Εγω καμια απο τις δυο μερες δεν καταλαβα τιποτα τετοιο. Γιατι “η πλειοψηφια” ηταν “για σφαλιαρες” και ειχαν “νταβατζιδικη συμπεριφορα”; Και τις δυο μερες μπηκα υπερανετος, χωρις να περιμενω λεπτο. Τσαντα δεν ειχα, οποτε ελεγχος δεν υπηρχε. Νερα αφηναν, φαγητα αφηναν, μπυρες δεν αφηναν. Τι ακριβως σας εφταιξε; Τη δουλεια τους κανουν αυτοι οι ανθρωποι, σιγα πια εσεις που ενοχλειστε αμα δε σας κοιταξουν οπως θελετε .
Συγγνωμη, δηλαδη καποιος προσβληθηκε επειδη εγραψα οτι αφου ο Μπρους ειπε για 36000 κοσμο, πρεπει να ειχαν 72000 κοσμο οι Μεηντεν? Και φταιω εγω αν προσβληθηκε καποιος με αυτο?
Το δευτερο ποστ δεν ξερω ποιο ειναι, δεν παρακολουθω καθε ποστ εδω μεσα.
βασικά θυμάμαι ξεκάθαρα ότι όχι μόνο δεν προσβλήθηκε κανείς αλλά δεν ασχολήθηκε και κανένας με το ποστ σου . Τώρα το πως βγήκε στην επιφάνεια σήμερα ή χτες βράδυ είναι έργο ενός γνστού άγνωστου
Δεν φταίμε οι υπόλοιποι . Για την συναυλία λέγαμε όλοι
και από κάτω μετά σχόλια @morgoth , @stanger και 1-2 ακόμα μην ασχολείστε μην κάνετε μην ρανετε . Ρε μάγκες ΕΝΑΣ ήταν
οχι, δεν ισχυει αυτο που λες και ειναι μλκια αυτο που αναφερρεις με το κοιταγμα… επιμενω στο ποστ με τους σεκιουριτι και σαφως σεβομαι την δουλεια τους και εχω εμπειρια απο αρκετα μεγαλα events και συναυλιες. Ειδα περιστατικά που βαριεμαι να γραφω και θα κουρασω. Πολλά ατομα (οχι ολα) ειχαν κακη συμπεριφορά και δημιουργουσαν προβλημα (φωνές κτλ) χωρις ο εισερχομενος να φερνει αντιρρησεις για την όποια παρατηρηση του γινοταν. Αστο Παντελη , μην επιμενεις…
αν το μέλλον του μεταλ ειναι μπαντες τυπου volbeat, ghost kai sabaton, τότε δεν είναι να απορείς γιατί μαζεύουν 40 χιλιάρικα οι μειντεν.
χίλια μπραβο στον ντικινσον που έχει περάσει καρκίνο και ακόμα κάνει αυτό που αγαπάει και με ακόμα περισσότερο πάθος, πρότυπο
επειδή είδα κάτι πιο πάνω με το τι επιτρέπεται να περάσει κι αυτά, εγώ πέρασα και μπύρες σε γυάλινο με το απλό επιχείρημα που είπα στον σεκιουριτά που ήθελε να μου τα πάρει, του είπα αν ήταν να πηγαίνει βάσει του τι γράφει το εισιτήριο, θα έπρεπε να κατασχέσει όλων τα κινητά γιατί μπορεί να ηχογραφηθεί και βιντεοσκοπηθεί υλικό μπαντών, πράγμα που απαγορεύεται σύμφωνα με το εισιτήριο
δυστυχώς νομίζω πως η νέα γενιά μεταλ οπαδών μέχρι τα 30 θα το χουν ρίξει στα μπουζούκια, όχι πως η παλιά είναι καλύτερη αφού ακόμα τσακώνεται για τον αν ο μεταλιακός ή αϊρονιακός είναι καλύτερος
επειδή έχω δει και στο εξωτερικό τους μέιντεν, εμένα η ενέργεια τους μου φαίνεται ίδια παντού, του κοινού είναι η μόνη που αλλάζει
συνθήκες για καλύτερες συναυλίες θα έχουμε αφού πεθάνει κάποιος
αν δεν είσαι έτοιμος σε συναύλια να φας σπρωξίδι, κίνηση και ταλαιπωρία τότε μόνο πιο μίζερος θα βγεις απ την όλη φάση, έφυγα 5 και 20 από χαλάνδρι, μπήκα στο χώρο στις 8 κ 20, και γύρισα σπίτι στις 4 το πρωί αλλά όλα αυτά είναι σα να μη συνέβησαν λόγω του ότι ήταν γαμώ τις συναυλίες.
φέρτε και manowar με best of setlist για μας τους ρομαντικούς, κι ας ήμαστε 5χιλιάδες με τα σπαθιά μας
στη πρώτη μέρα ήταν σίγουρα χ, στη δεύτερη χωρίστηκαν στο πίσω μέρος και στα πλάγια, αλλά η κάβλα μας μας έκανε να φαινόμαστε περισσότεροι, ευτυχώς έχουμε τα βιντεάκια των φασαίων να απολαμβάνουμε
Ρε μαλακες τι καθεστε και τσακωνεστε για μαλακιες? Εγω εγραψα την παπαρια μου για χαβαλε και εννοειται του χρονου θα ειμαι στους μεταλικα κι ας μην ειμαι φαν.
Στηριξτε λιγο παραπανω τα λαιβ για να ξαναρχισουμε να βλεπουμε και κατι διαφορετικο με μεγαλυτερο ρισκο για την εκαστοτε εταιρια. Κερδος θα το χουμε.
Εξαλλου αν πραγματικα γουσταρεις τη μουσικη μπορεις να διαθεσεις 300-400ευρω το χρονο τουλαχιστον για τα τοπικα λαιβ, δεν ειναι πολλα.
Τα κάνω copy/paste όπως τα έγραψα και στο facebook (και στη σελίδα του rockwave - χωρίς ακόμα να πάρω απάντηση, αλλά οκ, αναμενόμενο). Ενημερωτικά, λόγω δουλειάς και ΑΝΥΠΟΦΟΡΗΣ κίνησης, μπήκα ακριβώς τη στιγμή που ξεκίνησαν οι Volbeat.
Iron Maiden, 20 Ιουλίου 2018.
Θα το αρχίσω ανάποδα, γιατί είμαι ανάποδος, αλλά και γιατί ορισμένοι είναι μεγάλοι εκμεταλλευτές (ναι Λώρη, εσένα εννοώ):
Τα άσχημα:
Διοργάνωση απαράδεκτη, πραγματικά θα μπορούσαν να πεθάνουν άνθρωποι με 40000 κόσμο στιβαγμένο σαν τα ζώα - μια καρδιά να πάθαινε κάποιος δεν υπήρχε χρόνος να τον κουβαλήσουν μέχρι τους γιατρούς ανάμεσα σε τόσο κόσμο, ουρές παντού, ούτε ένα νερό δε μπορούσες να πιεις αν δεν περίμενες μισή ώρα τουλάχιστον σε ουρά - έχοντας ήδη πάρει μάρκες (για να πάρεις μάρκες ήθελες άλλο ένα μισάωρο σίγουρα). ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ προϊόντων, ενημερωτικά ΟΦΕΙΛΕΙΣ να έχεις μπουκαλάκι νερό 500ml, και να το πουλάς 0,50 ευρώ, σε μονοπωλιακές καταστάσεις, άσχετα ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ να έχεις και 750ml ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
Κατά την έξοδο, από την ανατολική πύλη που έτυχε να βγω, δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ φωτάκι για να βλέπει ο κόσμος να περπατήσει - και επαναλαμβάνω μιλάμε για 40000 ανθρώπους, PARKING 3-4 χλμ μακριά και 2 ώρες αναμονή λόγω κίνησης για να βγεις στην εθνική οδό, καμία απολύτως πρόβλεψη για το πριν και το μετά της συναυλίας. 7 χρόνια είχε να γίνει τόσο μεγάλο metal live (θεωρώ το μεγαλύτερο live από άποψη προσέλευσης κόσμου που έχω δει στην Ελλάδα), άρα υποθέτω ότι υπήρχε χρόνος για τον σωστό προγραμματισμό του, αλλά προφανώς κανένας δε μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί 5 βασικά πράγματα που θα βοηθούσαν αυτούς τους μαλάκες που πλήρωσαν για να το παρακολουθήσουν. Ένα γαμημένο χωριό ήμασταν, αυτό θα είμαστε για μια ζωή, σκυλάδες σε όλα, μόνο το χρήμα να μπαίνει στις τσέπες. Και το χειρότερο όλων? Αυτά δε θα τα διαβάσεις σε κανένα περιοδικό που θα καλύψει τη συναυλία, σε κανένα site, γιατί μια ζωή όλοι επικεντρώνονται στη μουσική και στις διασυνδέσεις με τον κάθε Λώρη. Όμως δεν είναι μόνο η μουσική όταν κάνεις business, εξυπηρέτηση του κοινού δεν είναι μόνο μια καλή συναυλία, είναι πολλά περισσότερα πράγματα. Μποϊκοτάζ από εδώ και στο εξής.
Τα καλά:
ΑΓΝΗ METAL ΚΑΥΛΑ οφειλόμενη ξεκάθαρα στο τεράστιο εκτόπισμα της μπάντας, στα τραγούδια της και στην χθεσινή ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ απόδοσή της, οι άνθρωποι κλείσανε στόματα (το δικό μου κυρίως), ήταν κορυφαίοι, υπήρξαν στιγμές που έβλεπα όντως τη μεγαλύτερη metal μπάντα όλων των εποχών, φοβερά σκηνικά υπερπαραγωγή, ένας Dickinson αγέραστος και αλάνθαστος, best of setlist (έλειψε κάτι από Somewhere in Time βέβαια…) κόσμος πωρωμένος, ζήσαμε σκηνικά περασμένων δεκαετιών με καπνογόνα και ατελείωτο sing along. Μετά τους Volbeat που προηγήθηκαν παίζοντας επίσης θεϊκά, δεν περίμενα με τίποτα τέτοια απόδοση από Maiden, που τελικά με έκαναν να ξεχάσω ότι υπήρχαν και άλλες μπάντες πριν από αυτούς… Up the Irons! ΕΠΟΣ.
Ως προς το 2 θεωρώ πως volbeat και ghost ανήκουν στον ευρύτερο χώρο του ροκ που απλά θα ακούγονται από πολλούς μεταλάδες (όπως πχ sisters of mercy, ramones και GNR) οπότε κακό δεν κάνουν απλά δεν είναι σωτήρες του μετάλ. Σσυγκρότημα σκληρού καθαρά ήχου που να μπορεί να γεμίσει τέτοιους χώρους φαίνεται ότι μπορεί να μην υπάρξει ξανά και ναι εκεί έχουμε πρόβλημα που θα το αντιμετωπίσουμε στο άμεσο μέλλον.
Ως προς το 7 : Γνωρίζω, ότι αυτό παρολίγο να γίνει την παρασκευή και οφείλω να πω ότι η ανταπόκριση των paramedics ήταν στα όρια αξιόποινης ολιγωρίας ! Ευτυχώς που ήταν κάτι παιδιά δίπλα που ξέρανε από πρώτες βοήθειες αλλιώς θα σας έλεγα εγω ποιο θα ήταν το πρώτο θέμα στις ειδήσεις όλο το ΣΚ !
φιλε μου τι εννοεις? Απο ενα παιδι σε αυτο το θρεντ
Μαιδεν εμοτικον μελιτζανες μεταλλικα, απο κλερβογιαν
Μιζερια, απο εμενα
Συμφωνω αλλα περιμενω αντιστοιχο ποστ και στην ειρωνια με τις 72000 στο θρεντ των μαιδεν, απο τον ρεβελ
Αυτο ειναι δουλεια μαιδενα οχι του φαμιλυ απο εμενα
Εμφανως στο τελος τρολαρα, η μονη αναφορα σε μεταλλικα ηταν εκτος φαμιλι, αλλα εστω κι αν το εννοουσα: Εσυ το ξαναεφερες στην επιφανεια το ειρωνικο ποστ. Εισαι ο γνωστος-αγνωστος? Ο κλερβογιαν απλα λεει τις μαλακιες του και δεν ασχοληθηκε ιδιαιτερα κανεις
Κανεις δεν ανεφερε τους μεταλλικα, εκτος απο αυτους που κατηγορουν τους αλλους οτι ανεφεραν τους μεταλλικα και μετα οι δευτεροι πρεπει να αποδείξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.
Δεν πηγα να δω τους μαιδεν για 2 λογους. Απο κατω θα ξεκινησει shitposting, που παιρνοντας σα δεδομενο οτι μαρεσουν οι μεταλλικα και δεν πηγα μαιδεν σημαινει πως υπαινισσομαι οτι οι μαιδεν ειναι για το πεος και του χρονου θα σας δειξει το φαμιλυ που θα μαζεψει 72000 κοσμο.
Αν φαινονται υπερβολικα αυτα, κακως, κατι αντιστοιχο εγινε
Το φαμιλυ δεν αντέχει να βλέπει με αποδείξεις στα βιντεάκια ότι ο κόσμος ήταν πάνω από 52500 χωρίς τους εργαζόμενους, τα παιδιά, τα ινφαντς και τους οδηγούς των λεωφορείων…
Πέρα απ’ την πλάκα θα προτιμούσα να δω Metallica και Maiden σε ένα κλαμπ με 500 άτομα παρά στη Μαλακάσα με 30000+ κόσμο…
Επίσης τι γνωμη έχετε για πήγαινε έλα με τρένο στη Μαλακάσα? Έχει κανείς εμπειρία?