Εχω το 51% των μετοχων των Metallica, αρα αν το σκεφτεις ουσιαστικα οντως μου ανηκουν.
Οσον αφορα τα αλλα που λες, παω να βαλω λιγο κρασι ακομα.
Εχω το 51% των μετοχων των Metallica, αρα αν το σκεφτεις ουσιαστικα οντως μου ανηκουν.
Οσον αφορα τα αλλα που λες, παω να βαλω λιγο κρασι ακομα.
Εγω απλα λεω τι ακουσα και τι ειδα. Αν τετοια συγκροτηματα ειναι το μελλον την πουτσισαμε. Κριμα το καπνογονο που πηγε χαμενο για την παρτη τους.
Είναι φανταστικό το ποσό πανέξυπνα και με περίσσια άνεση λέγονται οι ειρωνείες που πρέπει να ειπωθούν και μετά κάνοντας τον Κινέζο παίρνεις και τα λαηκ από παιδιά που όλη μέρα χτες έλεγαν μην ασχολείστε με προσέλευση κλπ και μας κουνάνε και το δάκτυλο μετά (άραγε όσοι ασχολήθηκαν ήταν λόγω σύγκρισης ή βλέπουμε φαντάσματα και απλά το λέγαμε λόγω εντυπωσιασμου;;).
Παρακολουθώ το θρεντ απ τη στιγμή που γύρισα σπίτι απ το λαηβ
Ξέρουμε όλοι πολλοί καλά ποιοι 2-3 (δεν είναι παραπάνω) τα γαμανε όλα
Συνεχίστε κάποιοι να μας μιλάτε στον πληθυντικό λες και όλη μέρα χτες δεν λέγαμε πως περάσαμε αλλά κάναμε συγκρίσεις και βγάζαμε κόμπλεξ για άλλες μπάντες. Κάτι που εγώ δεν κατάφερα να εντοπίσω πουθενά στο θρεντ πλην μιας περίπτωσης .
την κακια με το γεγονος οτι ο κοσμος διασκεδαζε δεν την κρυβεις ουτε εδω ομως… καλοπιοτο!
Θενκς! Απο περιεργεια, που ακριθως εντοπιζεις κακια με το οτι καλοπερασε ο κοσμος, για να το καταλαβω κι εγω δηλαδη, γιατι θα μεινω με την απορια. Ειδες να κανω καποιο σχολιο για το πως περασε ο κοσμος πουθενα? Ολοι μου οι φιλοι που πηγαν στη συναυλια περασαν εξαιρετικα, συμπεριλαμβανομενου του 6χρονου ανιψιου μου για τον οποιον ηταν η πρωτη του συναυλια, και χαρηκα για ολους μου τους φιλους. Αλλα μαλλον εσυ θα ξερεις καλυτερα.
προσωπικα το προχθεσινο το συγκρινω μονο με το sick of the studio και με τους σαμπαθ το 05, απο πλευρας feeling.
Γιατι με το ζορι καποιοι να μας θεωρειτε μαλακες που μας αρεσουν κι οι τρεις μπαντες αυτες και να το παιζετε ανωτεροι επειδη σας αρεσουν ΜΟΝΟ οι … μεταλλικα, δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα.
Φιλε απο χθες το φορουμ ειναι γεματο ειρωνικα ποστ σου για τον κοσμο, για τους μεταλλικα που κλαινε, για το ποσα λεφτα εχεις και αποφασιζεις να μην τα χαλασεις για μειντεν γιατι προτιμας να κοροιδευεις τους maiden-αδες, και δεν καταλαβαινω το λογο.
διακρινω μια διαθεση αναγωγης σε γηπεδικο, αν ησουν μαγκας ας εμπαινες μαλακασα να βαρεσεις μειντεναδες αντι να τους κραζεις απο μια οθονη
Φιλε απο χθες το φορουμ ειναι γεματο ειρωνικα ποστ σου για τον κοσμο, για τους μεταλλικα που κλαινε, για το ποσα λεφτα εχεις, δεν καταλαβαινω το λογο.
Ξαναρωταω, γιατι τα δικα σου εσυ. Που ακριβως ειδες κακια για το οτι περασε καλα ο κοσμος. Αυτο για τα λεφτα ασχολιαστο, αν εσυ καταλαβες πως εχω πολλα λεφτα, και αν νομιζεις οτι εγραψα σοβαρα πως θα ξοδευα $1500 για να παω Ελλαδα για μια συναυλια, δε πα να ηταν και οι Queen με τον Freddie Mercury ζομπι, τοτε μαλλον κατι δεν παει καθολου καλα. Αυτο για τους Metallica που κλαινε, δεν το εγραψα εγω πρωτος, ουτε αυτο το πετυχες.
Πολλα φαντασματα σε κυνηγουν φιλε μου αν νομιζεις οτι σε θεωρει κανενας κατωτερο ή ανωτερο με βαση τα μουσικα σου γουστα. Μαλλον κρινεις εξ’ ιδιων τα αλλοτρια.
Ποια γηπεδικα εντωμεταξυ, πλακα σπας? Παλι νομιζεις μαλλον πως σκεφονται ολοι σαν εσενα, και κανεις projection και στους αλλους. Δε θα μπορουσε να με ενδιαφερει κατι λιγοτερο απο το τι μουσικες μπαντες γουσταρει ο καθενας.
Κατσε ρε φιλε τωρα βαρεθηκες τους Maidenαδες και θες να προσβαλλεις εμενα ομως επειδη διαμαρτυρηθηκα που σπαμαρεις…; Τι projections και φαντασματα ρε φιλε μου, για metallica και maiden μιλαμε και μου κανεις ψυχογραφημα; Εισαι πραγματικα αρρωστος; Σε παρακαλω λιγο με το υφακι σου γιατι δε σου μιλησα ετσι.
Κατσε ρε φιλε τωρα βαρεθηκες τους Maidenαδες και θες να προσβαλλεις εμενα ομως επειδη διαμαρτυρηθηκα που σπαμαρεις…; Εισαι αρρωστος;
Που ακριβως προσεβαλα τους Μεηντεναδες, που σε βρηκαμε εσενα?
αντε γαμησου φιλε μου, δεν ασχολουμαι με ασεβαστα κατακαθια που πιανονται απο ενα ποστ για να προσβαλλουν. εχω δει τι τυπος χρηστη εισαι και το σκεφτομουν να γραψω οτιδηποτε με εσενα να καραδοκεις και αρχισες να με προσβαλλεις. τελος η κουβεντα.
αντε γαμησου φιλε μου, δεν ασχολουμαι με ασεβαστα κατακαθια που πιανονται απο ενα ποστ για να προσβαλλουν. τελος η κουβεντα.
Α δεν παιζεις ομορφα. Ντροπη σου.
παιρνω πισω οτι εγραψα καποια ποστ πριν
προτιμω να διαβαζω γκρινια για το χωραφι παρα αυτα που διαβαζω τωρα
Ε, ουτε εσυ ομως, τελος η κουβεντα.
Εγώ περιμένω οπαδικό-αποθεωτικό review από @angus7pl και οπαδικό-ψύχραιμο review από @vic.
Βέβαια ο angus περιμένει να απορροφήσει το τι έζησε μέχρι να δει το σεντόνι του το φως του ήλιου, θα πάρει λίγο παραπάνω
Σε κάποια φάση πάντως που ο κόσμος έκανε mosh pit κάναμε αμμολουτρα, αυτό είναι σοβαρό θέμα γιατί σε συνδυασμό με τα καπνογόνα του αλήτη του @MetalBulldog (hail!) δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε εμείς τα γερόντια.
Ε, ουτε εσυ ομως, τελος η κουβεντα.
Δεν ξερω τι “κουβεντα” νομιζεις πως κανεις στο μυαλο σου, αλλα δεν υπηρχε καμια κουβεντα. Υπηρχε ενας οχετος κατηγοριων απο τη μερια σου, καθως με κατηγορησες οτι κοροιδευω μεηντεναδες, οτι νιωθω κακια που περασαν οι αλλοι καλα (αν ειναι δυνατον, πραγματικα ορισμενοι τι εχετε στο κεφαλι σας), οτι ηθελα να βαρεσω μεηντεναδες, οτι μιλαω για τα λεφτα μου, οτι εχω κομπλεξ με τους μεηντεν κι ενα σωρο ΜΑΛΑΚΙΕΣ που μονο στο μυαλο σου υπαρχουν.
Ας τα σβησουν παρακαλω ολα οι moderators, πραγματικα αηδιασα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα.
Σε πηρανε χαμπαρι και αρχισε το κραξιμο και απο αλλους κακομοιρη
Λωρης>μειντεν>μεταλικα
τελος.
Ψηφιακοι καυγαδες ρε μλκ, δεν μπορω !