Integrity | 11/02/2012 | athens

Mεγαλη χεντμπανγκερ η ολμαιτι παντως:p

Εμενα δε με χαλασε που ηταν αραια. Βεβαια δε θα με χαλαγε και να ταν λαοθαλασσα αλλα γουσταρα, ειχαμε ελευθερια κινησεων. Ο ηχος γαμησε παιδια, κυριως λογω του οτι εσκασαν με βανακι και ειχαν τα δικα τους μηχανηματα.

Mε την πρώτη νότα του Incarnate η λιποθυμία ήταν τόσο κοντά, που έπρεπε να χυθεί ΑΙΜΑ για να αποφευχθεί. Εndsight πολλά μπράβο.

:thumbup::smiley:

Λιγο προχειρα:

incarnate 365
systems overload
vocal test
hollow
orrchida
lucifer before the day doth go
detonate world plague (ισως)
micha
jaded visions of my true destiny
judgement day
dawn of a new apocalypse
rise
in contrast of sin (αν θυμαμαι καλα)

θα επανελθω μολις θυμηθω

Κι εγω απολαμβανω να έχω χώρο για προσωπική έκφραση (sic) στις συναυλίες, αλλα όχι και ολόκληρη το μοναξιά του τερματοφύλακα μέσα σε μος πιτ:roll:
Λίγο αίμα, που λεει και ο red rum, το σήκωνε…

Edit - by the way worst, ήμασταν που ήμασταν 3 κι ο κούκος και ηταν μ´ερα κοινωνικής δικτύωσης, ένα γεια δεν είπες! Δεν σε ανιχνευσα καθόλου!

worst ήσουν ο τυπάς με το septum και το μπουφάν με τα ραφτά i guess, cheers! cheers επίσης σε almighty, και Νίκο σε είδα που είχες αράξει αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν είσαι’συ και δε χαιρέτησα…αγαπάμε integrity και endsight, σας ευχαριστούμε πολύ για το χθεσινό <3

χε χε ναι εγω! Cheers dude. Oλμαιτι ειμαι φλωρος και ντραπηκα, αλλα στους integrity δε νομιζω οτι ειχαμε χρονο για παμπλικ ριλεισον:p

Παντως σημερα εχω ακουσει ΟΛΗ τη δισκογραφια της μπαντας. Και αυτο δε θυμαμαι ποτε το ειχα ξανακανει σε αλλη μπαντα (μετα απο λαιβ της).

και σήμερα μια χαρά αίμα είχε πάντως.

Ποιός σου είπε οτι ήρθαν με βανάκι, ειλικρινα είμαι περίεργος να δω ποιός βγάζει τέτοιες βρώμες ?
δεν ήρθαν με βανάκι και ούτε έφεραν δικά τους μηχανήματα, δεν παίζει ρόλο αν μια μπάντα έρχετε με δικά της μηχανήματα για να βγάλει καλό ήχο , αλλά τις περισσότερες φορες ο διοργανωτής να μην γράωει στα @@@ μπάντα και κοινό , αλλά να νοιαστεί και να σεβαστεί το κοινό και την μπάντα και να έχει νοικιάσει τα μηχανήματα που ζητήθηκαν απο τον καλλιτεχνη.

α ναι? Ετσι ακουστήκε, και πάλι όμως δε καταλαβαίνω σε προσέβαλα με κάποιο τρόπο ας πούμε?

δεν έχει να κάνει με εσένα και δεν εννοώ οτι εσύ το έβγαλες βρώμα, απλά πιστεύω οτι δεν είναι τυχαίες οι βρώμες , να σου εξηγήσω γρήγορα , όχι απαραιτήτα αληθες αλλα, βανάκι σημαίνει όχι αεροπορικά έξοδα ( αν και συνήθως οι αμοιβες μεγαλώνουν αν παίζει βαν) όποτε πιο φτηνή παραγωγή , ΑΡΑ?? για αυτό το εισιτήριο ήταν πιο φθηνό απο όσο αναμενόταν…
καταλαβες πιστεύω τι εννοω

http://hellfishfamily.com/products/details/integrity-iphone-case

ααχ άμα την είχαν φέρει στο live…