρεστη “εκπληξη” ο λίγος κόσμος που μαζεύτηκε (αραιά-αραιά) πράγμα κατανοητό όχι λόγω…καιρού (σιγά!) αλλά λόγω των εξελίξεων στα εγχώρια θέματα :(:? ([I]δεν θελω να τα σχολιάσω [-X τούρκο θα με κάνει![/I]!!)
[COLOR=“Gray”]Y.Γ. εννοείται τσίμπησα και τι-σερτ τους με το “ιματζ” του …worst enemy (που έχει στο προφίλ του)[/COLOR]
…ααααα τωρα το είδα :? ναι σε είδα ([I]στεκόμουν στην αριστερή πλευρά της σκηνής με παρέα- φορουσα φουτερ των SNAPCASE 'w red letters '[/I]) χθες, [B]πορώθηκ[/B]ες!!!
[COLOR=“DimGray”]Είδα και άλλα παιδιά από το Φόρουμ, αλλά αφενός η βιασύνη μου (θα επέστρεφα με ΙΧ άλλου) συν το οτι πάτησα στο λαιβ κατάκοπος μετά από ολοήμερα τρεχάματα, δεν μου έδωσε την ευκαιρία να συζητήσω περισσότερα μαζί τους -NEXT TIME bro!!![/COLOR]
Είναι τέτοιο το μέγεθος και η διαρρύθμιση του κυτταρου, που παρόλο που είχε τον αναμενόμενο κόσμο, ηταν τόσο αραιά κατανεμημενος που μου φαινόταν κάπως απογοητευτικο το αποτέλεσμα.
Η φωνή του dwid απο κοντά ηταν dream come true, μου την έσπασε λίγο ο ήχος αλλα ήμουν και σε κακό σημείο.
Κατα τ’αλλα ηταν τόσο ΓΑΜΑΤΑ, το playlist ηταν άψογο, ε, ένα μισαωρακι ακοομη θα το’θελα:p