αν υπηρχαν μονο στο μυαλο μου, μαλλον δε θα ζητουσες διαγραφες.
Πήγαινα να γράψω πως δεν έχεις δουλειά σε moshpit σε τέτοια ηλικία, μέχρι που διάβασα το “hail”…
Ω να εισαι σιγουρος οτι μονο στο μυαλο σου υπαρχουν. Ο μονος λογος για τον οποιον ζητησα διαγραφη ειναι γιατι παρακολουθουν το θρεντ δεκαδες αλλοι, και δεν εχουν καμια ορεξη να διαβαζουν την παρανοια αυτη. Φταιω που σου απαντησα εξαρχης.
Φυσικά και δεν έχω δουλειά σε τέτοια πράγματα του σατανά, αυτοί το άνοιξαν δίπλα μου! Αλήτες…
Παίδες δε ξέρω ποιός έκανε την αρχη, υποθέτω πολλά ποστ πίσω που βαριέμαι να κάνω scroll up, για να γίνει ένα τόπικ - live maiden αυτή τη φορά - σε άλλο ένα επερχόμενο maiden vs metallica, αλλά θα πώ αυτό:
-
Όταν γίνεις 20+ ή τεσπά τελειώσεις το σχολείο, θα σκέφτεσαι τι τρόμπας ήσουν κάποτε και λίγο θα ξενερώνεις με τη πάρτη σου που ακούς μουσική κομματικά σκεπτόμενος ενώ πολιτική γραμμή δεν υπάρχει
-
Όχι δε θα φασώσεις την Μαρία από το Γ3 επειδή είσαι μεηντενάς και όχι μεταλλικάς και τους έκανες τη μουρή κρέας σε ένα φόρουμ ούτε γιατί μάζεψαν περισσότερο κόσμο από τους άλλους
-
Όλοι εσείς που τσιμπάτε, αν είστε ανώ των 18 ή έχετε ζωή ή έστω κάνει και ένα ρημαδοσέξ κάποτε, πραγματικά wtf!!?? Αν τίποτα από τα παραπάνω, ε ξεκινήστε κάτι τώρα και αφήστε το πληκτρολόγιο
-
Γαμώ το σπιτάκι σου όπως και να έχει πάντως , εσενα, μοναχικέ μεηντενομαχε!
Κατά τα άλλα, υπάρχει τόπικ για να μπαίνετε να παίζετε τα φανμποης, αφήστε αυτό εδώ για τα αμιγώς συναυλιακά, thnxuverymuch, άντε στο διάολο πρωινιάτικα τώρα
αν κάνει τέτοια σεντόνια για άλλες συναυλίες , για μια τόσο καλή που όλοι περάσαμε όλοι τέλεια παίζει να γράφει από χτες και να πέσει ο σερβερ
ανέβασα ένα βιντεο Volbeat να πάρετε μια γεύση πως περίπου ένιωθες την εμφάνιση τους απ την μεγάλη σκηνή. Κρίμα για την μπαντάρα . Και 1 φωτο Tremonti . Θα ανεβάσω και Μεηντεν κάποια στιγμή. 2 έχω όλα κι όλα
W.A.S.P. > Λώρης
Για να συμπληρώσω λίγο την ανίσωση.
Ενας απο τους λογους που δεν εχω facebook ειναι η αστυνομευση των likes . Ρε τι πατε και κοιτατε, ποιος βαζει καρδιες σε ποιον ;
ρε φαίνεται το σαπιο βιντεο Volbeat η έκανα μαλακία ;;; και άσε τις βλακείες
Εβαλα καρδια, δεν καταλαβες;;
Οσο αφορά για τους Volbeat που αναφερθηκε πιο πριν, ειναι ωραια μπαντα, κανεις κεφι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαιρομαι που τους ειδα 2η φορα. Δεν καταλαβαινω ομως και δεν μπορω να εξηγησω την τεραστια απήχηση που εχουν στο εξωτερικό… Θυμιζω οτι στο Graspop 2016 ηταν Headliners την 1η ημερα στην μεγαλη σκηνη και επαιζαν την ιδια μερα πιο πριν Paradise Lost, Slayer, Nightwish, Testament, Obituary, Ghost !! Eιλικρινα ειχα εκνευριστει τοσο με την επιλογη των διοργανωτων που για καιρο ημουν αρνητικα προκατηλημενος με το γκρουπ, το οποιο εχω αναιρεσει σε καποιο βαθμο τωρα…
Το ειχα ξαναγραψει οτι (επιχειρηματικα) ηταν αριστη η επιλογη τους για φετος στο Rockwave παρα την αποψή μου γι αυτους!
υ.γ. τα κακως κειμενα των didi-δων θα τα γραψουμε σε συντομο διαστημα, αφου ηρεμησουμε απο αυτο το όνειρο που ζησαμε προχθες! ΝΑΙ , ηταν η καλυτερη παρουσια των Maiden στην Ελλαδα ασυζητητι και επισης χαιρομαι που (προνοωντας) τους ειδα απο κανονικη αποσταση (λιγο πιο μπροστα απο τον πυργο) και οχι με το κυαλι οπως προπερσι στο Graspop (μεγαλο ξενερωμα και ήττα…)
εγω περιμενω να διαβασω για τους γαμωσεκιουριτυ που αρπαζαν τις πενες των μειντεν και τις εδιναν σε γκομενακια για να γαμησουν
Το εγραψε καποιος ηδη ρε.
Μουνοδουλος… αυτή η μάστιγα
ρε συ δεν αξίζει να το συνεχίσω το μπουρδέλο , καλύτερα πάρτε κάνα δυο βιντεο . Το λαηκ είναι ένα σύντομο " συμφωνώ" μεταξύ άλλων . Αν τρώμε ειρωνείες και μετά διαβάζουμε " α εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανένα" και έχει λαηκ ένα τέτοιο ποστ , εμένα με βρίσκει αντίθετο ’
Εντάξει προαφανώς ασχολούμαστε με παπαριές
Αλλά μετά υπάρχουν ποστ από κάτω να αναφέρονται στον πληθυντικό και άλλα για “μαλάκα μεηντενα” και δημιουργούνται εντυπώσεις ότι ήμασταν όλοι μαλάκες
Επειδή εγώ όμως δεν βαριέμαι να δαιβάσω όλα τ αποστ , όχι 3 που έγραψα , 2 χάλασαν το θρεντ και δεν είμαστε τρελοί
αυτά και τέλος. Συνεχίζω το βράδυ με Hallowed be thy name .
ΥΓ : Κάντε μου λαηκ
θελω κ αλλες μαρτυριες
χαχα χα χα, σοβαρα ρε φιλε ? Μα πόσο γελοίοι ρε πστ μου !!! Γενικα η πλειοψηφια του προσωπικου φυλαξης ηταν για σφαλιάρες με νταβατζηδικη συμπεριφορά απο αυτα που ειδα …
Δηλαδή εμένα πέρυσι που μου έδωσε πένα γκομενάκι (καλό) από το crew τον Metallica ήθελε να με εκμεταλλευτεί; Νοιώθω φθηνός τώρα…
ΥΓ: Στυτική δυσλειτουργία τους εύχομαι
ρε εγω για χαβαλοτρολαρισμα εκανα το ποστ δεν ξερω αν ισχυει
κατα τ’αλλα σημερα ποναω παντου
και απο το περπατημα εκτος απο το χτυπημα, μαλακα λωρη, κοψε το μισο δασος και κανε παρκινγκ