Iron Maiden, 20 Ιουλίου, Rockwave Festival

Στάνταρ , 100% , εκδόθηκαν εισιτήρια χωρίς bar code. Εγώ το είδα στην πρώτη ημέρα, ένας τύπος μπροστά μου είχε ΤΕΤΟΙΟ εισιτήριο.

Παιδιά η κίνηση στο φεύγα θα υπάρχει πάντα. Υπάρχει σε όλα τα φεστιβάλ του κόσμου. Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες κόσμου που φεύγουν ταυτόχρονα. Στο Doninghton σου λένε ότι αν θες να φύγεις Δευτέρα πρωί θα φας ένα τρίωρο. Να μην πω αν έχει βρέξει που 1 στα 2 αμάξια κολλάνε στη λάσπη τι γίνεται…
Οι χημικές τουαλέτες θα βρωμάνε πάντα. Σε ότι φεστιβαλ έχω πάει είναι πάντα λίγες -χάνεις ένα σετ για να πας.

Δεν είναι αυτά τα στραβά του Λώρη σε οποιαδήποτε μέρα που έχει πάνω από 25-30.000 κόσμο.

Στραβά είναι που τόσα χρόνια δεν έχουν βγάλει μία άκρη να μπαίνουν τις μέρες του φεστιβάλ συχνά δρομολόγια για Σφενδάλη που είναι 2 χιλιόμετρα και να έχει δρομολόγια μέχρι τις 1 λ.χ. να πηγαίνει ο πολύς κόσμος με το τρένο.

8 Likes

30 χρονών μαντραχαλος και στα 2 πρώτα κομμάτια με πήραν τα ζουμιά παρότι τους έχω ξαναδεί και δεν είναι καν μέσα στις 5 αγαπημένες μου μπάντες

8 Likes

Στους Μεταλικα ημουν αναμεσα στους relay towers και ημουν ανετοτατος με 2 τετραγωνικα για παρτη μου. Χθες και στον πισω λοφο ο κοσμος ηταν ωμο με ωμο… Καμμια σχεση. Γι αυτο λεω καμμια πενηνταρια. Αλλα και 45 να ηταν παλι ειναι εκπληκτικο.

1 Like

Όντως και δεν υπάρχει και λόγος να μαλώνουμε αν είχε 40-45-50 . Για μένα το θέμα είναι ότι ο κόσμος ήταν υπεράριθμος και οι συνθήκες επικίνδυνες , όπως έγραψα και στο πρώτο ποστ μου χτες το βράδυ, και επιβεβαιώνει και η κριτική που μόλις ανέβηκε στο site.

1 Like

Κλαιω με συναυλιακους πουθεναδες στα σοσιαλ που γραφουν για δεινοσαυρους και ‘‘δεφερνουννεεςμπαντες😢’’ απλα γιατι δεν ηταν σ αυτη την ιστορικη συναυλια

Επισης ΜΕΙΝΤΕΝ 40,000 ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ, ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΦΑΜΙΛΥ ΠΟΝΑΣ??? (Καποιος επρεπε να το πει :joy::joy::joy:)

Πλεον θεωρω αχαστο οτι του χρονου θα δουμε μεταλικα και οζζυ headliners και πιστεω να ειναι ανταξιο με το φετινο απιστευτο ροκγουειβ.
Μην ψαχνετε για προβληματα της διοργανωσης, θα βρειτε απειρα, αλλα σε γηπεδο-σταδιο θα εχανε παρα πολυ απ αυτο που ζησαμε. Τοπ 5 συναυλια για μενα χωρις συζητηση.
Αγαπημενες στιγμες clansman,evil that men do

Ελεγα οτι στα 30 θα εκοβα τα πιτ αλλα…ΜΕΙΝΤΕΝ!!!

13 Likes

1000%, χαλάλι η ταλαιπωρία αν είναι να πάει σε γήπεδο με χειρότερο ήχο και εκ των πραγμάτων μικρότερη συμμετοχή του κοινού -“χάνεται” όλος ο κόσμος στις κερκίδες.

3 Likes

Ειπώθηκε παραπάνω για ΔΥ Gers. Τώρα σοβαρά, όσοι τα λέτε αυτά δεν αντιλαμβάνεστε πόσο διαφορετικά ακούγονται τα ριφ και τα lead των τραγουδιών με 3 κιθάρες;
Δεν τους έχω κόψει για κάνα φιλανθρωπικό ίδρυμα ώστε να κάνουν ψυχικά, επομένως κάτι θα ξέρουν και οι ίδιοι που συνεχίζουν με 3 κιθάρες. Ειδικά τα aces high, where eagles dare και flight… Ήταν αλλά τραγούδια λόγω της τρίτης κιθάρας

3 Likes

Να πουμε και ενα καλο, ο ηχος στο Τερα Βαημπ ειναι εξαιρετικος για τοσο μεγαλο χωρο. Και τα πραγματα εχουν βελτιωθει με τις ρυθμισεις της αστυνομιας παιδια, τα πρωτα χρονια ηταν πολυ πολυ χειροτερα, απλα οι 40 χιλιαδες ειναι το οριο του χωρου. Οπως ειπε καποιος το πιο σωστο ειναι να παρκαρεις μακρια και σε σημεια που φευγεις ευκολα και ειτε να φυγεις πριν τελειωσει το τελευταιο κομματι ειτα να κατσεις να αραξεις καμια ωρα σοτν χωρο. Επειδη δυστυχως περσυ ανοιξαν αμαξι φιλου που εκανε το δευτερο και επειδη αργησε εμεινε μονο του το φοβηθηκαμε και φυγαμε με το τεραστιο μπουγιο.

3 Likes

Πονάς και φταίει ο μεηντενας Αχαχαχαχαχα τι τραβάμε και φέτος

Διακόπτω το review για να μιλήσω περί Tremonti

Τελικό συμπέρασμα ότι μάλλον οι μπροστινοι τους ακούγαμε καλά γιατί ρώτησα και τον δάσκαλο κιθάρας που ήταν πίσω και είπε και αυτός οτι δεν του άρεσαν ( σπάνια κάνει κακή κριτική)

Και έχει δίκιο αυτός που έγραψε το review
" καθώς σε ένα φεστιβάλ το που κάθεσαι διαμορφώνει και το πώς «βιώνεις» την κάθε εμφάνιση"

2 Likes

Τον Νοεμβριο του '17 :joy:;

1 Like

Δλδ αν ερχόμασταν και μεις που κλεισαμε για Βουλγαρια πόσοι θα είμασταν ??!??

2 Likes

πολύ καλή ποιότητα, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμφανιση

4 Likes

Έχει ακουστεί όντως το ενδεχόμενο ΟΖΖΥ για νεξτ γιαρ;;;; :Ο
Και στο θέμα διοργάνωσης…ρε φίλε το πολύ απλό…έχεις 10 μπαρ μπύρας και για καφέ ΜΟΝΟ ένα; Με 2 άτομα να φτιάχνουν καφέ; Πόσο μυαλό θέλει να βάλεις είτε περισσότερα άτομα είτε να ανοίξεις δεύτερο κιόσκι; Καφέ φτιάχνεις ρε μλκ όχι πυρινικη φυσική…

Κέρδος για σένα είναι…πουλάς νερό με καφέ με 2 ευρώ…όταν έχει 30 λεπτά ουρά πολλοί προτίμησαν να μη πάρουν καν από το να περιμένουν μισή ώρα σε ουρά μέσα στον ήλιο…
Τα λεωφορεία μπορούν να φεύγουν από αλλού…όπως πέρσι…μπύρα πιο φτηνη οπότε μεγαλύτερη κατανάλωση…κάμπινγκ οργανωμένο να βγάζεις φράγκα και μετά τα λάιβ και το πρωί…απλά είναι τα πράγματα…

2 Likes

Επεστρεψα στο σπιτι μου 9μιση το πρωι.Μπανακι,παλια ρουχα και κατευθειαν δουλεια(αγροτης ειμαι,οχι απο τους μεγαλους δυστυχως :stuck_out_tongue: ) . Δεν ενιωθα κουραση καν.ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ μετα απο αυτο που με αξιωσε ο Θεος να ζησω !! Αυτα για προλογο.

Οταν μπηκα,αρχιζαν οι Monument.Λες και ακουγα cover μπαντα των Maiden. Aυτο δεν σημαινει οτι ειναι κακο!Ηταν πολυ καλοι…
Εκπληξη μεγαλη για μενα οι Raven Age.Δεν ειχα ακουσει ποτε τπτ απο αυτους.Παρατησα την σκια λοιπον και πηγα να τους δω.Πολυ καλοι επισης και ας μν ειναι ο ηχος μου.Γεματοι ενεργεια που στην μεταδιδουν!!
Tremonti,παντελως αδιαφοροι για τα γουστα μου…εφυγα πριν καν τελειωσουν και πηρα θεση για Volbeat.
Volbeat φανταστικοι.Τρομερη λαιβ μπαντα και δικαιολογημενη η φημη τους.Κριμα που παιξαν στην μικρη σκηνη.Seal The Deal για τον Vinnie και ΧΑΜΟΣ !!!
Για Maiden παιδια τι να πουμε.ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!
Ειμαι ακομα συγκινημενος,νιωθω σαν την πρωτη φορα που ακουσα Maiden στη ζωη μου πριν 19 χρονια(13 στα 14).Ευχαριστω τον Θεο που ακουσα Clansman & Flight Of Icarus ζωντανα !!!

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ !!!ΤΙ ΠΑΘΟΣ ΡΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ…
Υ.Γ.2. Ας ποσταρει καποιος ενα πανοραμικο βιντεο αν υπαρχει με την εναρξη Aces High.Πανικος με τα πυρσονια !!!

13 Likes

Δεν σπρώχνει τα λεφτά απ τις μπύρες που έβγαλε ο Λωρης για να φέρει Guns n Roses λέω εγώ καλύτερα;;;

Και Helloween αν κρατήσουν ακόμα το reunion;;

@MetalBulldog ήσουν μήπως 14:00 με 14:15 περίπου στο merchandise;;; Γιατί είδα έναν τυπα με μπλούζα ghost αλλά σκέφτηκα μην πάω να μιλήσω σε κάνα άγνωστο

Edit : Μόλις έγραψες ότι μπήκες Monument :metal:

Να πω την αμαρτια μου,χθες ειδα πιο πολλες μπλουζες Γκοστ απο Βολμπιτ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Έχουμε και λέμε…
Rollin Dice δεν πρόλαβα.
WEB Το ύφος τους δεν είναι το στυλ μου. Ειδικά με τέτοιου είδους φωνητικά δεν την παλεύω με τίποτα. Όμως με ντάλα ήλιο και τόσο νωρίς τα παιδιά έδωσαν ρέστα. Σύμμαχος ο καλός ήχος. Παρόλο το φορτωμένο με πλήκτρα και προηχογραφημενο ρεπερτόριο, έβγαλαν ένα πολύ καλό ηχητικό αποτέλεσμα.
Monument Δεν είναι κακοί… απλώς σε κάθε τραγούδι ψάχνεις να βρεις σε ποιο Maiden των '80s μοιάζει!! Ωραία σκηνική παρουσία, μπόλικη ενέργεια και πάρα πολύ καλή αποδοχή από το κοινό. Φάνηκε ότι τους ακολουθεί αφού γνώριζαν και στίχους κλπ.
Raven Age Για μένα η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας. Παρόλο που γκρινιαξα για την οικογενειακή υπόθεση που τείνουν να γίνουν τα support στα live των Maiden, τούτοι εδώ είναι πολύ καλοί. Καμμία σχέση με την άλλη την Lauren. Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα και θα ασχοληθώ μαζί τους.
Tremonti Πολύ ωραίοι επί σκηνής, μουσικά δεν είχα ξανακουσει τίποτα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι όμως και τίποτα!!! Όλα τα τραγούδια μονότονα…τα ίδια και τα ίδια. Στο τέλος συναίσθημα του πέρασαν και δεν ακούμπησαν.
Volbeat Not my cup of tea!!! Επ ουδενί όμως. Απορώ για τον χαμό που γίνεται. Ένα μείγμα Bon Jovi με πιο βαριές κιθάρες, και τραγούδια της πλάκας. Μα τόση ανάγκη έχει η παγκόσμια μουσική σκηνή να βρει νέα “μεγαθήρια” που βαφτίζει την όποια χλιαρή μπάντα με μια -ομολογουμένως- καλή σκηνική παρουσία, top band?? Ρε παιδιά πλάκα κάνουμε?? Δεν υπάρχει το σενάριο ότι οι σημερινές promotαρισμενες μέχρι σημείου σιχασιας μπάντες τύπου Volbeat, Ghost, Sabaton θα καταφέρουν να επιβιώσουν στην ροκ/μέταλ σκηνή μετά από τα αντίστοιχα 25-30 χρόνια. Ο καθένας όπως την βρίσκει βέβαια και πραγματικά φάνηκε ότι υπήρχε κόσμος που πέρασε καλά.
Για Maiden τα έχουν αναφέρει όλα, τα παιδιά πιο πάνω οπότε περιττές οι σάλτσες. Μόνο αυτό… Ήταν η καλύτερη συναυλία της μπάντας στην Ελλάδα ever. Σύμφωνα με χθεσινές μαρτυρίες από γνωστούς και αγνώστους, αν εξαιρέσεις την σημειολογική σημασία που έχει εκείνο το live του '88 (1η φορά Ελλάδα κλπ), και από σκηνικά και από θέμα απόδοσης της μπάντας και από θέμα ανταπόκρισης του κόσμου, το χθεσινό ήταν μια τελειότητα.

Σίγουρα αυτό το διήμερο ήταν μια μεγάλη ώθηση για του χρόνου όπου όπως ακουγόταν πολύ έντονα χθες, θα έχουμε Metallica. Μεγάλο πράγμα μέσα σε 2 χρόνια να βλέπεις ολόκληρη την ιστορία του μέταλ μπροστά σου.

7 Likes

https://vimeo.com/281071574 ειμαι από κινητό και δεν ξέρω αν το έχω ανεβάσει σωστά και αν το ανοίγει… ενδεικτικά :Ρ

1 Like

Πωπω μλκς βλεπω τωρα βιντεο στο youtube.ΤΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ. Μονο οι λατινοι μας παιζουν μπαλα ως κοινο. Πανζουρλισμος ρε :muscle::metal:

2 Likes